Tuhaf bir Tesadüf ile Salih Reis Kanalı Sahibi :)

ahmetahmet34

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar çok önemli değil fakat sizinle paylaşmak istedim evimin fayanslarını yaptıracağım youtube videolarında gezinirken tavan stropiyer videosu gördüm videoyu izlerken tavandan çok bu adam akrabamı nereden tanıyorum diye düşünürken birden salih reis kanalındaki ufaklıkların babasını gördüm sonra dedim ki nereden nerelere gelmiş hayatın neler getireceğini bilemiyoruz. tabi sonra tekrar dedim ki nereden gelindiğini unutmamak lazım son zamanda izlenmeleri aylık 700 milyonlardan 25 milyonlara inmişti geçenlerde, neyse boş bir konu oldu ama yinede paylaşmak istedim :)

söylemeden edemeyeceğim dikkatimi en çok çeken videolarda o tuhaf hareketlerine anlam veremediğim insanı böyle alinde alçı tavan kaplarken ciddi görünce tuhaf hissediyor insan.

https://www.youtube.com/watch?v=vEZ2TWNQo1M

Cocuklarin riski varmis bir işe girmişler başarmışlar cocuklar mutlu babası mutlu en azından cocuklarıyla daha cok vakit geçiriyor hem eğleniyor hem para kazanıyor

bu adam gerçek bir başarı örneğidir. youtube ta kanal açıp büyümek, büyütmek isteyenler bu adamın azmini, hırsını ve istikrarını örnek alsın. yeri geldi binlerce insan üstüne yüklendi dalga malzemesi yaptı ama bu adam ve ailesi hep daha fazlasını başardı, eriştiği kitleyi 10 a 100 e katladı.

Tuhaf olan bütün sülalesi youtube yapıyor ve hepsinin abonesi minumum 1 m, 2 seçenek var bu sülale ya çok şanslı yada youtube algoritma departmanında amcasının oğlu çalışıyor :D bunlara koltuk çıkıyor, şaka maka bi tarafa çok fena özgün kasıyorlar, ailece değil, sülalece :)

Enteresanlığın dibi :) Boş bir vakitte sülalelerinin tüm kanallarına bakacağım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri