Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Resmen btkânın kararına savaş açmışlar, diğer firmalarda şu an böyle bir durum yok.Ttnet böyle bir şey yaptıysa diğerleriyle konuşmadan yapmaz, aksi halde kendi kafasına sıkmış olur.Sol, Türknet gibi alternatifler varken Bu fiyatlara kimse telekomda kalmaz.Umarım diğer firmalar da böyle alçakça fiyatlar açıklamaz.Millleti soyup soğana çevirdiler ama hala doymadılar.
Selamlar arkadaşlar biliyorsunuz akk kalkıyor ttnet fiyatları açıkladı
4 mbps 59,90
6 mbps 69,90
8 mbps 79,90
16 mbps 92,90
24 mbps 119,90
35 mbps 149,90
50 mbps 249,90
100 mbps 336,90
Kaynak link paylaşabilirmisiniz
22/01/2019 da sözleşmem bitiyor ttnet ile hamgisini önerirsiniz?
Yaklaşık 6 aydır Turknet kullanıyorum bulunduğun bölge en fazla kaç mbps hiz destekliyorsa onu veriyorlar fiyat 65 TL.
Ben 16 mbps kullanıyorum ortalama aldığım hız 12 civarında
Arkadaşa baglattik 35 mbps oda ortalama 22 alıyormuş hız olarak fiyat 64 TL diyeceğim o ki Turknet varken başka firma kullanılmaz
Evet turk neti araştırdım, fiyat ve hizmet iyi ama kullanıcılar nedense memnun değil yorumlara bakıyorum dünden beri.
Tek sıkıntısı telefon ile Müşteri Hizmetlerine ulaşamiyorsunuz.Ama bir problem olduğunda Turknet online işlemler menüsünden Destek talebi açtığınızda 1 gün içinde cevap veriyorlar.Sorunuda cozuyorlar
hafta sonu dönemiyorlar
döndüklerindede sorun çözülmüyor![]()
Ben daha yeni 3-5 ay oldu 2 yıllık TTnet 71 TL'ye (Fiber Altyapı var 100 mbps kadar) 24 mbps aldım 100gb kotalı kota geçince 8'e düşüyor. Şimdi 2019 a girince benim kotam kalkacak mı yani kesin olarak ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.