TucoNetwork Nisan Ayı Boyunca %20 Kesinti (Bu Ay Sonrası %30 Olacak)

İzlenim azda olsa var ise ve para kazanması kanalın açıksa (videoların kapalı durumda olabilir) başvurun.
hocam şimdi para kazanma etkinleştirsem videoları yüzde yüz ünlem olacak futbol böyle bu yüzden partnere başvurduktan sonra yapmalıym

hocam başvurumu yaptım 1 2 saat oldu hala olumlu yada olumsuz cevap gelmedi ne zaman gelir ?

Her zaman 1-2 saatte sonuç belli olmaz. 24 saati geçerse o zaman burada belirtin ama 2-3 saatte onay gelmemesi normaldir. Bol kazançlar.

hocam kanalın açınca zaten videolarda direk para kazanma ayarlanıyor kendi kendine oluyor

hocam,kanalın para kazanmasını aç,videolarında reklamı açılacak dedigin gibi.dolar işareti yada ünlem çıkması sorun degil,beklemeden para kazanmalarını kapat tüm videoların.tüm videoları seçip,reklamları kapat de,sorun çıkmaz.ondan sonra başvuru yapmaya hazırsa kanal,diger şartları karşılıyorsa başvur hemen.geçen kampanyada bende futbol kanalımı bu şekilde soktum,her kanalımdada yaptıgım bişey ;)

Minimum ödeme ve ödeme süresi nedir paypala mı ödeniyor?

Ödeme Seçeneklerimiz Neler?
- Ödemelerimiz Paypal, Banka Hesabı ve Western Union üzerinden yapılacaktır.
-Paypal ödeme limiti : 1$
-Banka Havalesi : 150$

Ödeme Süreci ?
- İlk ödeme 45 gün gibi bir süre almaktadır.
Örnek : 01-31 Ocak tarihinde başvurulan kanalın ödemesi **Mart 10-11** tarihinde yapılır. İlk sonrasında her ayın 10-11'i ödemeler yapılır.

kaynak : http://www.ytpara.com/tuconetwork/8840-tn-tuconetwork.html

5 kanal ile başvurdum.Umarım kabul edilir.

Maalesef telif hakları ayrı bir durum.

Peki benim haklarımı korumazsanız ben neden özgün kanalımı partnere bağlatıp spama açık hale getireyim bu konuda bilgi verebilir misiniz? bi kanal açacak kadar özgün videom var aşivlemişim cazip imkanlar sağlayan hakkımı koruyan bi partnere girip yayınlamayı planlıyorum...

1 kanalım ile başvuru yaptım beklemedeyim Teşekkürler.

Hocam dediğim gibi bu ayrı bir konu. Telif hakkını siz koruyacaksınız. Elinizde videoların size ait olduğuna dair kanıt sunabilecek bir belge var ise zaten telif ile ilgili sorun yaşasanız dahi youtube ile yazışarak bunu çözüme kavuşturursunuz.
Peki benim haklarımı korumazsanız ben neden özgün kanalımı partnere bağlatıp spama açık hale getireyim bu konuda bilgi verebilir misiniz? bi kanal açacak kadar özgün videom var aşivlemişim cazip imkanlar sağlayan hakkımı koruyan bi partnere girip yayınlamayı planlıyorum...

Dün gece başvuru yapan bazı kanallar onay aldı.
Yeni başvurularda forelaya iletildi, fakat şöyle bir durum var. Bazı kanallarda direk 3-4 video ve 100 altı izleme var. Bunları benim forelaya savunmam zor. En azından biraz ilgili gösterdiğiniz az çok video ve izlenime sahip kanallar ile başvurursanız ben kabul edilmesi için zaten elimden geleni yapıyorum.

Bol kazançlar.

Dün gece başvuru yapan bazı kanallar onay aldı.
Yeni başvurularda forelaya iletildi, fakat şöyle bir durum var. Bazı kanallarda direk 3-4 video ve 100 altı izleme var. Bunları benim forelaya savunmam zor. En azından biraz ilgili gösterdiğiniz az çok video ve izlenime sahip kanallar ile başvurursanız ben kabul edilmesi için zaten elimden geleni yapıyorum.

Bol kazançlar.
dizi çizgifilm olur mu ona göre boşa zaman kaybetmeyim

Bugün gündüz vaktinde yapılan başvurular incelenmiş çoğuna onay daveti yollanmıştır. Red yanıtı alan tek tük kanal var onun sebebi de hepsinde aynı. Günlük izlenimi çok düşük kanallar. Arkadaşlar red cevabı alan hiçbir kanal telif yüzünden reddedilmedi. Sadece izlenimlerinizi azda olsa arttırın. Sonra bana pm ile izlenim yükseldi deyin tekrar iletirim başvuruyu. Akşam saatlerinde yapılan başvurular yarın öğleden sonraya doğru sonuçlanır diye umuyorum.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler ve bol kazançlar.

hocam,vine kanalı ile başvursak sorun olur mu?bagzıları kabul etmiyormuş vine kanallarını,sizdede varmı bu sorun?

2 kanal ile başvuru yaptım incelerseniz sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri