Ben artık neredeyse her hafta TTnet müşteri hizmetlerine küfür edip kapatıyorum telefonu.
Teknik destek bölümüne bağlanana kadar tam kıvama geliyorum. Çünkü buraya bağlanana kadar abartısız 2221122214675435674322122 şeklinde tuşlama yapıyorum. Üzerine de karşıdaki abuk subuk konuşunca basıyorum kalayı. Sorun çözülmüyor ama en azından rahatlıyorum ne yalan söyleyeyim.
Teknik desteğe bağlanırken en trajikomik kısımda şurası;
Teknik destek için misal 2'yi tuşlayın, tuşluyorum
Sonraki aşamada bana söylediği şu: Bu menüden sadece teknik destek verilmektedir, devam etmek için 1'i tuşlayın. :

Resmen arayanlar karşısında bir insan bulamadan kafayı sıyırsınlar telefonu kapatsınlar istiyorlar.
20mbit olması gereken hız sürekli 1 mbit civarına düşüyor. Geçenlerde 0.50'yi gördü.
Bulunduğunuz yerde bölgesel arıza var diyorlar.
Ne zaman düzelir, 1 saat 1 gün 1 hafta 1 ay tahmin var mı diyorum yok diyorlar.
Ben mağdur olmuş durumdayım bütün işlerim aksadı, şikayetçi olma şansım var mı diyorum, tabi ki diyorlar.
Tamam o zaman şikayetçiyim diyorum.
Ama şuan şikayetçi olamazsınız bölgesel arıza var diyorlar. Genel bir problem...
Sizin genel problemleriniz beni ilgilendirmez, ben bunun parasını ödüyorum hizmet alamıyorum.
Benim cebimde genel bir arıza olsa ve faturayı geciktirsem anında hattı kapatıyorsunuz, üzerine de açma kapama bedeli ekliyorsunuz. Yani benim genel problemlerim sizi pek ilgilendirmiyor. Sizin ki de beni ilgilendirmez diyorum.
Ama tabi ki hepsi nafile...
Ben de yakında komple kapattıracağım bakalım kapattırana kadar hangi sinir küplerine bineceğim.