TTnet mi Superonline mı?

ttnet yazan arkadaşlar hangi paket oldugunu yazabilrimi. 3 kasımda biticek benimkide. süperonline altyapı yaptılar fakat 1 seneyi bulurmuş apartmanlara gelmesi :(

Büyük şehirde yaşıyor isen fiber alt yapısı varsa kesinlikle superonline küçük bir yerde yaşıyor isen ttnet. Ben spam kralıyım günde 50 kanal açarım diyorsan da ttnet. İpsi fazla. Ttneti 2016 içerisinde 3 kez kopma sorunu için aradim 3 kez gelip yaptilar 1-2 ay idare etti sonra durduk yere 30 saniyeligine net kopmaya başladı bi sorunu düzeltemediler . Küçük bir ilçede yaşamasam anında superonline'a geçerim.

Mobil Mesaj

Araya soru sıkıştırayım ben de. TTNET ten arıyoruz diyerek 46 TL ye internet satmaya çalışıyorlar bana da. 444 lü bir numara ama TTNET in kendisi değil, sanırım bayisi. TTNET i aradım 46 liralık paketinize geçmek istiyorum diye. Öyle bir paketimiz yok diyorlar ama arayan bayi ısrarla var diyor. Dolandırıcı mıdır gerçek midir bilemedim. :)

Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar öncelikle. Turknet ile olan 1 senelik taahütüm sona erdi.Paketim 16 mbit internet 75 akkydi ve aylık 60 tl ödüyordum. Daha öncesinde TTnet kullanıcısıydım. Şimdi tekrar internet bağlatıcam fakat iki firma arasında gidip geliyorum. Sizce TTnet mi bağlatayım yoksa Superonline mi?

hocam türknet in ip durumu nasıl süperonlineda sorun yaşıyorum buara ip bloğu değişti sadece son 2 rakam değişiyor artık ve hep aynı ipler gelmeye başladı oyüzden yeni internete geçecem türknet ip açısınıdan sorunsuz değişiyorsa buna geçeyim

Superonline taktır. TTnet altyapısı da kullansalar para ttnete gitmesin.

hocam türknet in ip durumu nasıl süperonlineda sorun yaşıyorum buara ip bloğu değişti sadece son 2 rakam değişiyor artık ve hep aynı ipler gelmeye başladı oyüzden yeni internete geçecem türknet ip açısınıdan sorunsuz değişiyorsa buna geçeyim

Bende turknet ip sıkıntısı olduğu için kullanmayı bıraktım. Bu gidişle tekrar TTnet kullanacağım gibi duruyor eğer Superonline da ip sıkıntısı varsa.

Bende turknet ip sıkıntısı olduğu için kullanmayı bıraktım. Bu gidişle tekrar TTnet kullanacağım gibi duruyor eğer Superonline da ip sıkıntısı varsa.

anladım ben 4 yıldır süperonline kullanıyorum son 2 aydır ip sıkıntısı çekmeye başladım o yüzden değiştirecem ttnet en iyisi gibi şuan

ttnet ip blok u tamamen değişiyor mu?

uydunette ip durumu ne gerçi en kıtlardan biri galiba bu konuda.

---------- Spam Engelliyici 15:42 ---------- Önceki Mesaj 15:39 ----------

ttnet yazan arkadaşlar hangi paket oldugunu yazabilrimi. 3 kasımda biticek benimkide. süperonline altyapı yaptılar fakat 1 seneyi bulurmuş apartmanlara gelmesi :(

hocam apartmanınız site ve ya a-b bloklu bi apartmansa gelir stand bile açar gözünüzü boyarlar fiber diye diye.
ama 15 in altında bi daireye sahip binadaysanız binanıza bile uğramazlar
bizim burada 3 yıldır fiber var karşı apartmanlarda var 13 katlı bi apt. çaprazda gene mevcut.
Osmanlı kah. olduğu yan binada var bize kurmuyorlar :)

ttnet ip blok u tamamen değişiyor mu?

uydunette ip durumu ne gerçi en kıtlardan biri galiba bu konuda.

---------- Spam Engelliyici 15:42 ---------- Önceki Mesaj 15:39 ----------

hocam apartmanınız site ve ya a-b bloklu bi apartmansa gelir stand bile açar gözünüzü boyarlar fiber diye diye.
ama 15 in altında bi daireye sahip binadaysanız binanıza bile uğramazlar
bizim burada 3 yıldır fiber var karşı apartmanlarda var 13 katlı bi apt. çaprazda gene mevcut.
Osmanlı kah. olduğu yan binada var bize kurmuyorlar :)

bugün gittik aile apartmanı 5 katlı :) max alabiliceğim hız 42mbsmiş bende 35mb 200gb akn paketini aldım :) 1 yıl daha ttnetin eziyetini çekiceğiz. birde adamın dediği laf kafama takıldı. süper online gelse bile max 42 mbs hız alırsınız dedi. tekrardan gidip süperonlineye sormak istemiyorum bilgisi olan varmı bu konu hakkında

Kesinlikle ttnet.Tam 45 gün nakil işlemi bekledim vodafone'da, ardından iptal ettirdim türknet başvurdum.3 günde açıcaz dediler k.adı,şifre gönderdiler ama hat bağlantısı yapılamadı.Tam 1,5 hafta oyaladılar.İptal ettirdim gittim türktelekom müd. Başvuru yaptım 2. Gün internetim açıldı.Tüm data hatları türktelekomun olduğu için diğer operatörlerin işini sallamıyorlar.Her yeri araştırın son 1 yıldır durum böyle...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben süperonline 16mb adsl kullanıyorum. Oldukça memnunum. Ttnette kafayı yiyordum. İp darlığı sıkıntısı şimdiye kadar hiç yaşamadım.

özel şirketler ip stoğunu 3-5 tane koyuyor çevir gelsin diyor oysa 5 kanala giriş yapsan 2 tanesi aynı ipden kapanır o yüzden ttnet çok iyi

Dipnot; TTNET devletin diğerleri özel yani sen mahalle altyapını güçlendirmesi istersen devletten isticeksin özel şirketlerden değil e devlettekiler de senin süperonline bağlı olduğunu görücekler sallicaklar seni özetle ne varsa yine devlette var

Son düzenleme:
özel şirketler ip stoğunu 3-5 tane koyuyor çevir gelsin diyor oysa 5 kanala giriş yapsan 2 tanesi aynı ipden kapanır o yüzden ttnet çok iyi

Dipnot; TTNET devletin diğerleri özel yani sen mahalle altyapını güçlendirmesi istersen devletten isticeksin özel şirketlerden değil e devlettekiler de senin süperonline bağlı olduğunu görücekler sallicaklar seni özetle ne varsa yine devlette var
Yani gene bütün yollar ttnete çıkıyor. El mahkum Ttnet bağlatıcam o zaman.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az önce turknet ile konuştum ip değişmesini istiyorsanız 9.99 kurus ödemeniz gerekecek her ay dedi. 60 liralık 100 mbbit 150 gb akk sı 1000 dk ev telefonu piyasaya göre uygun geldi.

Ttnet 61.25 tl ev telefonu 24.75 TL her ay ödemekteyim 8 mb bit 100 gb 3000 daki ev telefonu. paketi kullanıyordum 2 yıldır.

Turknet geçmeyi düşünüyorum sözleşmenın bitmesine 1 ay kaldı.

şuan oturduğum yerde 100mbbit desteklemektedir. superonline kendi fiber hattınıda cekti artık nezaman sistemleri devreye girer bilemiyorum

Ben süperonline 16mb adsl kullanıyorum. Oldukça memnunum. Ttnette kafayı yiyordum. İp darlığı sıkıntısı şimdiye kadar hiç yaşamadım.

bende aldım superonline inş bu hafta bağlanıcak umarım bende memnun kalırım

sonradan ttnete gerı donersen donemeyebılırsın port sıkıntısı var cunku 100lerce yenı abone alamıyor suanda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri