TTWEB-Bağlantı Sorunu

ByTayfun

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herhangi bir sayfa açtığımda böyle bir hata alıyorum.
İnternet bağlantınızda bir sorun var ttweb programını indirip kurunuz diyor.
Ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda ise bir hata gözükmüyor diyor.Sorun nedir sizce?

Arkadaşlar herhangi bir sayfa açtığımda böyle bir hata alıyorum.
İnternet bağlantınızda bir sorun var ttweb programını indirip kurunuz diyor.
Ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda ise bir hata gözükmüyor diyor.Sorun nedir sizce?

Bende aynı hatayı alıyorum. Her gün farklı bi sorunla uğraşıyoruz arkadaş ya :)

Hayır hocam maalesef sorunu düzeltmek için tıklayına bastığımda mediaget diye mi ne bi illet program var ona yönlendirdi. Bende benim pc ye virüs mü bulaştı felan diyordum

Hocam şuanda ben virüs taraması yapıyorum.İnternette araştırdım bişey bulamadım.Böyle şeyler neden hep beni bulur anlamıyorum.

вєякαη;485378' Alıntı:
geçmiş olsun hocam

Teşekkürler :)

Hocam şimdiden geçmiş olsun. Bu ttnet ile alakası olmayan bir şey. Bir virüs.

Ben bu virusle uğraşıyorum 3 gündür. Önceden sağ altta minik X işaretli kapatmalı popup olarak reklam cıkıyordu. Format attım düzelmedi herşeyi denedim. Bu gün 2 saat önce büyük ihtimalle virüs güncellendi ve artık bu şekilde direk yönlendiriyor. 2. kez format attım yine aynı ne yapacağım bilmiyorum bende. Çözümü bilen varsa söylesin

Modem yeniden kurdum.
C D silip format attım.
3 4 farklı antivirüs ile tarattım olmuyor

Ben bu virusle uğraşıyorum 3 gündür. Önceden sağ altta minik X işaretli kapatmalı popup olarak reklam cıkıyordu. Format attım düzelmedi herşeyi denedim. Bu gün 2 saat önce büyük ihtimalle virüs güncellendi ve artık bu şekilde direk yönlendiriyor. 2. kez format attım yine aynı ne yapacağım bilmiyorum bende. Çözümü bilen varsa söylesin

Modem yeniden kurdum.
C D silip format attım.

Aynen sorun tamda dediğiniz gibi.Çözüm yolu bien varsa bu dertten kurtarsın bizi :(

Modem yeniden kurdum.
C D silip format attım.

Bazen benim tarayıcıda virüsler cirit atıyor. Genelde camtasiada render bittikten sonra karşılaşıyorum. Geliyorlar takılıyorlar bi yarım bi saat.. Sonra gidiyorlar geri geliyorlar felan. Takılıyoruz işte. Alıştım valla hiç ellemiyorum :D:D

Eset onu virüs olarak algıladı ve son anda inmekten kurtardı beni. Ucuz atlattım desene :D

Bazen benim tarayıcıda virüsler cirit atıyor. Genelde camtasiada render bittikten sonra karşılaşıyorum. Geliyorlar takılıyorlar bi yarım bi saat.. Sonra gidiyorlar geri geliyorlar felan. Takılıyoruz işte. Alıştım valla hiç ellemiyorum :D:D

Hocam küçük reklam çıkmasına alıştık.Ama bu internette dolaşmamızı engelliyor.Hiçbir sayfaya giremiyorum doğru düzgün.

Eset onu virüs olarak algıladı ve son anda inmekten kurtardı beni. Ucuz atlattım desene :D

Bende de eset vardı.Ama bulaşmış malesef :(

Bir daha format attım hiç bişe kurmadan denedim hala duruyor.Şimdi tekrar internet bağlantısını keserek format atacağım.

Ek olarak windowsu kurduğumuz kurulum dosyalarında virüs olabilir herkes cracklı win mi kullanıyor ? + herkes işletim sistemini yazsın benim win 8.1

Modemle ilgil bir virüs olabilir bu ihtimal sadece.

5 dk önce kız arkadaşım aradı 5 bilgisayarlı bir ofiste çalışıyor bi anda tüm bilgisayarlarda bu hatayı vermiş . Ne yaptıktan sonra çıktı karşınıza bu hata ?

Modemle ilgil bir virüs olabilir bu ihtimal sadece.

5 dk önce kız arkadaşım aradı 5 bilgisayarlı bir ofiste çalışıyor bi anda tüm bilgisayarlarda bu hatayı vermiş . Ne yaptıktan sonra çıktı karşınıza bu hata ?

Ben indirdiğimiz bir programdan veya windows kurulumu yapılan kaynaktan zannediyorum. İnterneti kapatarak format attım hala aynı. Ayrıca geçen günde modemi sıfırlamıştım yine gitmedi. Bu sorunu yaşayan herkes cracklı windows mu kullkanıyor acaba?

Ben indirdiğimiz bir programdan veya windows kurulumu yapılan kaynaktan zannediyorum. İnterneti kapatarak format attım hala aynı. Ayrıca geçen günde modemi sıfırlamıştım yine gitmedi. Bu sorunu yaşayan herkes cracklı windows mu kullkanıyor acaba?

Hocam haftaiçi hergün en az 5 bilgisayara Crackli windows kuruyorum çeşit çeşit ondan olsa önce ben karşılaşırdım :) formatlık bi durum yok sanırım bi program ipyi engelliyor bişeyler yapıyor bende olsa hata deneye deneye çözerim bi şekilde görmem lazım

Hocam haftaiçi hergün en az 5 bilgisayara Crackli windows kuruyorum çeşit çeşit ondan olsa önce ben karşılaşırdım :) formatlık bi durum yok sanırım bi program ipyi engelliyor bişeyler yapıyor bende olsa hata deneye deneye çözerim bi şekilde görmem lazım

Hocam ben 3 kere farklı yönlem ile format attım. Şuan bir arkadaşa sordum oda win cracklı 8.1 kullanıyor. Ben windowsun içine gömmüşler diye düşünüyorum. Veya bios/modem olabilir

EDIT:
Arkadaşlar virüsün kaynağını buldum. Modeme yerleşiyor. Nasıl buldun derseniz bizde 2 adet internet mevcut temiz olan bilgisayara virüslü neti taktığımda ondada çıkmaya başladı.

VİRÜS MODEME YERLEŞİYOR HERKES MODEMİNİ BAŞTAN KURSUN + TARAYICIYI KOMPLE TEMİZLESİN OLMAZSA / MODEM YENİDEN KURMA + FORMAT DÜZELECEK DİYE UMUT EDİYORUM.

ek olarak virüs bulaşıcıdır haberiniz olsun :)

Son düzenleme:
EDIT:
Arkadaşlar virüsün kaynağını buldum. Modeme yerleşiyor. Nasıl buldun derseniz bizde 2 adet internet mevcut temiz olan bilgisayara virüslü neti taktığımda ondada çıkmaya başladı.

VİRÜS MODEME YERLEŞİYOR HERKES MODEMİNİ BAŞTAN KURARSA DÜZELECEK DİYE UMUT EDİYORUM.

ek olarak virüs bulaşıcıdır haberiniz olsun :)

Hayır işe yaramıyor.Modemi resetledim , ID Pw'yi yeniden girdim , ancak yine aynı hata çıkıyor.Zenmeta VPN Önerdiler , onuda yükledim , yine aynı hata.

Gitmiyor bir türlü , r10'a bile giremiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri