5 tane kanalım vardı, hepsinin bir kanal yüzünden para kazanmaları kapatılmış. Ne yapmalıyım? tüm kanalların para kazanmasında sorunlu kanalı gösteriyor. Diğer kanalları geri açabilme şansım var mı? Var ise ne yapmalıyım şimdi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sorunsuz kanallarına telefon numarası ata ve hepsini sil..12-24 saat sonra geri aç düzelir
5 tane kanalım vardı, hepsinin bir kanal yüzünden para kazanmaları kapatılmış. Ne yapmalıyım? tüm kanalların para kazanmasında sorunlu kanalı gösteriyor. Diğer kanalları geri açabilme şansım var mı? Var ise ne yapmalıyım şimdi?
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html
Bi de para kazanması giden kanalı unuttun mu yoksa gelir gelmez sildin mi uyarı
kanalların hepsini kökünden sil. ip resetle, çerez temizle bidaha başla. başka çare yok.
ne yaptın kardeşim.. bu kadar mı garezin var adama !!
ya da bu kadar forumda olan bitenden bi habersin..
niye insanları yanlış yönlendirip bu adamın vebalini alıyosun ya da madem bilmiyosun olayı neden bilgin olmadan fikrini söylüyosun !!
kardeşim sende öncelikle sakin ol..
para kazanmanı kapattıran kanal zaten mailde gelmiştir..
önce onu sileceksin. (kanal + g+ profili + gmail hesabı)
umarım adsense hesabın para kazanmanı kapattıran kanalda değildir ?
daha sonra diğer kanallarına önce gmail telefon doğrulamalarını daha sonra ulaşabileceğin bir numara ile değiştir/doğrula ve hesabını kapat..
en az 12 saat sonra tekrar hesaplarını kurtarma yap para kazanman açılacak..
yanlız dikkat et para kazanmana neden olan kanalı tümüyle silip ona kurtarma yapmıyosun. burada bir karışıklık olmasın..
ben genel hatlarıyla anlattım, buradaki konuda çok ama çoookk detaylı anlatım mevcut, baştan sonra sakin sakin oku, videoyu izle zaten ne yapacağını anlar halledersin..
konu: http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html
tüm kanallar tek adsensedeydi zaten toplamda 5 taneydi.
Tamam adsensesi patlarsada sen sorumlusun, madem cok biliyosun.ne yaptın kardeşim.. bu kadar mı garezin var adama !!
ya da bu kadar forumda olan bitenden bi habersin..
niye insanları yanlış yönlendirip bu adamın vebalini alıyosun ya da madem bilmiyosun olayı neden bilgin olmadan fikrini söylüyosun !!
kardeşim sende öncelikle sakin ol..
para kazanmanı kapattıran kanal zaten mailde gelmiştir..
önce onu sileceksin. (kanal + g+ profili + gmail hesabı)
umarım adsense hesabın para kazanmanı kapattıran kanalda değildir ?
daha sonra diğer kanallarına önce gmail telefon doğrulamalarını daha sonra ulaşabileceğin bir numara ile değiştir/doğrula ve hesabını kapat..
en az 12 saat sonra tekrar hesaplarını kurtarma yap para kazanman açılacak..
yanlız dikkat et para kazanmana neden olan kanalı tümüyle silip ona kurtarma yapmıyosun. burada bir karışıklık olmasın..
ben genel hatlarıyla anlattım, buradaki konuda çok ama çoookk detaylı anlatım mevcut, baştan sonra sakin sakin oku, videoyu izle zaten ne yapacağını anlar halledersin..
konu: http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html
peki adsense para kazanmanın kapanmasına neden olan kanala mı bağlıydı ??
örnek veriyorum: adsense hesabın >> [email protected]
para kazanmanın kapanmasına neden olan kanal >> [email protected]
diğer kanalların >> [email protected] - [email protected] - [email protected] - [email protected]
sistemin bu şekilde mi ?
Tamam adsensesi patlarsada sen sorumlusun, madem cok biliyosun.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
23.02.2015 tarihinde az önce linkini yukarıda paylaştığım konuya önce bunu yazdım : http://www.ytpara.com/868851-post333.html
daha sonra yukarda özetle yazıklarımı uyguladım ve 25.02.2015 tarihinde mesajımı editledim..
işte sonuç, adsenseye artı bir kanal veya video eklemesi yapmadım.. (sayın yöneticiler lütfen resmi kazanç paylaşımı şeklinde yorumlamayın)
edit.....
senin başına adsense patlaması gelmediği için rahat takılıyorsun tabieğer para kazanması gitmiş kanalın çok yüksek abonesi falan yoksa öyle sileyim geri getireyim işlerine bulaşmayın. adsensenin şakası olmaz, patladığı zaman neden patladı demeyin sonra.
senin başına adsense patlaması gelmediği için rahat takılıyorsun tabieğer para kazanması gitmiş kanalın çok yüksek abonesi falan yoksa öyle sileyim geri getireyim işlerine bulaşmayın. adsensenin şakası olmaz, patladığı zaman neden patladı demeyin sonra.
tamam güzel kardeşim.. ben yaklaşık 8-9 yıllık adsense deneyimimle diyeceklerim bu kadar (adsense diyorum yt değil dikkat et)
sen de bu kadar israrcıysan elbet vardır bildiğin bişey diye düşünüp hiç kendimi kasmaya gerek duymuyorum..
[MENTION=11888]adsenseci16[/MENTION] kardeşim sende bu konuya bi göz at kafana yatıyorsa uygularsın..
tamam güzel kardeşim.. ben yaklaşık 8-9 yıllık adsense deneyimimle diyeceklerim bu kadar (adsense diyorum yt değil dikkat et)
sen de bu kadar israrcıysan elbet vardır bildiğin bişey diye düşünüp hiç kendimi kasmaya gerek duymuyorum..
[MENTION=11888]adsenseci16[/MENTION] kardeşim sende bu konuya bi göz at kafana yatıyorsa uygularsın..
herkesin tecrübesi kendisine. ilk mesajında karşıdakini cahil yerine koyup atarlı sözlerle mesajımı alıntılamasaydın bu tartışmayı yapmamış olurduk. benim 9 yıllık tecrübem yok ama 6 adsense idare ediyorum ve bildiğim tek şeyde arkamda youtube tarafından mimlenmiş, para kazanması kapatılmış,teliften kapanmış vs. kanal bırakmamak.
tekrar söyliyeyim eğer değeceğine inanıyorsanız bu tarz, silip geri döndürme işlemlerini uygulayın.
ama çoğu zaman yeni ve temiz kanal açmak en mantıklısıdırevdeki bulgurdan olmayın sonra
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.