Top YouTube Multi Channel Network (MCN) by Channel Count
Abone sayısına - izlenim ve kanal sayısına göre sıralayabilirsiniz ...
Siteyi daha önce bilenler vardır belki, ben yeni buldum .Socialblade ilk 100 den baska göremedim. Umarım işinize yarar .
-----------------------------------------------------------------------------------------
Yeni eklenen Bilgi :
Youtube aramaya '' Network '' ya da '' MCN Network '' yazın . Fitreden Kanalları seçin .
Çıkan kanallardan birini açın.
Network Adı - Videolar - Oynatma listeleri - Kanallar - Tartışma - Hakkında
Seçeneklerinden '' Kanallar '' seçip inceleyin .
Farklı bir sekmede Hakkında kısmını açın . Orada networkun websitesi ve çeşitli bilgiler bulunur.
Not : Çıkan sonuçların hepsi Kanal kabul eden MCN değildir. Eleme yapmanız gerekmektedir. O yüzden Kanallar ve Hakkında kısmını incelemenizde fayda var.
Yine filtreden : Aşağıdaki secenekleri değiştirmeniz işinizi biraz daha kolaylaştırıp hızlandıracaktır.
Alaka Düzeyi
Yükleme tarihi
Görüntüleme sayısı
Kullanıcı oyu
Herkese hayırlı bol kazançlar ...
Abone sayısına - izlenim ve kanal sayısına göre sıralayabilirsiniz ...
Siteyi daha önce bilenler vardır belki, ben yeni buldum .Socialblade ilk 100 den baska göremedim. Umarım işinize yarar .
-----------------------------------------------------------------------------------------
Yeni eklenen Bilgi :
Youtube aramaya '' Network '' ya da '' MCN Network '' yazın . Fitreden Kanalları seçin .
Çıkan kanallardan birini açın.
Network Adı - Videolar - Oynatma listeleri - Kanallar - Tartışma - Hakkında
Seçeneklerinden '' Kanallar '' seçip inceleyin .
Farklı bir sekmede Hakkında kısmını açın . Orada networkun websitesi ve çeşitli bilgiler bulunur.
Not : Çıkan sonuçların hepsi Kanal kabul eden MCN değildir. Eleme yapmanız gerekmektedir. O yüzden Kanallar ve Hakkında kısmını incelemenizde fayda var.
Yine filtreden : Aşağıdaki secenekleri değiştirmeniz işinizi biraz daha kolaylaştırıp hızlandıracaktır.
Alaka Düzeyi
Yükleme tarihi
Görüntüleme sayısı
Kullanıcı oyu
Herkese hayırlı bol kazançlar ...
Son düzenleme: