Ttnetin Rezilliği .........

Ben interneti çektirmeye gittim.. Söz de bir hafta da geliceklerdi abartmıyorum 24 gün bekledim...

25 ekimde kablolar çalındı mahallenin 23 gün oldu halen bekliyoruz ne gelen var ne giden hergün arıyorum sonuç 0

güzel ülkemin durumuna bak,bu nedir abi alti üstü telefon hatti.hep dönmek istemisimdir türkiye ye ama böyle basit seyleri okuyunca saka gibi geliyor.burda adam daga kulübe yapiyor daha kulübe bitmeden devlet 7km.elektrik,telefon hatti dösüyor,hemde sadece tek bir kulübeye.bu arada üstad sende neden hakkari cekmeköye tasiniyorsun,istanbula tasin,nede olsa avrupa metropolü:)

D smart en iyisi. Benim oturduğum yere ilk önce altyapı yok yetersiz bilmem ne dediler zorla internet bağladılar 2 ayda. 2.7 megabit en fazla verdiler. alt yapı yetersiz hızınız en fazla bu olur dediler. bide ev telefonsuz internet olduğu için 70 tl alıyordu ttnet o internete. bastım gittim d smarta. Hem dsmart kanalları full açık hem internet 70 tl ye anlaştım aylık. ve internet hızım 7.6 mb oldu. bulunduğum ilçede fiber daha tek bir mahalleye verildiği için normal internet kullanıyoruz. D smart ilaç gibi geldi. 7 den aşağı düşmüyor hızım. ttnet sorsan 3 ü alamazsın bulunduğun yerde diyor. 1 senedir d smarttayım.

Arkadaşlar istanbul anadolu yakası çekmeköye taşınıyoruz bugün internet nakil için gittim genel müdürlüğe nakil işlemini yapamıyoruz bina yeni olduğundan altyapı yetersiz yeni dediği binada 2 yıl önce bitti bizden farklı 14 daire var 2 3 tanesi boştu gerisi oturuyodu.

Bana yardımcı olunuz daha önce başından geçmiş yada tanıdığının başına gelen var mı ne yapmam gerekiyo bu durumda ve varsa alternatif internet seçenekleride söylerseniz sevinirim.

Mod arkadaşlar konu dışı index almadığı için buraya açtım bi süre kalsın sonra postalarsınız.

Aynı olay bizimde başımıza gelmişti.2 senelik binaya taşındık ama 2 senedir gelip internet bağlamıyorlarmış..Topluca ttnet başvuru yaptık sonrasında dilekçe toplayıp bize bildirirseniz en geç 3 hafta içinde gelip hattı çekeriz dediler.Tüm apartmandan imza toplayıp Turktelekom müdürlüğüne verdik 2 haftayı geçmeden gelip hattı çektiler..Dilekçe toplayıp başvurmayı turktelekom'a

Eğer ttnet mobil 3g çekiyorsa binada. 4 gb lik paketi al 15 liradır aylık.

Asıl mesele 4gb den sonra kota aşım ücreti verirsin ama max 99 liradır bu fiyat.Fatura 99 olduğunda ne fatura artar nede hız düşer. Yani adsl 8mb sınırsız dan daha ucuza 3g mobil internet kullanırsın.

Bizim tuberciler için güzel bi olay ama online oyun oynanmaz.Heleki binada 20 30 mbps hızı görürse 3g internet olay bitmiştir.

Diğer bir ihtimal çoğu zaman avea alt yapısı yüzünden 3g değilde edge hızına düşmendir. Test et avea 3g evinde 10mbps yi geçiyorsa ttnet mobile geçebilirsin.

Her şey de olduğu gibi internet konusunda da acınacak halde bizim caaaanım ülkemiz. :) Milleti ışık hızıyla internet diye kandırıp 3 dakikalık bir şarkıyı 10 dakika da dinlediğimi bilirim. Fiyat konusuna hiç girmiyorum bile. Sen satarsan her şeyi israil'e olacağı budur. :)

Ben Ankara'nın göbeğinde oturuyorum. Aynı sizin yeni bina olduğu için ve malum belediye ve telekom çatışması yüzünden yoldan binaya hat çekim işlemi tamamen durdurulmuş. Anlaşamıyorlarmış aralarında oda geldi bize çattı. Ben kullanamıyorum ve ne kadar dilekçe ve ne yaptımsa 2 yıl bekleyeceksin dediğinde canım ülkemi çok sevmeme rağmen soğutuyorlar adiler insanı benimde canım çok sıkkın bu konuda.

Bende diyorum dünden beri nerede bu çocuk :D Uydunet veya farklı bi yere başvursan?

beyler dağ evi gibi biyer var . telefon direkleri falan var köye yakın zaten. buraya internet bağlatılabilir mi?

İstanbulda hala internet altyapısının olmadığı yerler kaldı mı ya işe bak birde utanmadan 2010 avrupa kültür başkanı 2012 spor başkenti yaptılar şehri utanmasalar avrupanın yükselen değeri de yapacaklar

evi taşırken ilk sorduğum nelerin alt yapısı var sorusuydu.
şimdiye kadar ttnet mahkumdum ama sözleşmem bitsin bır daha yüzlerine bakmam

Aynısı 4 sene önce başıma geldi internet 3-4 ayda bağlanmıştı.Eniştemin vınnı ile idare ettim bir kaç ay :D

Arkadaşlar istanbul anadolu yakası çekmeköye taşınıyoruz bugün internet nakil için gittim genel müdürlüğe nakil işlemini yapamıyoruz bina yeni olduğundan altyapı yetersiz yeni dediği binada 2 yıl önce bitti bizden farklı 14 daire var 2 3 tanesi boştu gerisi oturuyodu.

Bana yardımcı olunuz daha önce başından geçmiş yada tanıdığının başına gelen var mı ne yapmam gerekiyo bu durumda ve varsa alternatif internet seçenekleride söylerseniz sevinirim.

Mod arkadaşlar konu dışı index almadığı için buraya açtım bi süre kalsın sonra postalarsınız.

Ttnet sadece rezillik bende bir kaç ay önce senin gibi konu açmıştım bana da extradan 1000 tl bindirdiler oyun alınmış diye kim aldığını sorduğumda söylemediler biz parayı alırız dediler bende mecbur ödedim süper online ye geçtim ttnet sadece pismanlıktır bence git kapattr ttneti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri