TTnet boş port olmaması

• Kullanıcı mikon5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Bırakın fiberi oturtmayı hala port sıkıntısı yaşayan ülkenin en çok kazanan ama en amatör şirketlerinin başında geliyor ttnet. Avrupa'da zaten sıkıntı değil internet önce şu hızları düzenle portları çoğalt, fiberi adam gibi oturt fiyatları da her ay kafana göre artırma. Ne diyelim bir kurumda insan gibi iş yapsın ya hepsi mi bu kadar kaypak olur.

Hocam , bugün turk telekom müdürlüğünde neler gördüm neler :) Durduk yere telefon kapatmışlar , ordaki çalışanlar müşteri için haklı diyor 350 tl vs. borçlar çıkartmışlar tam bir fiyasko.Elimizi kolumuzuda bağlıyorlar tekel yüzünden başka alternatifte yok.

Hocam , bugün turk telekom müdürlüğünde neler gördüm neler :) Durduk yere telefon kapatmışlar , ordaki çalışanlar müşteri için haklı diyor 350 tl vs. borçlar çıkartmışlar tam bir fiyasko.Elimizi kolumuzuda bağlıyorlar tekel yüzünden başka alternatifte yok.

Bir keresinde benzerini bana yaptılar. Israrla açtıracağım tarifemi söyleyip işaretlememe rağmen gitmişler o zamanın 4mb lik tarifesini açmışlar. Ben 1 mb istemiştim ilk ay 3 kata yakın para ödedim ve portum yetersiz olduğu için sürekli koptu neti kullanamadım bile. Utanmadan müdür falan gelip suçlu ilan etti bizi ödiceksiniz dedi. Yani neler oluyor neler şimdi forum adabına sığmayacağı için rahatça konuşamıyorum yoksa ağzımdan çok iyi sözler çıkacak. İnsanların çok fazla şekilde hakları yeniyor ve gülüp geçiyor bu çalışanlar.

Daha net olarak boş port olup olmadığını bilmiyorum ancak büyük ihtimal yok. TTnet başvurusu yaptım şebeke yok dendi yan komşuya sordum bizde çok sorunlar yaşadık kutuda yer yoktu en son dedi.

Binadaki kutuda yer yoksa ttnetle bi alakası yok bina yönetimiyle çözebilirsiniz.

Malesef internet bağlatamadım , boş port kalmamış böyle bir sorunla karşılaşan var mı ? Dilekçe versem bile 3 ayda vs. ya ekliyorlarmış ya eklemiyorlarmış.Bimer'e şikayet vs. etsek sonuç alır mıyız? Bilgisi olan var mı ? Son çare Vınn alıcam da youtube işlerini yapamıcam büyük ihtimal.

bimere başvur. sonuç alırsın.

İlk defa duydum ne rezalet bir şeymiş o öyle ya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri