TTnet bilerek interneti kesiyor

emretanerc

Kayıtlı Üye
Biraz önce oyun oynarken modemin ışıkları kırmızı oldu ve 20 saniye sonra geri geldi.

Siteye girmeye çalıştığımda direk bu ekran çıktı karşıma.

qgckIrC.png

TTnet bilerek interneti kesip ardından programı yüklememiz için uğraşıyor.

Edit: Başka bir forumdada aynı benim durumumda bir konu görmüştüm aylar önce aynısı başıma gelince burayada açmak istedim bence kasıtlı olarak yapılan bir şey.İlk defa böyle bir sayfa ile karşılaşıyorum çünkü internet gitti modemde kırmızı yandı 10 saniye sonra düzeldi.Bu sayfa çıktı, resmen bak internetin gitti biraz önce biz kestik bunu kullan geçer diyorlar.

Modeme reset atıncada internet gitmiş sayılır ama bu sayfayı ilk defa gördüm ben, daha öncede net gitti genel hatlardan herkeste gitmiş böyle bir sayfa gelmedi.

Son düzenleme:
abi devlet özelleştirmeyecekti bu kurumu. ülke neler çekiyor bu firmadan ya :(

öyle denk gelmiştir o reklam arada bana da denk geliyo tarayıcıyı ilk başlattığımda falan ama netimi kesmiyorlar : ) yada bizim buranınkiler uysal

adamlar niye bilerek netini kessinki :D
benim internet gittiğindede dsmart sayfası geliyor

Sen yine oyun oynarken kesmiş, çok daha mühim işler esnasında da kesebilirdi. Kafasına göre hareket ediyor. Kahrolsun TTNET. Bazen de benim wireless şifresini değişiyor kafasına göre

Günde bir kere modem ilk açıldıgında çıkan reklam. Genelde modem hep açık bende arada hız düşünce resetliyorum bu reklam çıkıyor.

müsteri hizmetlerini ara bir daha böyle bir sayfanın gelmesini istemiyorum de onlarda sana teknik bir sorun oldugunu vs vs söylecekler düzelecek

Haysiyetsiz bunlar ya geçen yine arıyorlar antivirüs programı lisansı satmaya uğraşıyorlar yok kullanmazsanız banka hesaplarınız paralarınız giderekten milleti kandırmaya uğraşıyor ama bana denk geldikleri için okkalı bi küfür salladım bunlara

Başka bir forumdada aynı benim durumumda bir konu görmüştüm aylar önce aynısı başıma gelince burayada açmak istedim bence kasıtlı olarak yapılan bir şey.İlk defa böyle bir sayfa ile karşılaşıyorum çünkü internet gitti modemde kırmızı yandı 10 saniye sonra düzeldi.Bu sayfa çıktı, resmen bak internetin gitti biraz önce biz kestik bunu kullan geçer diyorlar.

dün gece benimde baŞIMa geldi...30 daka internetsz kaldım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri