TTNet Anonim Şirketi adı altında hesabımdan para çekilmiş

pardon....

Son düzenleme:
Şikayetleri okudum da hemen hemen her bankadan var aynı şikayet.

Garanti bankasından bir ablamızın kredi kartından 5000 Liralık kontür alınmış ve pkk için 20000 TL lik benzin alış verişi yapılmıştı zamanında.

Hem Turkceli hem de Garanti bankasını mahkemeye vermişti. Zor bu işler. Allah uzak etsin. Ama her an başımıza gelebilecek durumlar.

Bana 47 lira fatura geliyordu ttnet ten yalnız bu ay 63 mi 67 mi öyle bişe geldi fatura Şimdi banka hesabını kontorl ettım benden para çekılmemiş

benim karttanda ttnet diye çekilşmişti. müşteri hizmetleri ile görüştüm adsl hizmet numarasının bana ait olmadığını söyledim gerekeni yapacaklarını söylediler ve 1 ay sonra parayı iade ettiler.

benim karttanda ttnet diye çekilşmişti. müşteri hizmetleri ile görüştüm adsl hizmet numarasının bana ait olmadığını söyledim gerekeni yapacaklarını söylediler ve 1 ay sonra parayı iade ettiler.

Hocam iade etmezlerse zaten işi gücü bırakıp bunlarla uğraşacağım mahkemelerde süründüreceğim. Aylık kazancımız 200 lira yokken yedirmem

Önce dekondu alıp TTNet te ulaşıp durumu öğrenin. Ne adı altında kesilmiş baksınlar. Sonra banka.

2 yerdende bir sonuç çıkmaz ise. Önce savcılık bence, savcılık tüketici hakem heyeti derse tüketici hakem heyetine Sonrası sabır :)

Arkadaşlar az önce babam aradı yaklasık 200 lira civarında kredi kartımdan para çekilmiş. Az bakayım dedim son 2-3 gün içinde çoğu kişinin başına gelmiş. Forumda bu durumu yaşayan var mıdır acaba

https://www.sikayetvar.com/finans/bankacilik/ttnet
Daha öncede forumda başkalarının kartıyla ucuza fatura ödeyenler vardı, sizin başınızada böyle bişey gelmiş olabilir. Ödenen fatura sizin değilse acil bankayı arayıp kartınızı kapatın.

Ben bu türk telekomun dein 105 tl yükledim hattıma paket tanımlanana kadar 30 sn içinde internet kullanımı 50 tl düşmüş ve mobi verimde kapalı arıyorum adamları internet kullannmışssınız diyor kapalı ve hiçbiryere girmedim iyice dolaandırıcı oldu bunlar

Daha öncede forumda başkalarının kartıyla ucuza fatura ödeyenler vardı, sizin başınızada böyle bişey gelmiş olabilir. Ödenen fatura sizin değilse acil bankayı arayıp kartınızı kapatın.

3 ayrı işlem yapılmış hocam . Faturalar bana ait değil kredi kartımı iptal ettim.45 gün içinde bey efendiler cevap vereceklermiş

Senin TTnetle alakan yoksa kredi kartı kopyalanmıştır 3dsiz işlemle çekilmiştir. bankayı arayıp itiraz edersen 3 gün içinde parayı iade ederler. + olarak kartıda arayıp iptal ettirin yenisini çıkartın.
aynı olay başımıza denk geldi rakam 8 bin liraydı vodofone dan çekmişler habire 100 100 işlem 3dsiz olduğu için itirazla geri iade edildi. 100 100 çekmelerinin sebebide cebe sms gelmesin diye kullanıcı ayıkmıyor. 3 gün sonra farkettik 3 günde 8 bin çekmişler.

anlattığın olay benimkiyle örtüşüyor dediğim gibi bankaya itiraz et ve kartı iptal ettir.

Senin TTnetle alakan yoksa kredi kartı kopyalanmıştır 3dsiz işlemle çekilmiştir. bankayı arayıp itiraz edersen 3 gün içinde parayı iade ederler. + olarak kartıda arayıp iptal ettirin yenisini çıkartın.
aynı olay başımıza denk geldi rakam 8 bin liraydı vodofone dan çekmişler habire 100 100 işlem 3dsiz olduğu için itirazla geri iade edildi. 100 100 çekmelerinin sebebide cebe sms gelmesin diye kullanıcı ayıkmıyor. 3 gün sonra farkettik 3 günde 8 bin çekmişler.

anlattığın olay benimkiyle örtüşüyor dediğim gibi bankaya itiraz et ve kartı iptal ettir.

bu arkadaşın dedikleri çok mantıklı dikkate al.

Farklı bir dolandırıcılık yöntemi vardı. Eskiden duyduğum sizinde başınıza gelmiş olabilir.
Bazı kişiler kredi kart bilgilerini bir şekilde ele geçiriyor. Ele geçirilen kart bilgileri ile müşteri avına çıkılıyor.
Bazı internernet sitelerinde, yada bazı forumlarda, sanal ortamda %20 atıyorum %10 indirimli olarak faturalarınızı ödüyoruz diyorlar, Önce ödüyoruz, sonra siz bizlere parasını iletin, diyorlar. 100 tl telefon faturası için, gerçek fatura sahibi 80 tl veriyor ve dekontontunu alıyor.
Böylece ele geçen kredi kartlarından yurt dışında bulunan kişiler para kazanıyor. Bu sistem eskiden vardı, seninde kredi kartından tanımadığın kişilerin faturaları ödenmenmiş. Akılma gelen üçkağıt budur. İtiraz et.

Hocam biz de aynı şekilde yaptık. Hemen kartları iptal ettik hesaplardaki paraları da çektik. Sonra itiraz ettik form gönderdiler yarın imzalayıp mail atacağız bakalım sonuç ne olacak 45 gün bekleme süresi varmış. Parayı geçtim milletin 3-5 kuruş parasına göz diktikleri için sağlam bir darbe yesinler de akılları başlarına gelsin diye çabalıyoruz.

Bana bu ay 59 tl geleceğine 87 tl gelmiş arayıp soracağım bu firma adam olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri