Ttnet taahhüt bozma bedeli hakkında

lgnd003

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
merhaba arkadaşlar, evimi taşıdım ve taşındığım yerde hipernet olmasına rağmen ttnet, hipernet 75 gb akn'li pakete geçtiğim takdirde taahhüt bozma bedeli ödemem gerektiğini söylüyor. şuanki paketim 16mbit'e kadar hıza ve 100 gb akn'ye sahip. paketimin bedeli 61 tl (indirimsiz hali 97 tl imiş yersen) geçeceğim paket de 58 tl imiş. 3 tl için uğraştırıyorlar. 100 gb akn olana geçeyim diyorum öyle bir paket yok diyorlar. hattım 30 mbiti destekliyormuş fakat ttnet'in 30 mbit paketi olmadığından 24 seçmek zorundayım. taahhütümün bitmesine daha 15 ay kadar olmasına rağmen 480 küsur lira taahhüt bozma bedeli istiyorlar. bu bozma bedelini vermeden ya da taksitli verme imkanımız yok mu?

Şu anki paketinin aynısını yapıp direkt nakil yaptırabiliyor olman lazım niye değişik paket veriyorlar ki?

Şu anki paketinin aynısını yapıp direkt nakil yaptırabiliyor olman lazım niye değişik paket veriyorlar ki?

hayır nakili hallettim de hipernet'e geçmek istiyorum geçemiyorum mesele bu superonline her yere fiber döşüyor ttnette hipernet'e geçemiyoruz hala.

---------- Spam Engelliyici 18:37 ---------- Önceki Mesaj 18:36 ----------

Yeni adresinde kullandığı paketi destekleyen alt yapı yoksa vermiyorlar hocam.

altyapı 30mbit'i destekliyorlar, geçmem için taahhütü bozmamı istiyorlar. kullandığım net 16mbite kadar geçeceğim net 24 mbite kadar olacak.

( normal fiyat- indirimli ) * kullandığın ay kadar para ödettirip fes ediyorlar. taksit falan yapmazlar başka çözümü yoktur. benimde bu ay bitti fibere geçicem. bu arada 480 çok çıkıyormuş kaç ay kullandınki

( normal fiyat- indirimli ) * kullandığın ay kadar para ödettirip fes ediyorlar. taksit falan yapmazlar başka çözümü yoktur. benimde bu ay bitti fibere geçicem. bu arada 480 çok çıkıyormuş kaç ay kullandınki

daha 10 ay kullandım ben de anlamadım neden o kadar çok dedi. 2 gün önce 280 falan çıkmıştı bugün 480 dedi.

Superonline altyapısı varsa superonline'a geçmek isteyince taahhüt borcunu ödüyorlar diye biliyorum.

Şuanki Kullandığın Paketten Kullanmaya Devam Et.

btk'ya şikayet dilekçesi yaz, abone ismiyle yaz şikayetini, onlar kuruma durumu iletecektir, sonrasında seni arayıp farklı kampanyalar önerirler ipleme hiç birini, dilekçeni yolla iptal ettir,

alamazlar 5 kuruş para, aynısını bana süperonline yaptı adamlarla 1 hafta uğraştım en sonunda sizden 6 ay fatura almayalım + telefon hediye edelim dediler, biraz daha zorlasaydım şirketten hisse alırdım.

şikayet hakkını kullan, tüketici mahkemesine gideceğini beyan et.

telefondan müşteri hizmetlerini ara durumunu belirt benden tahüt bedeli istediler de sonra tahüt bozma bedeli yok interneti bağlatırken bizzat sordum de insan dolandırıyorsunuz konuşmaları dinleyin de beni en yetkili kişiye bağla de ya dediğimmi yapın yada internetimi kapatın de insan mı doldanırıyorsunuz siz de ya istediğim pakete geçirin beni de taahhüt bozma bedeli de ödemem de yada internetimi kapatın de kızgın şekilde sesini yükselterek ama küfür argo konuşma gör bak neler oluyor denemesi bedava

Engelli Biri Varsa ( aileden ) amcaoglu kız kardeş farketmez onun adına taşıyıp engelli paketine geçicen bu kadar :) sonrada iptal ettir . Tahüttüt felan istemiyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri