TTnet kullananlar Dikkat !!!

yok hepsini tam okudum kardeş.Sen bidaha oku benim yazdıklarımı. Ben işin en başındayım. Müteahhit binanın tüm alt yapılarını yapmakla hükümlü bir kere yoksa ruhsatı alamaz. ttnet e soruyosun ya alt yapı varmı diye , bakar binanın ruhsatı varsa sana alt yapı var fiber yok der.. orayı sen ikametgahını gönderene kadar kontrol edemezler onlarda sistemden gördüklerini söyler.. Sonra sen nakil istersin onlarda yapmak ister bakarlar aslında yokmuş. Yani o işlerin ana sebebini anlatıyorum sana ben , neyse Sen Btk tüketici şikayetleri ne internetten başvur ve takip et. Gerisi hikaye.

Hocam bu konuda biraz yanlışın var gibi... kontrolun ikametle ve ruhsatla alakası oldugunu sanmıyorum ... ilk aramamla 2 . aramam arasında sadece 3 gün var. Ne ruhsat degisti , ne ikametim degisti .. Birinde var , digerinde yok dendi ... Muteahit binanın altyapısını yapmış bırakmış zaten , ttnet hattı getirmiyo diyo .Müteahitin suçu ne ? Telekoma da sorsan belediye kazı yapmalarına izin vermiyo . Belediye de tanıdık var '' atıyolar '' diyo :D .

Anlıcagın herkes haklı :)

bende turktelekoma gittigimde bana bunu soylediler mütahit imar projesiyle gitseydi 8 - 10 daire olcak diye hemen yaparlardı .
ama 1 tek senin icin gelmezler yada binada 8 - 10 kişiden imza topla gel dediler.

kardeş müteahhiti tanıyorsan sıkıştır. Ruhsat var alt yapı yok şikayet edecem de mahkemelik olmak istemiyom internet üzerinden çalışıyom para kaybettiğim her gün , maddi tazminata kadar gider de o biraz para yedirsin olayı çözer. Eğer olmazsa o iş , sende BTK ya başvur. BTK da bu tür şikayetleri ciddiye alır. telefonla seni arayıp yazdıklarının delil olarak kullanılması için onay falan isteyebilirler. Yani dikkatli yaz şikayet dilekçenide. TT özelleştirildiği için devlet iyi sıkıştırıyor tek koluda BTK. Ben böyle çözmüştüm olayı.

TTnet Kullanıp adres değiştirecekler ( nakil yapacaklar ) dikkatli olun...

Yaklaşık 2 ay önce , ttneti aradım ve taşınacagım adreste internet durumunu sorgulattım. Bana fiber olmadıgını ancak dsl kullanabilecegimi söylediler ( müşteri hizmetlerinden bir abla )

Taşındıktan 3 gün sonra nakil talebinde bulundum ve bana dairemde altyapı olmadıgını o yüzden nakil talebi alamayacaklarını söylediler ( yine müşteri hizmetleri )

Türktelekoma gittim , 10 gün icinde gelecek - 1 haftaya ordayız - yav biz oraya gelmemişmiydik ... siz ttneti bi arayın ... (şimdi geliyoruz , yarın ordayız dedikleri icin interneti dondurmadım )

TTnet : Siz bi türktelekoma gidin ...

Son 2 ayım bu şekilde gecerken ttnet kullanmadıgım internetin 2 aylık faturasını da paşa paşa çıkardı... Bari bu faturayı ödetmetmeyin ayıp dediğimde de nakil talebiniz olsaydı ödetmezdik dedi.

internet var diye kandırdınız , sonra nakil talebi yapamazsınız alt yapı yok dediniz, nasıl talepte buluncam şimdi bulunayım o zaman diyorum. Bulunamazsın alt yapı yok diyor. O zaman faturayı ödetmeyin yazık bana diyorum , ama nakil talebin yok diyor....

Ses kayıtlarımı dinleyin beni yanılttınız diyorum , Kasım ayında hic ses kaydınzı yok diyo ... İşlerine gelmiyo ya bulamadılar ...

Mahkemeyle uğraşır çatır çatır fazlasıyla alırım o parayı da , beni yanıltan kızcağızın canını yakarsınız onu da biliyorum ... Asgari ücret maaşından kesersiniz...

İşte ttnet işte kalite .Bu dünyada tekel olcan. İstersem bağlarım istersem bağlamam sus otur ,faturanı öde sesini cıkarma dicen ... Hayat sana güzel ttnet. :D.

Size söylenecek çoook şey var , ama sadece flagçılara ve sahte telifçilere gelen şarkılar size de gelsin diyorum ... Başka sözüm yok .

Size en yakın telekom müdürlüğüne dilekçe verin. çıkan faturayı mecbur iptal edecekler. teslim ettiğin dilekçeyi teslim aldıklarına dair imza da al.

digitürk , ttnet,vodafone allah hepsinin belasını versin.

hocam ttnet bu her şeyi yapar bende 255 lira paşa paşa aldılar walla :) hattı iptal ettirdim iptal ettirirkende sordum iptal ücreti felan varmı diye defalarca sordum yok dediler 6 ay sonra eve kağıt geldi icraya veriliyorsunuz diye gittim mecburen ödedim

Bu ttnet ne rezil bir kurum herkesi bir kere kazıklamadan bırakmıyor.

kardeş müteahhiti tanıyorsan sıkıştır. Ruhsat var alt yapı yok şikayet edecem de mahkemelik olmak istemiyom internet üzerinden çalışıyom para kaybettiğim her gün , maddi tazminata kadar gider de o biraz para yedirsin olayı çözer. Eğer olmazsa o iş , sende BTK ya başvur. BTK da bu tür şikayetleri ciddiye alır. telefonla seni arayıp yazdıklarının delil olarak kullanılması için onay falan isteyebilirler. Yani dikkatli yaz şikayet dilekçenide. TT özelleştirildiği için devlet iyi sıkıştırıyor tek koluda BTK. Ben böyle çözmüştüm olayı.

dostum ben boyle beklermiyim hemen gittim yan binaya nakil basvurusu yaptım ordan eve kablo döşedim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri