Tüm videoları silmenin kanala etkisi?

başaramadıkabi

Kayıtlı Üye
Kanalımdaki tüm videoları sileceğim. Geçenlerde biraz video silmiştim kanal 2 ay kendine gelememişti. Şu anda tüm videoları silmek durumundayım. Kanalda hatrı sayılır abone var. Bu kanal tekrar adam olur mu sizce arkadaşlar?

Aynı içeriklerden devam edersen olur tabi ki. Ben 3 sene önce ünleme düşen kanalımı tesadüf eseri ünlemden çıkardım aynı içeriklerden devam ettim çatır çatır izlenme almaya başladı, yeter ki abonelerin aktif olsun.

ben ne zaman toplu silsem kanal kapandı, bilgin olsun günde 1-2 tane silip tamamını siliyordum spam kanallarım için o zaman sorun olmuyordu

ben ne zaman toplu silsem kanal kapandı, bilgin olsun günde 1-2 tane silip tamamını siliyordum spam kanallarım için o zaman sorun olmuyordu

Hocam kanalda fazla video olduğu için günde 1-2 ile bitmez. Kanal neden kapanıyor ki toplu silince? Gerekçe nedir?

Arkadaş doğru söylüyor bende spam kanalda 40 50 videoyu toplu sildim 1 haftaya kanal uçtu. İçinde de 5 haneli Cash vardi ne koymuştu be

2018de bir kanalımda içerik değiştireceğim için bütün videoları sildim hayatım kaydı hocam silmeyin bence

Arkadaş doğru söylüyor bende spam kanalda 40 50 videoyu toplu sildim 1 haftaya kanal uçtu. İçinde de 5 haneli Cash vardi ne koymuştu be
Neden kapandı hocam video silmek hangi politikaya aykırı?

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 11:20 ---------- Önceki Mesaj 11:19 ----------

Toplu video silmeyi asla önermiyorum
Benim PK kendini tekrardan kapandı, silmek zorundayım. Bir öneriniz var mi ne yapayım?

---------- Spam Engelliyici 11:21 ---------- Önceki Mesaj 11:20 ----------

2018de bir kanalımda içerik değiştireceğim için bütün videoları sildim hayatım kaydı hocam silmeyin bence
Sizin de mi kanal kapandı hocam?

Benim PK kendini tekrardan kapandı, silmek zorundayım. Bir öneriniz var mi ne yapayım?

Toplu video yükleme ve silme kanalları kapatıyor ki bunu çok çok fazla kişi yaşadı, buraya yazmayanları da dahil et :) Tek tük silmek en mantıklısı, ama çok fazla diyorsan bilemeyeceğim hocam zaten 30gün tekrar başvuru süren var, 30 güne dağıtrarak sil

Toplu video yükleme ve silme kanalları kapatıyor ki bunu çok çok fazla kişi yaşadı, buraya yazmayanları da dahil et :) Tek tük silmek en mantıklısı, ama çok fazla diyorsan bilemeyeceğim hocam zaten 30gün tekrar başvuru süren var, 30 güne dağıtrarak sil
Peki hocam videoları silmek yerine gizliye alınca incelemeci elemanlar gizli videoları dikkate alıyorlar mı? Sonuçta gizliye alınca 4K saatten sayılmıyor.

Yok kanal kapanmadı ama videoların izlenmesi günlük 20bin 30bin falanken 40-50yi geçmez oldu 1 ay uğraştım sonra bıraktım

Yok kanal kapanmadı ama videoların izlenmesi günlük 20bin 30bin falanken 40-50yi geçmez oldu 1 ay uğraştım sonra bıraktım
Anladım hocam, bunu yaşayacağımı biliyorum zaten. Daha önce de toplu video silmiştim. 2 ayda anca düzeldi kanal.

Peki hocam videoları silmek yerine gizliye alınca incelemeci elemanlar gizli videoları dikkate alıyorlar mı? Sonuçta gizliye alınca 4K saatten sayılmıyor.

Hayir dikkate alinmiyor hocam. Inceleme elemanlari kanali disardan goruyor ve gizli videolarin onaya etkisi yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri