Tüm Kanallarım QUİZ'den atılmış !!!!

M
  • Kullanıcı mehmet33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Eminim, alt kisma bakarsan zaten izlenme sayisi - para kazandiran izlenme sayisi - tarih seklinde not dusmusler. Yani adamlar video ortasi reklamlari random olarak 7 dakika 10 dakika 15 dakika arayla koyuyorsa bunun mutlaka bi sebebi vardir. Zamaninda cok soylemistim bunuda "ben 1 dk arayla 2 dk arayla koyuyorum bisey olmuyor" diyenler vardi.

Bende bu uyariyi yapmistim ama daha sonra kimseye bisey olmayinca bende 5 dk ya düşürdüm .. Ben translateyi kullandım 24 bin izlenimde 15 bin izlenim para kazandırmış o yüzden atılmış sandım ama durum tam tersiymiş bu kötü değil iyi bir haber .. benim Sayfa BG 44 dollarda uzun zamandır inş o sorun çıkarmaz

Bende bu uyariyi yapmistim ama daha sonra kimseye bisey olmayinca bende 5 dk ya düşürdüm .. Ben translateyi kullandım 24 bin izlenimde 15 bin izlenim para kazandırmış o yüzden atılmış sandım ama durum tam tersiymiş bu kötü değil iyi bir haber .. benim Sayfa BG 44 dollarda uzun zamandır inş o sorun çıkarmaz

Dogru anlamissin, 24 bin izlenmede 15 bin izlenim para kazandirmis ki o oran bayagi yuksek. O oranin normali %0,50nin altinda olmasi gerekiyor. Konuyu acan arkadasinki %0,60 in uzerinde. Buyuk ihtimalle oda quiz reklam araliklarini degistirdigi halde kendisi sonradan daha kisa araliklarla reklam koymustur.

Arkadaşlar nasıl yani? Ömer abi 15k izlenime 24k para kazandiran oynatmanin mantıklı açıklaması ne ki? 15k izlenimde max 15k para kazandiran oynatma olabilir misal. Ama atıyorum videoda iki reklam vardir 15k izlenimde max 30k para kazandiran oynatma olabilir? Yanlış mı düşünüyorum birisi açıklanabilir mi durumu?

Dogru anlamissin, 24 bin izlenmede 15 bin izlenim para kazandirmis ki o oran bayagi yuksek. O oranin normali %0,50nin altinda olmasi gerekiyor. Konuyu acan arkadasinki %0,60 in uzerinde. Buyuk ihtimalle oda quiz reklam araliklarini degistirdigi halde kendisi sonradan daha kisa araliklarla reklam koymustur.

sence normal degil mi 24 bin izlenimde 15 binin para kazandırması?

sence normal degil mi 24 bin izlenimde 15 binin para kazandırması?

Normal degil demiyim ama, 7 dakika araliklarla koyarsan o oran %0,50nin uzerine cikmaz, civarinda kalir. Yani normal sekilde 7 dakikalik yada daha fazla araliklarla reklam koymus olsaydi arkadas o oran 24 bine 15 bin degilde 24 bine 8-12 bin civari falan olurdu. Ornek olarak kendi 40 dakikalik videolarimda quizin kendi ayarladigi random dakikalarla oran 7 bin izlenimde 3 bin para kazandiran oynatma. Oda %0,42 civari ediyor.

Ha surekli videolu reklam cikar ornegin o oran yukselir tabii ama dedigim gibi en iyisi quizin kendi ayarladigi sekilde birakmak. Kazanclar biraz dusuyor ama boyle sikintilar olmuyor en azindan.

Son düzenleme:
böyle bir kanalım var 1 telifli.Quizden atıldı diye mail gelmişti ama şuan hala quize bağlı gözüküyor.

b5bLOb.png

Geçmiş olsun. Size değil uyarım ancak çoğu videoda hala görüyorum video sarı çizgiden geçilmiyor. Arkadaşlar aç gözlülüğün lüzumu yok. Adsenselerinizi tehlikeye atıyorsunuz, izleyici gözüyle reklam girin. Milleti bunaltırsanız şikayette ederler, çok fazla tık yapıp geçersiz tık da sayılır. Sanmayın ki şikayetlerin çoğu art niyetliler tarafından yapılıyor. Normal izleyiciler de şikayette bulunuyor bunları unutmayın ve reklam aralıklarını insaflı koyun. Ben 7 bile yapmıyorum ki 2 saatlik videolarda 7 koymanız bile insafsızca. Her neyse buna dikkat edin evdeki bulgurdan da olmayın.

Şimdi bu olay reklam aralıkları ilemi ilgili yoksa sahte izlenimlemi.

böyle bir kanalım var 1 telifli.Quizden atıldı diye mail gelmişti ama şuan hala quize bağlı gözüküyor.

b5bLOb.png

Bu oran sikinti degil, 1k izlenime 4.5 dolar gibi bisey. Sikinti cikanlar 1k izlenime 40 50 dolar birakanlar saniyorum. Onceki seferde o mail cok kisiye gonderilmisti, ardindan bi mail daha atip hata oldugunu belirttiler. Suan gelenler gercek gibi gorunuyor orasi acik.

---------- Spam Engelliyici 21:53 ---------- Önceki Mesaj 21:52 ----------

Şimdi bu olay reklam aralıkları ilemi ilgili yoksa sahte izlenimlemi.

Mailde yazdiklarina gore hepsini iceriyor. Ama ozellikle izlenme-para kazandiran izlenme-tarih olarak belirtmisler.

Bu oran sikinti degil, 1k izlenime 4.5 dolar gibi bisey. Sikinti cikanlar 1k izlenime 40 50 dolar birakanlar saniyorum. Onceki seferde o mail cok kisiye gonderilmisti, ardindan bi mail daha atip hata oldugunu belirttiler. Suan gelenler gercek gibi gorunuyor orasi acik.

aynen dediğin gibi o mailden sonra hata oldugu maili gelmişti.Sadece kapanan kanalları atmışlardı

edit:Şuan panelde kanalın kazancı 0 gözüküyor bakalım ne olucak

Son düzenleme:
ben konunun reklam aralıklarıyla ilgisi olduğunu pek sanmıyorum. arkadaş izlenim kastığını belirtmiş. izlenim kasarken çıkan video reklamlarda izleniyor botlar tarafından. haliyle gerçek olmayan bir reklam kazancı sağlıyor. ben tamamen izlenim kasmayla alakalı olduğunu düşünüyorum

Kanalları atılan arkadaşlar izlenim/reklam oranlarını kontrol etsin. Oranlar görselde de göründüğü gibi ve diğer arkadaşların da söylediği gibi %40-50 arasında seyretmelidir.
screenshot_20150512175702.png

ben konunun reklam aralıklarıyla ilgisi olduğunu pek sanmıyorum. arkadaş izlenim kastığını belirtmiş. izlenim kasarken çıkan video reklamlarda izleniyor botlar tarafından. haliyle gerçek olmayan bir reklam kazancı sağlıyor. ben tamamen izlenim kasmayla alakalı olduğunu düşünüyorum

Boyle yazarak insanlari yine dusuk araliklarla reklam koymaya tesvik ediyorsun. Soyle dusun, bahsedilen izlenim kasma olayi 1k izlenimden ibaret ki cogu kisi o izlenimi videonun para kazanmasini dahi acmadan gonderiyor. Birde quizin video ortasi reklamlari kendi kendine degistirmesini dusunmek lazim. Bunla alakali degilse quiz neden kendi kafasina gore reklam araliklarini uzun tutup geliri dusursun? Sen ne kadar cok kazanirsan onlarda o kadar cok pay aliyor.

ya hocam işte anlamadığım sahte tık geçersiz tık felan fişman diyor anlamak mümkün değil...bazı arkadaşlar tık atılmış felan diyor fakat benım tık la felan işim olmaz bebe değilim

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:24 ----------

aynen hocam ya bende bunu anlamadım !!!! quize sordum mail attım da ne oalcka bakalım inş düzelir ya

hocam hiç izlenim çektiniz mi peki?

parakaznaması gecersız tıkladan gıden kanalım var dolarlar aktıf ara reklamlar acık her ayda odemesını alıyorum kanal kısmında kırmızı para kazanma yeri

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] hocam ben de bir ara çektmiştim 2 3 videoya 1 2 k izlenim atarlar mı quizden?Her kanalın webmoney hesabı farklı fakat isimler aynı.Sahte izlenimden de atarlar mı quizden?

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] hocam ben de bir ara çektmiştim 2 3 videoya 1 2 k izlenim atarlar mı quizden?Her kanalın webmoney hesabı farklı fakat isimler aynı.Sahte izlenimden de atarlar mı quizden?

Quize kanal sokanlarin %80 i sahte izlenimle yapiyor zaten. Suana kadar sadece bi kac kisi bu durumla karsilastigina gore suanlik onla pek bi alakasi oldugunu dusunmuyorum. Dedigim gibi zaten bi cok kisi 1k izlenimi gonderirken videonun para kazanmasini dahi acmiyor, hatta 1k izlenimi yaptiktan sonra o videoyu siliyor bile.

işte eğer izlenim para kazanma açıkken çekildiyse böyle bir durum oluşmuş olabilir diyorum. ki yapanlar var.

Quize kanal sokanlarin %80 i sahte izlenimle yapiyor zaten. Suana kadar sadece bi kac kisi bu durumla karsilastigina gore suanlik onla pek bi alakasi oldugunu dusunmuyorum. Dedigim gibi zaten bi cok kisi 1k izlenimi gonderirken videonun para kazanmasini dahi acmiyor, hatta 1k izlenimi yaptiktan sonra o videoyu siliyor bile.
Hocam buradaki konuda kanalların quizden atılmasının tam olarak sebebi ne?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri