Tuda Network - Tanıtım

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Bu açıklamaları biz konu içerisinde belirttik zaten 5-6 defa arka arkaya sorduk Division'daki ilgili arkadaşa ve hepsinde bize verdiği cevap aynıydı.Güven probleminiz varsa sizi üzmeyecek şekilde kanallarınızı bağlayabilirsiniz boşta durmasından iyi olduğunu düşünüyorum.Nasip olursa Mart ayının ilk haftası ödeme kanıtlarını da koyup devam ederiz.

yanlış anlamayın arkadaşlarım hayırlı olsun inşallah kimse üzülmez ama skype de 17 yaşında " bebe" nin lafına itimat edemediğim için ben rahat değilim sadece yoksa sizin güzel şeyler yapmasını bu forumda herkes gibi ben de isterim.

yanlış anlamayın arkadaşlarım hayırlı olsun inşallah kimse üzülmez ama skype de 17 yaşında " bebe" nin lafına itimat edemediğim için ben rahat değilim sadece yoksa sizin güzel şeyler yapmasını bu forumda herkes gibi ben de isterim.
hocam quizden ödeme alırkende 17 yasındaki "bebe" ödemeleri yapıyordu gittigi yere kadar :)

[MENTION=10199]mumru[/MENTION] hayırlı olsun :)

hayırlı olsun alternatif şart baglamak istemeyende boşta çürütsün kanalını inşallah uzun ömürlü olur.

hocam quizden ödeme alırkende 17 yasındaki "bebe" ödemeleri yapıyordu gittigi yere kadar :)

yapacak bir şey yok bizde 40 yaşında da olsan açman çok zor :D bir gizza birde zigavus var onlar da daha yeni zigavus 4-5 ay galiba gizzada çok çok 2 yıl ondada spamlayarak para kastılar bizimkiler 2 yıl sonra network açtılar ama adamların bebe si işin başında açıverdi damdan düşer gibi nereden geldiği belirsiz şekilde :D

yapacak bir şey yok bizde 40 yaşında da olsan açman çok zor :D bir gizza birde zigavus var onlar da daha yeni zigavus 4-5 ay galiba gizzada çok çok 2 yıl ondada spamlayarak para kastılar bizimkiler 2 yıl sonra network açtılar ama adamların bebe si işin başında açıverdi damdan düşer gibi nereden geldiği belirsiz şekilde :D

Aynen hocam üretmediğimiz sürece durum böyle..

---------- Spam Engelliyici 21:10 ---------- Önceki Mesaj 20:24 ----------

6 kanala ön onay verildi..

23k şuan analytics ama normalde 33k hangisi baz alınacak acaba ? başvuruyu yaptım

Merhaba,

Bir kaç konuda görüşmek için Skype üzerinden ekledik ancak kabul edip sonra tekrar silmişsiniz.

WebMoney Türkiye ofisi olarak görüşmek istemekteyiz.

Geri dönümünüzü bekliyoruz. Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri