Tüm kanalların Para Kazanması Devre dışı !!

• Kullanıcı kptncksprv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kptncksprv

Yasaklanmış
Arkadaşlar adsense hesabımda 1-26 Ekim Kazançları 2200 TL vardı , bu gün tüm kanalların para kazanması devre dışı olmuş :( hepsini adsenseden kopardım ,
Gitti mi şimdi 2K tl , bu ay 0 kesinleşen mi olacak

sıra yavaş yavaş bana doğru geliyor hissedebiliyorum

Ben yüzeysel bir bilgi vermek isterim!

Para kazanması kapatılan kanalın ödemesi yapılır yada yapılmaz olarak net bir bilgi vermek şu an için İMKANSIZ...

Bazı arkadaşlar ödeme alamadıklarını söylüyor, ben dahil bazılarıda aldıklarını, YT kesintiyi neye istinaden yaptığını bize raporlamadığı sürece ki bunu yapmıyor net bir bilgi vermek olanaksız...

Benim tecrübelerim ve şahsi fikrim ödemenin yapıldığı yönünde, Adsens paneline yansıyan rakamlar kesinlikle ödenmektedir (ban hariç) bazı arkadaşların kesintilerinin çok fazla olmasının nedeni geçersiz tıklama olduğu kanısındayım...

Bu konuyu takip edip sorunun cevabını yaklaşık 15 gün sonra alabiliriz :)

---------- Mesaj saat 15:46:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:44:53 civarında gönderildi. ----------

Bukadar emin yazdığına göre ?

Ben yüzeysel bir bilgi vermek isterim!

Para kazanması kapatılan kanalın ödemesi yapılır yada yapılmaz olarak net bir bilgi vermek şu an için İMKANSIZ...

Bazı arkadaşlar ödeme alamadıklarını söylüyor, ben dahil bazılarıda aldıklarını, YT kesintiyi neye istinaden yaptığını bize raporlamadığı sürece ki bunu yapmıyor net bir bilgi vermek olanaksız...

Benim tecrübelerim ve şahsi fikrim ödemenin yapıldığı yönünde, Adsens paneline yansıyan rakamlar kesinlikle ödenmektedir (ban hariç) bazı arkadaşların kesintilerinin çok fazla olmasının nedeni geçersiz tıklama olduğu kanısındayım...

Bu konuyu takip edip sorunun cevabını yaklaşık 15 gün sonra alabiliriz :)

---------- Mesaj saat 15:46:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:44:53 civarında gönderildi. ----------

Bukadar emin yazdığına göre ?

Başıma 2 kere geldiginden ve çevremdeki kişilerinde alamadıgından bu kadar eminim. Bu kadar emin konuşmam için ytde işe başlamam gerekmiyor biraz araştırmak gerekir

Aynı olay 2 ay önce başıma gelmişti kazancım kesinleşmemişti geçmiş olsun

[MENTION=291]Triqalx[/MENTION] Hocam valla alamazsam mahfolurum :( tüm planlarım kasımda alacağım 2000 tl ye bağlıydı :(

Başıma 2 kere geldiginden ve çevremdeki kişilerinde alamadıgından bu kadar eminim. Bu kadar emin konuşmam için ytde işe başlamam gerekmiyor biraz araştırmak gerekir

Kesintinin kaynağı hakkında yt dan rapor alabildi isen sadece saygı duymak düşer bana!

Ama kesintiyi bu olayak bağlayarak sadece tahmin yürütmekte isen bence eminliğini kendine sakla!

Frm da paylaşım ve yardımlaşma güzel birşey ama emin olmadığınız şeyler belirtip insanları yanlış yönlendirmeyin!

Ben de para kazanması kapatılan kanalımın ödemesini bizzat aldım, alan çok fazla kişi tanıyorum... Hangimizin dediği garanti?

---------- Mesaj saat 15:51:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:49:46 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=291]Triqalx[/MENTION] Hocam valla alamazsam mahfolurum :( tüm planlarım kasımda alacağım 2000 tl ye bağlıydı :(

Dostum yapabileceğin tek şey 15 gün beklemek, inşallah ödemen yapılır yani daha doğrusu kesinleşir! lütfen ödemeler kesinleştiğinde durumun ile ilgili bana pm atarmısın!

Ne zaman başladın YT da işe?

Kaç para veriyorlar maaş?

7 Ay Oldu Bu İşin İçindeyim Şauana Kadar Çok Kanalım Kapandı Çok Para kazanma Gitti Selçuk Kardeşim Haklı Ortak Arkadaşlarımızın Çogu Bu Durumdan Müzdarip Para Kazanması Kapatılan Kanalın Parası adsenseden Düşüyor Bu Kesin ve Net Bilgi ...

[MENTION=48]Selçuk Sepetci[/MENTION]

7 Ay Oldu Bu İşin İçindeyim Şauana Kadar Çok Kanalım Kapandı Çok Para kazanma Gitti Selçuk Kardeşim Haklı Ortak Arkadaşlarımızın Çogu Bu Durumdan Müzdarip Para Kazanması Kapatılan Kanalın Parası adsenseden Düşüyor Bu Kesin ve Net Bilgi ...

:) kesin ve net anlayışlarımız kesinlikle farklı :)

Neyse linsanların görüşlerini değiştirmeyi bırakalı uzun zaman oldu...

Sadece bu net bir bilgi değil, bir ıspatı yada tezi yok... o yüzden "emin olmamakla birlikte" ibaresini kullanın bu bilgiyi paylaşırken!

:) kesin ve net anlayışlarımız kesinlikle farklı :)

Neyse linsanların görüşlerini değiştirmeyi bırakalı uzun zaman oldu...

Sadece bu net bir bilgi değil, bir ıspatı yada tezi yok... o yüzden "emin olmamakla birlikte" ibaresini kullanın bu bilgiyi paylaşırken!

O Halde Şöyle Yazayım ;

Arkadaşlar 200 Küsür Kanalımın Para Kazanması İlk 2 Ay İçinde Kapandı Yaklaşık 50 side Spamdan ve Bu Kazandıgım Paraları Adsenseden Alamadım Bu Benim Başıma Gelmiş Bir Olay (:

Tahminimce para kazanma, içerisinde bulunan ayda kapanıyorsa ödeme yapılmıyor. Ancak bir sonraki ay kapatılmışsa ve youtube analizde de önceki ayın verileri eksiksiz varsa ödeme yapılıyor. Örnekleyecek olursam... Eylül ayında para kazanması kapanan bir kanalın eylül ödemesi yapılmıyor. Ancak eylül ayında kazanan bir kanalın para kazanması ekimde kapanmışsa ve eylül ayına ait tüm veriler ve kazançlar youtube analizde mevcutsa ödeniyor.

Ama maalesef net bir şey söylemek mümkün değil çünkü bizim bildiğimiz kadarıyla bunun düzenli bir kural yok.

O Halde Şöyle Yazayım ;

Arkadaşlar 200 Küsür Kanalımın Para Kazanması İlk 2 Ay İçinde Kapandı Yaklaşık 50 side Spamdan ve Bu Kazandıgım Paraları Adsenseden Alamadım Bu Benim Başıma Gelmiş Bir Olay (:

Anlayışın için teşekkür ederim :)

Geçmiş olsun... dediğimde bu zaten... bu senin tecrüben kesinlikle fikir yürütülebilir!

Bu adsens hırtapozu keşke bize deseki kesintinin nedenleri şunlar, şu kanalından şu kadar kazandın, şu kadarını şu sebepten kestim vs...

Bunları verse her şey daha net ve berrak olur!

Kesintinin kaynağı hakkında yt dan rapor alabildi isen sadece saygı duymak düşer bana!

Ama kesintiyi bu olayak bağlayarak sadece tahmin yürütmekte isen bence eminliğini kendine sakla!

Frm da paylaşım ve yardımlaşma güzel birşey ama emin olmadığınız şeyler belirtip insanları yanlış yönlendirmeyin!

Ben de para kazanması kapatılan kanalımın ödemesini bizzat aldım, alan çok fazla kişi tanıyorum... Hangimizin dediği garanti?

---------- Mesaj saat 15:51:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:49:46 civarında gönderildi. ----------

Dostum yapabileceğin tek şey 15 gün beklemek, inşallah ödemen yapılır yani daha doğrusu kesinleşir! lütfen ödemeler kesinleştiğinde durumun ile ilgili bana pm atarmısın!

Yt kestik diye böyle bi rapor vermiyecegini biliyoruz ancak senin için durumu sorgulayan bir mail atarım gerekli cevapları verirlerse paylaşırım sizinle :D .
Bu kesintiyi başka bi olaya baglamamız imkansız gibi telifli,spamdan vs çeşitli nedenler ile kapatılan kanalların paralarını almış bulunmaktayız sadece para kazanma devre dışı kaldıgında kesinleşen hariç, biriken tutarları alamadık alanlarda nasıl aldıysa açıklamak isterlerse seviniriz umarım yanılırımda benimde kapatılan kanalların ücretlerini alırız ayrıca insanları yanlış yönlendirmiyoruz görünen köy kılavuz istemez

[MENTION=291]Triqalx[/MENTION] Tmm hocam atarım

kasım 11 gecesi Tr saati ile 24'e yakın ( yani ayın 12'si oluyor ) kazançlar kesinleşiyor.
Bu ay bu sistem çıktı, toplu para kazanma iptali.
Önceki aylarda benimde başıma geldi para kazanması kapatılan kanalın kazancını alamadım.
geçen ayda 2 kanal gitti onuda alamadım.

Kasım 12'de herkes bu başlıkta yazar bu başlığı es geçmeyin, herkes yazsın.
Para kesinleşirsede yazsın, kesinleşmesede yazsın.

http://www.ytpara.com/ilk-kazanciniz/12539-2013-ekim-ayi-kazanclari-kasim-odemeleri-tek-baslik.html

Herkesi 12 kasımda beklerim.

Yt kestik diye böyle bi rapor vermiyecegini biliyoruz ancak senin için durumu sorgulayan bir mail atarım gerekli cevapları verirlerse paylaşırım sizinle :D .
Bu kesintiyi başka bi olaya baglamamız imkansız gibi telifli,spamdan vs çeşitli nedenler ile kapatılan kanalların paralarını almış bulunmaktayız sadece para kazanma devre dışı kaldıgında kesinleşen hariç, biriken tutarları alamadık alanlarda nasıl aldıysa açıklamak isterlerse seviniriz umarım yanılırımda benimde kapatılan kanalların ücretlerini alırız ayrıca insanları yanlış yönlendirmiyoruz görünen köy kılavuz istemez

Genelde kazanç resmi paylaşmam, paylaşanıda sevmem ama konunun biraz anlaşılabilir olması için para kazanması kapatılan (kanalların para kazanması kapatıldı) bir adsensimin geçen aki verilerini paylaşıyorum...

Gördüğün gibi kesinti %20 nin biraz üzerinde, ve ay sonunda hiçbir kanalım kalmamıştı... Hatta ayın son 3 günü hiç kanalım kalmamıştı...

Tamam hepsinin para kazanması kapatılmadı ama %30 un üzeri para kazanması kapatılmıştı...

Buna ne diyorsun? Buda ödendiğinin bir ıspatıdır bence... Görünen köy bu kılavuz olur musun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri