- Web sitesi
- www.filmhdizleindir.com
Sabah 7 den beri çatışma varmış ve çok fazla terörist öldürülmüş dogrumu acaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşın paylaştığı linklere bakarsanız görürsünüz hocam siyaset konusu yapılmasın yeter raport ettim gerçi her zaman Askerimizin yanındayızNe yapalim mesela hocam ?

Sabah 7 den beri çatışma varmış ve çok fazla terörist öldürülmüş dogrumu acaba
Komandoların bulunduğu üsse saldırı yapmışlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet söylediğin gibi komandolarımızın üssüne saldırı yapılmış. şehit sayısı aslında tam bilinmiyor aslında çünkü çatışma hala sürüyor hatta bölük komutanı'nın telsizden "gerekirse bizi de bombalayın üssü ele geçirmesinler" diye mesaj göndermiş.. çatışma sahası 5 metreye kadar düşmüş durum da. tv ler suskun haberleri sosyal medyadan alıyoruz..
Evet söylediğin gibi komandolarımızın üssüne saldırı yapılmış. şehit sayısı aslında tam bilinmiyor aslında çünkü çatışma hala sürüyor hatta bölük komutanı'nın telsizden "gerekirse bizi de bombalayın üssü ele geçirmesinler" diye mesaj göndermiş.. çatışma sahası 5 metreye kadar düşmüş durum da. tv ler suskun haberleri sosyal medyadan alıyoruz..
türk ordusun da geri çekilmek gibi bir durum yok bu nedenle aynı dik duruş tekrarlanır çeşitli dönemler de tekrarlanır. gerçek bir komutan bölgesini vermez, ölür ama yine vermez. babam subay olduğu için biliyorum türk askerinin kültürünü. eski bilgi değil yeni konuşulan bir bilgi ve yukarda ki arkadaşın söylediği gibi afrinde ki üsse saldırı yapılmış ve çatışma hala sürüyor.
hocam bunu bilmek için asker oğlu çocuğu olmak gerekmez yeterki askerliğini yapsın bende sükürler olsun Hakkari çukurca da yaptım ırak sınırın içinde 1 mart 2010 da evimdeydim şükürler olsun şerefimizle yaptım sun istenilen seferberlik bana vermemişler illa birilerinin isteğine göremi davranacaz ileride öyle bi durum olursa Yüce Türk Milleti için öleceğimi babanın oğlu olsa izin vstürk ordusun da geri çekilmek gibi bir durum yok bu nedenle aynı dik duruş tekrarlanır çeşitli dönemler de tekrarlanır. gerçek bir komutan bölgesini vermez, ölür ama yine vermez. babam subay olduğu ucunda biliyorum türk askerinin kültürünü. eski bilgi değil yeni konuşulan bir bilgi ve yukarda ki arkadaşın söylediği gibi afrinde ki üsse saldırı yapılmış ve çatışma hala sürüyor.
çok güzel değil mi ya ?
![]()
PKK/YPG yeniliyor afrin de.. ABD, Özel Kuvvetlerin yetiştirdiği PKK kadrolarının göndermeye başlamış son umut onlar, onlar da yenilirse artık kendileri çıkar karşımıza
çok güzel değil mi ya ?
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.