arkadaşlar merhaba
yaklaşık 1 ay önce 2 tane hesap açıp 8 er tane alt kanal kurmuştum
dün bu 16 alt hesaba video yükledim yayınladım
bugün bir baktım 1. hesapdaki 1 tane alt kanaldaki video topluluk yemiş ve 16 alt kanalda askıya alınmış ( enteresan olan 2. hesabın alt kanalları nasıl etkileniyor ?)
kanallara firefox portable ile giriyordum
bugune kadar hep alt kanal calısıyordum daha once de askıya alınan alt kanallar olmustu ama dıgerlerını etkılememıstı
hep alt kanal calıstım bugune kadar ılk defa oluyor böyle, hadi alt kanaldan gidiyoyu anladım.
diğer hesapdaki alt kanallar neden askıya alındı hiçbirşey yokken
//
aynı şekilde bir 1 ana hesap 9 alt hesap farklı bır ipde açtığım kanallar var onların arasındada var askıya alınmış ama diğerlerini etkilemedi :S
yaklaşık 1 ay önce 2 tane hesap açıp 8 er tane alt kanal kurmuştum
dün bu 16 alt hesaba video yükledim yayınladım
bugün bir baktım 1. hesapdaki 1 tane alt kanaldaki video topluluk yemiş ve 16 alt kanalda askıya alınmış ( enteresan olan 2. hesabın alt kanalları nasıl etkileniyor ?)
kanallara firefox portable ile giriyordum
bugune kadar hep alt kanal calısıyordum daha once de askıya alınan alt kanallar olmustu ama dıgerlerını etkılememıstı
Alt kanalda böyle sorunlar olabiliyor. 1 kanaldan tüm kanallar gidebiliyor. Bu nedenle kanalları bağımsız tutmaya çalış hocam.
hep alt kanal calıstım bugune kadar ılk defa oluyor böyle, hadi alt kanaldan gidiyoyu anladım.
diğer hesapdaki alt kanallar neden askıya alındı hiçbirşey yokken
//
aynı şekilde bir 1 ana hesap 9 alt hesap farklı bır ipde açtığım kanallar var onların arasındada var askıya alınmış ama diğerlerini etkilemedi :S
Son düzenleme: