yok hepsini tam okudum kardeş.Sen bidaha oku benim yazdıklarımı. Ben işin en başındayım. Müteahhit binanın tüm alt yapılarını yapmakla hükümlü bir kere yoksa ruhsatı alamaz. ttnet e soruyosun ya alt yapı varmı diye , bakar binanın ruhsatı varsa sana alt yapı var fiber yok der.. orayı sen ikametgahını gönderene kadar kontrol edemezler onlarda sistemden gördüklerini söyler.. Sonra sen nakil istersin onlarda yapmak ister bakarlar aslında yokmuş. Yani o işlerin ana sebebini anlatıyorum sana ben , neyse Sen Btk tüketici şikayetleri ne internetten başvur ve takip et. Gerisi hikaye.
Hocam bu konuda biraz yanlışın var gibi... kontrolun ikametle ve ruhsatla alakası oldugunu sanmıyorum ... ilk aramamla 2 . aramam arasında sadece 3 gün var. Ne ruhsat degisti , ne ikametim degisti .. Birinde var , digerinde yok dendi ... Muteahit binanın altyapısını yapmış bırakmış zaten , ttnet hattı getirmiyo diyo .Müteahitin suçu ne ? Telekoma da sorsan belediye kazı yapmalarına izin vermiyo . Belediye de tanıdık var '' atıyolar '' diyo
Anlıcagın herkes haklı