Tuda Network - Tanıtım

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
hocam ben forumdaki ptansiyel partnerleriniz için değil sizin için uyarı mı yapayım bu işin sonunda siz kötü olacaksınız.
ve ayrıca division.sl kanal sahibine ödeme yapmasa bile size % bazında ödeme yapar sistem otomatik oldugu için o konuda sıkıntı olmaz ama dediğim gibi herkes unutur ama parasını alamayanlar unutmaz :)
iyi geçmiş olsun bu postları okuyup da ondan sonra kimse ağlamasın forumda :)

ScaleLabın ödemeyeceği ve atacağı belliydi buna ragmen insanlar huba güvenerek bagladı ve daha önce yazmıştım konuda tekrar tekrarlamak istedim üstteki mesajlarımı :(

Ne günleri kardeşim adamlar 1 ay boyunca telifli kanallarımızı bilerekten atmadılar diğer videolar gelirleri içlerindeki ödemeleri aldılar yediler.Ne zaman hit düştü attılar kanalları.Bu bitmedi kanallarda hiç bir uyarı olmamasına rağmen attılar.
Böle birşey yok.Bugünlerin geleceğini söylemişken bunlarıda kastettin mi?Madem telifli atsalardı yediler paraları sonra attılar.Temiz kanalları da attılar.

Ben senin paranın üstüne yattın demiyorum nasıl anlıyorsun sen.Ben senin sorumsuzluğudan bahsediyorum.Beni ilgilendirmez senin kanalların bu konuyu sen açtın böle hırsız partnerleri buraya getirip milleti mağdur etmeyin.

Hocam benim yapacagım tek sey mail atıp beklemek dönmezlerse ne yapayım ben 3 ay düzenli ödeme yaptılar ses yoktu ben kahinmiyim bileyim böyle yapacaklarını ? Yapacak birşey yok dediğim gibi varsa yanlışım banlanayım .Kanalları baglıyacak network yokken herkes allah razı olsun çekiyordu şimdi durum bu ..

Hocam benim yapacagım tek sey mail atıp beklemek dönmezlerse ne yapayım ben 3 ay düzenli ödeme yaptılar ses yoktu ben kahinmiyim bileyim böyle yapacaklarını ? Yapacak birşey yok dediğim gibi varsa yanlışım banlanayım .Kanalları baglıyacak network yokken herkes allah razı olsun çekiyordu şimdi durum bu ..

Hocam o halde sende ilk mesajını editle. SCAM olduğunu bilsin herkes. :) Nedense hala bu partnerin reklamı yapılıyor forumda garip.

awosome,freedom,quiz,scalelab ;spam yaptıkça bu piyango bir yerden vuracak.bazıları göstere göstere yapacak,bazıları birden bire...spam işi yapıp da cozurtmayan partner gören olduysa yazsın da bilelim.önemli olan vurduğu yere kadar bir şeyler kaldırabilmekte.mumru da her zaman uyarmıştır.güven kazanmak için yapamayacağı işlerin altına imzasını atmamıştır.

benden size tavsiye güven kazanmak için kim partneri hakkında abartılı laflar ediyorsa uzak durun.o adam en azından dürüst değildir.partner iletişim yollarını kapatır ve cevap vermezse istediği kadar ortak iş yapalım.bizim tek gücümüz kazandırdığımız kanallardır.gerisi faso fiso...partner kanal gelmemesini göze aldığı an quiz ve diğerleri gibi bu uygulamayı yapabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri