Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce konu da açmıştım bununla alakalı defalarca TTNet'i aramama rağmen bulunduğum adresin 2mbps desteklediğini ve daha fazlasını veremeyeceklerini söylediler her seferinde. Ancak bu sefer aradım ve modem arayüzümdeki maksimum hız değerimin 6-7mbps olduğunu ancak 2mbps verildiğini söyledim altyapım destekliyor ancak siz vermiyorsunuz dedim. Ve arkadaş şuanda hızımı 5mbps'ye çıkarttı. Siz de hız problemi yaşıyorsanız modem arayüzünden maksimum alabileceğiniz hız değerlerini kontrol edin ve size bu değer verilmiyorsa arayıp derdinizi anlatın.
Maksimum hız değerinin yazdığı kısım ( Airties'de Internet sekmesinde )
![]()
24mbit kullanıyordum şimdi hız testi yaptım 14mbit gösterdi...Neden düşürdüler ki hızımı?

16 mb litmitsiz var sürekli internet gidip geliyo özellikle geceleri sizde de oluyo mu?
yeğen turbonet adslde 5-6 kişi full download çeksinde göreyim seni bak nasıl kopmalar yaşıyorsunÇok gördük öyle
---------- Spam Engelliyici 19:37 ---------- Önceki Mesaj 19:37 ----------
TTnet mi ait hocam ?
Tamam hocam bulursan yazda nasıl bulacaksın oda ayrı mevzu sağol genede
---------- Spam Engelliyici 22:14 ---------- Önceki Mesaj 22:10 ----------
Evet hocam ttnet
Buldum sanırım hocam gitmedi ne zamandır bir de sen dene istersen Firewall kapat Firewall --> Anti-Dos kapat dene bakalım olacak mı.
ttnet esasında fiber alt yapı olarak superonline dan daha iyi ama verdiği upload miktarı istersen müdürlükte tanıdığın olsun 2 mbps yi geçmez. o hızı da 200 tl den başlayan full limitsiz fiber internet alanlar için veriyorlar. normal de ister adsl ol ister fiber ol upload miktarı 1 mbps den öteye gitmez. fiber'in adsl den en önemli farkı hızından ziyade bağlantı kopmasının neredeyse hiç olmaması ve hızın stabil kalması. adsl ile manuel çalışacaklar o işi unutsunlar.
yeğen turbonet adslde 5-6 kişi full download çeksinde göreyim seni bak nasıl kopmalar yaşıyorsunÇok gördük öyle
---------- Spam Engelliyici 19:37 ---------- Önceki Mesaj 19:37 ----------
TTnet mi ait hocam ?
Ben Burdaki santrali bastım, yine vaadedilen hızı alamadım. Çok fazla etken var kutuya uzaklık yakınlık bilmemne bi sürü masal okudu adam banaTürkiye'de hız dan bahsetmiceksin, yada şanslısındır kutuya yakında oturuyosundur
Ben Burdaki santrali bastım, yine vaadedilen hızı alamadım. Çok fazla etken var kutuya uzaklık yakınlık bilmemne bi sürü masal okudu adam banaTürkiye'de hız dan bahsetmiceksin, yada şanslısındır kutuya yakında oturuyosundur
Yerel sağlayıcılar sağolsun taahhüt ettikleri hız limitinden daha fazlasını görüyorum speedtestte akk,taahhüt,telefon yok aylık 30 lira miss
![]()
Arkadaşlar bende durum bu acaba bende aramalımıyım ttneti....
![]()
![]()
![]()
ben anlamadım şimdi burda anormal bişey varmı ?
valla ben kavga etmeye gittim burnumdan soluyodum. Müdür sakinleştirdi çay falan söyleyi. ekranı bana çevirdi bak dedi bu böyle şu şöyle. Bi sürü masal anlattı.
Sanki internetten değil de, ilkel bişeyden bahsediyodu. O kadar dandik TR deki altyapı siz hesap edin. Benim kendime göre çıkardığım sonuç şu. Eğer büyük bi sitede oturuyosanız, Potansiyel varsa. Fiber kutusunu yakına koyuyolar. Orda çatır çatır bağlantı var. Adam örnek bi adreste gösterdi benimkiyle karşılaştırarak.
Oraya taşınmayı düşünüyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.