Tuda Network - Tanıtım

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
%20 kesinti olsa partnerinizi denemek isterdim. Ödemeler sadece Paypal'a mi yapiliyor? Sanirim kapananin ödeyip ödemedigi belli degil.

Hocam ödemeler şu anda sadece paypala yapılıyor.Kapanan ödenip ödenmediği henüz belli değil Mart ayında belli olacak.Kesinti oranı hakkında da bize çok söz hakkı bırakmadılar hocam bize belirttikleri oran bu şekilde oldu.

NOT:Arkadaşlar bir süredir MCN'de bakım mevcut 2-3 günlüğüne başvuru alamayacağız bilginiz olsun.

2gün içinde yollanan kanallardan kabul edilenlere davetiyeler gönderildi.Arkadaşlar tekrar söylüyorum kanallarınıza fazladan 2-3 adet özgünümsü videolar yüklerseniz kabul şansınız artacaktır.

hocam başvuru yapıyoruz ama kanallar kabul edilmiyor ?

hocam başvuru yapıyoruz ama kanallar kabul edilmiyor ?

:) çok güldüm hocam evet edilmiyor.10 kanaldan 1 i ediliyor şuan oran bu . Kanalların kabul edilmesi icin daha öncede dedigim gibi 3-4 tane özgünümsü elle cekilmiş birseyler yükleyip kabuldan sonra silebilirsiniz.

:) çok güldüm hocam evet edilmiyor.10 kanaldan 1 i ediliyor şuan oran bu . Kanalların kabul edilmesi icin daha öncede dedigim gibi 3-4 tane özgünümsü elle cekilmiş birseyler yükleyip kabuldan sonra silebilirsiniz.

izlenim gelmez hocam ama öyle videoya izlenim gelmese de olur mu :)

Arkadaşlar size haberim var içinde 1 adet video olan izlenimi olmayan kanal kabul edildi kanalı sokup videoları sonra yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar size haberim var içinde 1 adet video olan izlenimi olmayan kanal kabul edildi kanalı sokup videoları sonra yüklemeyi deneyebilirsiniz.

içinde video yüklü kanallara bir iki özgün video atıp spam içerikleri özele alıp mı başvurmamız gerekiyor hocam?

hocam ödemelerde sonra sıkıntı olmasın ., boşa kürek çekmeyelim :)

hocam ödemeyi ben yapmıyorum mcn paypal üzerinden gönderim yapıcak belki son gün atabilirde birsey demek mümkünde degil tabiki ödenecek denildi ne yazdıysak o ama quiz gibi atarsada bilemem artık herşey şans.

içinde video yüklü kanallara bir iki özgün video atıp spam içerikleri özele alıp mı başvurmamız gerekiyor hocam?

hocam istersen 1-2 video at rastgele özgünümsü basvur istersen var olan kanala 2-3 özgün tarzı video at başvur hocam farketmez.

hocam ödemeyi ben yapmıyorum mcn paypal üzerinden gönderim yapıcak belki son gün atabilirde birsey demek mümkünde degil tabiki ödenecek denildi ne yazdıysak o ama quiz gibi atarsada bilemem artık herşey şans.

hocam istersen 1-2 video at rastgele özgünümsü basvur istersen var olan kanala 2-3 özgün tarzı video at başvur hocam farketmez.

ben bunların bi alt bayisiyle konustum 1 özgün video ile partnere kanal sokup sonra spam yapabilirsin dediler atmazlar mı diye sordum yok dedi ama kapanana ödeme yapılmaz demislerdi bana

[MENTION=10199]mumru[/MENTION] hocam bir kanalla başvuru yaptım. Skypeda ekledim, eğer onaylanırsa haber ederseniz sevinirim :)

içerisinde 4 ay önce kendi oluşturduğum bir özgün video olan kanalımla başvurdum bakalım :D kabul edilirse içeriği hazır duruyor renderladığım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri