Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı olsun kardeşim rabbim utandırmaz inşallah .
kardeşim sana kısmetmiş multi color network'e kayıt olmaya çalışıyordum olamadım şimdi sana gönderdim bu da olmazsa başka bir yere kısmet![]()
[MENTION=10199]mumru[/MENTION] hocam bir adet kanal gönderdim.Hayırlı olsun.Kontrol edebilir misiniz acaba ? Kanal düştümü panelinize
@mumru [MENTION=19008]emirhan26[/MENTION][FONT="]Hi ertunc ,[/FONT]
[FONT="]Thanks so much for applying to join Tuda Network.[/FONT]
[FONT="]Unfortunately, after close review of your channel by our Channel Development team, we are unable to approve your application and accept you into the network at this time.[/FONT]
[FONT="]One of the possible reasons for our decision is that we noticed that a certain percentage of your YouTube videos contain copyrighted material which we would not be able to legally monetize on your behalf, or which otherwise may be in violation of YouTube terms of use.[/FONT]
[FONT="]If you have any questions about our decision, please feel free to email us.[/FONT]
[FONT="]We wish you the best of luck with your YouTube channel and all your future endeavors.[/FONT]
[FONT="]Best,[/FONT]
[FONT="]Teşekkürler , Tuda Network[/FONT]
315 binlik 2 yıllık kanalımı kabul etmediler spam içerikmişbidahada başvuru yapmam zaten bu networke.
Dün bir kanalı göndermiştim.Red gelmiş.Telifli içeriği (Spam) almıyoruz diyorlar gibi anladım ben.
@mumru [MENTION=19008]emirhan26[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.