Ben interneti çektirmeye gittim.. Söz de bir hafta da geliceklerdi abartmıyorum 24 gün bekledim...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar istanbul anadolu yakası çekmeköye taşınıyoruz bugün internet nakil için gittim genel müdürlüğe nakil işlemini yapamıyoruz bina yeni olduğundan altyapı yetersiz yeni dediği binada 2 yıl önce bitti bizden farklı 14 daire var 2 3 tanesi boştu gerisi oturuyodu.
Bana yardımcı olunuz daha önce başından geçmiş yada tanıdığının başına gelen var mı ne yapmam gerekiyo bu durumda ve varsa alternatif internet seçenekleride söylerseniz sevinirim.
Mod arkadaşlar konu dışı index almadığı için buraya açtım bi süre kalsın sonra postalarsınız.
25 ekimde kablolar çalındı mahallenin 23 gün oldu halen bekliyoruz ne gelen var ne giden hergün arıyorum sonuç 0
Arkadaşlar istanbul anadolu yakası çekmeköye taşınıyoruz bugün internet nakil için gittim genel müdürlüğe nakil işlemini yapamıyoruz bina yeni olduğundan altyapı yetersiz yeni dediği binada 2 yıl önce bitti bizden farklı 14 daire var 2 3 tanesi boştu gerisi oturuyodu.
Bana yardımcı olunuz daha önce başından geçmiş yada tanıdığının başına gelen var mı ne yapmam gerekiyo bu durumda ve varsa alternatif internet seçenekleride söylerseniz sevinirim.
Mod arkadaşlar konu dışı index almadığı için buraya açtım bi süre kalsın sonra postalarsınız.
Hizlarlari bulsam bende soracam nasl caldiklarini direklerden calmislar iste kavlolarin bir ksmida direkte sarkık duruyor 1 aydirKablolar nasil calindi???
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.