TTNET Rezillik!

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Danimarkada 80$ lık net

B7uY_LZCAAI81t9.jpg

Arkadaşlar ŞU rezilliğe bakar mısınız ya.
16 Mbps Hızım Var normalde. Bu ttnet illallah ettirdi süreklide hatlar kopuyo.
Adil Kullanım Kotasını henüz geçmedim.

Bundan Önce 8Mbps Hıza 67TL Ödüyordum Taahüt bitmişti 90 TL Yapmışlar 8 Mbps Yi 16MBps ye geçtim 2 ay oluyor
upKcsLu.png

ekür yine en iyisi ttnet bende gecenlerde açtım konuyu araştırdım ama malesef

Bende de bugün hızda çok fazla düşüş var, ping de 12'lerden 45'lere çıktı, acaba genel bi sorun mu var ki

e8e6aed977c449c5df87ed20aaf9ca62.jpg

8 mb internet fena değil galiba . Kabloyla 7 mb görüyorum verdiğim 50 tl degiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Alt yapının durumunu öğrendim 16 almasaydın keşke.Çoğu yer ttnettrn şikayetçidir ama bizim bölgedeki alt yapı istanbulun en iyi altyapılarından biri geçen sene 16 megabit ttnet kullanıyordum 13-14'le giriyordum.Birgün bile kopma yaşamadım

Arkadaşlar ŞU rezilliğe bakar mısınız ya.
16 Mbps Hızım Var normalde. Bu ttnet illallah ettirdi süreklide hatlar kopuyo.
Adil Kullanım Kotasını henüz geçmedim.

Bundan Önce 8Mbps Hıza 67TL Ödüyordum Taahüt bitmişti 90 TL Yapmışlar 8 Mbps Yi 16MBps ye geçtim 2 ay oluyor
upKcsLu.png

kablolu tv veya vodafone gec

Smile İnternetten iyidir yinede hiç olmaz ise karşında muhattap olacak birini bulabiliyorsun
Smile da sıkıntı yaşadım Modem Kitapçığındaki 444 lü numarayı aradım böyle bir numara yok diyor :D
Bizim burada internet dağıtımı yapan bir arkadaş var Aylık 30 tl sınırsız AKK derdi yok

J7W4OB.jpg

tel. açıyorsun, anlatıyorsun, bla bla ediyor(standart ezberi tekrar) 24s. geçiyor aynı durum, tekrar tel. açıyorsun, 24s. geçiyor... tekrar tel... 24s. .... te..... 2...... ............................................

TTNET pişmanlıktır. Keşke alternatifi olsa, superonline iyice bir gelişse de ona kaysak hepimiz.

16 da bende var hocam 6 gördüm en fazla sınırı geçmediğim halde.4 DKda net kopuyor.Arıyorum güncelleme yapıyoruz diyor.5 Gün sonra yine kopuyor güncelliyorlar.5 Gün sonra yine aynı illallah dedirtti artık.2 YIL taahhüt var.

arkadaşlar bende 8 mbps kullanıyorum adil kullanım kotasını geçinde üzerine fiyat biniyor mu acaba ? bana 100 lirayı aşkın faturalar geliyor sürekli. tarifem henüz bitmiş değil. Kotayı aşınca 3 mbps ye düşüyor hız fakat orda herangi bi ücret ödemeyeceğim yazıyor peki o 60 liralık 100 150 lira gelme sebebi nedir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri