tüm kanallarım askıya alındı

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

hemato

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba
yaklaşık 1 ay önce 2 tane hesap açıp 8 er tane alt kanal kurmuştum
dün bu 16 alt hesaba video yükledim yayınladım
bugün bir baktım 1. hesapdaki 1 tane alt kanaldaki video topluluk yemiş ve 16 alt kanalda askıya alınmış ( enteresan olan 2. hesabın alt kanalları nasıl etkileniyor ?)

kanallara firefox portable ile giriyordum

bugune kadar hep alt kanal calısıyordum daha once de askıya alınan alt kanallar olmustu ama dıgerlerını etkılememıstı

Alt kanalda böyle sorunlar olabiliyor. 1 kanaldan tüm kanallar gidebiliyor. Bu nedenle kanalları bağımsız tutmaya çalış hocam.

hep alt kanal calıstım bugune kadar ılk defa oluyor böyle, hadi alt kanaldan gidiyoyu anladım.

diğer hesapdaki alt kanallar neden askıya alındı hiçbirşey yokken

//
aynı şekilde bir 1 ana hesap 9 alt hesap farklı bır ipde açtığım kanallar var onların arasındada var askıya alınmış ama diğerlerini etkilemedi :S

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
yaklaşık 1 ay önce 2 tane hesap açıp 8 er tane alt kanal kurmuştum
dün bu 16 alt hesaba video yükledim yayınladım
bugün bir baktım 1 tane alt kanaldaki video topluluk yemiş ve 16 alt kanalda askıya alınmış

kanallara firefox portable ile giriyordum
Alt kanalda böyle sorunlar olabiliyor. 1 kanaldan tüm kanallar gidebiliyor. Bu nedenle kanalları bağımsız tutmaya çalış hocam.

hep alt kanal calıstım bugune kadar ılk defa oluyor böyle, hadi alt kanaldan gidiyoyu anladım.

Kanallara browserle giriş şeklin değil yükleme yaptığındaki ip ler ve Adsense yada partnere bağladığında paypal bilgilerini değerlendirerek kanalların sana ait olduğunu anlayarak toplu şekilde kapatılıyor, topluluk gelen kanalı biran önce silmek tek çağre geçmiş olsun..

Kanallara browserle giriş şeklin değil yükleme yaptığındaki ip ler ve Adsense yada partnere bağladığında paypal bilgilerini değerlendirerek kanalların sana ait olduğunu anlayarak toplu şekilde kapatılıyor, topluluk gelen kanalı biran önce silmek tek çağre geçmiş olsun..

kanallar gıttı hocam sılsemde bırsey degısmez ama dıger hesapdakı alt kanalları nasıl kapattı onu anlamadım dedicatedda tek ip den yaptım bunu ana portable ile girdim :S

Google'nin gelişmiş teknolojisinden bahsediyoruz. Temkinli olmayınca örümcekler sokuyor seni :D

Ben de alt kanalla çalışırım. İçlerinden birine marka şikayeti geldi. 48 saat mühlet vermişlerdi. Düzenleme yaptık bakalım süre dolsun anlıycam ben de sonucunu.

guncel bır videom vardı,1 video yuzunden aynı sorun bendede oldu,benden spamlayanlarada gecmıs olsun

geçmiş olsun
aynı anda 2 kanala yükleme yapıyormusun aynı zaman diliminde ?
artık alt kanal çalışmayı bırak bence 1 mail 1 kanal çalış

Google'nin gelişmiş teknolojisinden bahsediyoruz. Temkinli olmayınca örümcekler sokuyor seni :D

yav aynı şekilde bir 1 ana hesap 9 alt hesap farklı bır ipde açtığım kanallar var onların arasındada var askıya alınmış ama diğerlerini etkilemedi :S

Geçmiş olsun hocam ..
Topluluk gelen kanalı 3-4 saat içerisinde sildiğin zaman diğer kanalları kurtarma şansın olabiliyor. 2 kere denedim daha önce topluluk geldiğinde sadece ne olacağını bekledim 2 sindede topluluk gelen kanal ile beraber yanında başka kanallarımıda götürdüğünü gördüm.
Topluluk geldikten 1-2 saat içerisinde topluluk gelen kanalı sildiğimde ise beraberinde başka kanal kapandığını görmedim .
Kanalların neden kapatıldıgıyla alakalı 1001 masal var doğru olanda var yanlış olanda ama bunları tespit etmeye kalkarsak zamanımızı boşa harcarız çünkü tam tespit ettim deriz amca yeni bir yöntem çıkarır :)
En iyisi yeniden daha güçlü ayağa kalkmak :) kanal kontrolleride önemli

Geçmiş olsun hocam ..
Topluluk gelen kanalı 3-4 saat içerisinde sildiğin zaman diğer kanalları kurtarma şansın olabiliyor. 2 kere denedim daha önce topluluk geldiğinde sadece ne olacağını bekledim 2 sindede topluluk gelen kanal ile beraber yanında başka kanallarımıda götürdüğünü gördüm.
Topluluk geldikten 1-2 saat içerisinde topluluk gelen kanalı sildiğimde ise beraberinde başka kanal kapandığını görmedim .
Kanalların neden kapatıldıgıyla alakalı 1001 masal var doğru olanda var yanlış olanda ama bunları tespit etmeye kalkarsak zamanımızı boşa harcarız çünkü tam tespit ettim deriz amca yeni bir yöntem çıkarır :)
En iyisi yeniden daha güçlü ayağa kalkmak :) kanal kontrolleride önemli

partnerlerde topluluk gelince kanalı silersem o ana kadar olan kazanç ne oluyor ?

1 gmail 1 kanal denılıyor ama ,adsenseler aynı oda sakat kanaatimce,
tabıı partnerde durumlar nasıl bılemiyorum

partnerlerde topluluk gelince kanalı silersem o ana kadar olan kazanç ne oluyor ?

silsende kapansada ödüyorlar diyemiyorum şuan için :) malum en çok güvenilen partnerlerde de sıkıntı çıkacak gibi duruyor bunu zaman göstericek.

Ama birşey değişmeyecektir bence kanalın kendiliğinden kapanmasıyla silinmesi arasında .. o ana kadarki kazancını öder ödeyecek olan partner

yine en iyi 1 mail 1 kanal, en azından sadece spamdan biri giderse alayı gidiyo diğer türlü topluluk gelince bilmem nolunca diğerini etkilemiyo. ha bide para kazanma gitme olayı hepsinde etkilenio zaten

yine en iyi 1 mail 1 kanal, en azından sadece spamdan biri giderse alayı gidiyo diğer türlü topluluk gelince bilmem nolunca diğerini etkilemiyo. ha bide para kazanma gitme olayı hepsinde etkilenio zaten

abi anlamadıgım ılk defa yaptıgım bırsey degıl
ılk defada alt kanalda topluluk yemedım
nasıl olduda bu sefer dıger hesabın alt kanallarını bıle kapattı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri