TTnet faturasıyla hakkımda dava açılmış

Cecenistan adli arkadas kesin kesin kredi kartı dolandırıcısidir arkadaşlar. N11 ve hepsiburada adreslerinden indirimli alışveriş bahanesine asla kanmayin bu adiler bu sekildede cekim yapmislar bugün karakolda kk extresinde gordum

çok geçmiş olsun kardeşim.
peki şimdi sonuç ne olacak.. yani seninle ilgili ne gibi işlemler yapıldı ya da yapıldı mı ?

Bu arkadaştan hizmet, ürün vs. ne ise artık ticaret yapanlar. Yarın bir dilekçe ile olayı ve kanıtları ekleyip suç duyurusunda bulunun. Çağrılmayı beklerseniz olmadık tatsızlıklar karşınıza çıkabilir. Mesela karakoldan telefon ederler o an telefon çekmez başka telefonu aramıştır memur. Adrese kağıt yollarlar gelin ifade verin diye. O anda evde kimse olmaz postacı kapıya koyar kağıdı, mahallenin meraklı komşuları alır saklar yırtar vsvsvs.

Yani kendinizi boştan yere riske atmayın derim. Gidin dilekçenizi yazın sonra bekleyin zaten suçsuzsunuz. En azından elinizde dilekçenizin bir örneği olur. Günü geldiğinde bakın ben şu tarihte dilekçe ile konuyu anlatmıştım dersiniz. Yani yapılacak başka bir şey yok gibi.

Bunun örnekleri aslında r10 da çok oldu fakat şikayetler bölümü kapalı olduğu için üye olamayanlar okuyamamış olabilir.
Tavsiye: Ucuz etin yahnisi yavan olur. Önceki Konulardan veya kampanya vs. Mutlaka araştırma yaparak ticaret gerçekleştirin.

Mobil olduğum icin ayrintilari yazamiyorum ancak 1 kredi karti yok ellerinde onlarca belki yüzlerce var ve bunlarla yapmislar limit bitene kadar 29unda alisveris olmus 30 unda mahkemeye verilmis sikayette bulunulmus simdi sikayet bana ulaşıyor.

Muhtemelen otobusotobüs biletleri de savcilikta ama daha isimler sonuclanmadi ve size ulasmadi dilekcevermeniz sizin icin en iyisi olur arkadaslar
Yapacaginiz ve soyleyeceginiz sey
Ilk önce konuyu gostermek varsa dekont kayitlari ve durumu anlatmak bu kadar basit ileride illaki gelicek hepinize

Bende bi kaç adet bilet almıştım.Tuzağa alet olduk.O an için bilet sağlayan kişininin olağan fırsatlardan birisinden faydalandığını düşünmüştüm.Şuan sicil vs bulunmamakta.Bilet alan arkadaslar bi dilekçe örneklerini banada yollarsa fazlasıyla işime yarar.Şimdiden bütün arkadaşlara geçmiş olsun.Buda bize kötü bi ders oldu.

boşuna sicil vs bakmayın, hakkınızda verilmiş bir karar olmadıkça sicilinize işlemez, yapmanız gereken şey hakkınızda yürütülen bir soruşturma veya şikayet olup olmadığını araştırmaktır,

bu şekilde yapılan dolandırıcılıklar daha önce r10'dada oldugu gibi yurt dışından aldıkları çalıntı kredi kartlarıyla ödeme yapma yoluna dayalı oluyor,

hakkında dava açılan ve bu arkadaşla işlem yapan herkezin ortak hareket etmesi ve, birlikte suç duyurusunda bulunmasıdır, ortak bir avukat tutun o halleder,

kredi kartı çalınan kart sahipleri işlemlere itiraz edince, 2-3 ay sonra işlem sonlanır, ttnet faturalarınız geri döner veya diğer işlemleriniz geri döner, önce ttnet borc miktarına göre haciz takibi başlatabilir, ve aynı zamanda kart sahibide sizlerden şikayetci olabilir,

bu durum gerçekleşmeden önce şikayetinizi oluşturun, sonra daha zorlanırsınız.

hakkımda açılmış dava mevcut değilmiş mutlu oldum şimdi :) sanal kart almıştım 30 tl mi yada daha yüksek meblağ o günden sonra 1 hafta sonra yanlış hatırlamıyorsam firma ödemeyi iptal edip ödeme istemişti benden hatırlayamadığımdan sorguladım içim rahatladı akşam akşam :)

Ufak miktarlar için faturasız işlem yapılmasına karşıyım. Hiç bir şekilde de alışveriş yapmam. İnşallah daha ileri seviyelerde sorun çıkmaz kimsenin başına.

Aracilik icin Hesaba gonderilen paralar bellidir. Bunlarida delil olarak dekont seklinde dilekceye ekleyin ve bu seref yoksunu kisileri surundurun. Gecmis olsun arkadaslar

daha önceki sayfalarda yazan oldumu bilmiyorum ama 1-2 yıl önce r10'da olduydu buna benzer bir olay, baya yüklü bir miktar adsl borcu çıktıydı başkası aracılığıyla ödeten kişilere. hele aralarında bayi sahibi olan dahi vardı, yüzlerce müşterisinin faturalarını bile indirimli diye o elemana ödetmişti.... kayıp baya yüksekti en son takip ettiğim kadarıyla.

bu işler zaten hep böyle . o arkadaş kimmiş ki onlarca kişiye indirim sağlayabiliyormuş . Bence bu yollara başvuran herkes aa ucuz diyerek kendini kandırıyor . Ben hatırlıyorum çocukken bi eleman vardı bizim mahallede , silkroad diye bi oyunda millete hep ucuz silk atardı . Tabi ki çalıntı paypallarla :)

ben olsam bankaya ve ttnet e dava açarım 3dsecure olmadan işlem yaptırdıkları için, hata onların

[MENTION=12838]ankavatar[/MENTION] 3d siz işlem yaptırmakla ilgili bir kanun olmadığından bunlar oluyor zaten..

bu da çok saçma.ben gidip bir kart çalayım sonra gıcık olduğum birinin tüm faturalarını onla ödeyeyim,adam mahkemelerde sürünsün.bu mudur yani :D saçmalık ötesi bu işler.

[MENTION=12838]ankavatar[/MENTION] 3d siz işlem yaptırmakla ilgili bir kanun olmadığından bunlar oluyor zaten..

bu da çok saçma.ben gidip bir kart çalayım sonra gıcık olduğum birinin tüm faturalarını onla ödeyeyim,adam mahkemelerde sürünsün.bu mudur yani :D saçmalık ötesi bu işler.

Abi sen de bir sikayet vs cikti mi sorun var mi şuan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri