Tüm Videolarım İndexten Düşüyor!

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1-2 aydır farklı vds lerden attığım tüm videolar istisnasız 1 saat sonra indexten kalkıyor.Ne son 1 saatte gözüküyo ne de bugünde.Nedir bu başıma gelenler.Benden sonra atanlar ilk sıraya yerleşiyor.Ama benim videolarım piyasada yok.Bu benim için çok ciddi bir sorun.Lütfen bu konuda bildiklerinizi esirgemeyin.Ne yapmam gerekiyo?

Arkadaşlar 1-2 aydır farklı vds lerden attığım tüm videolar istisnasız 1 saat sonra indexten kalkıyor.Ne son 1 saatte gözüküyo ne de bugünde.Nedir bu başıma gelenler.Benden sonra atanlar ilk sıraya yerleşiyor.Ama benim videolarım piyasada yok.Bu benim için çok ciddi bir sorun.Lütfen bu konuda bildiklerinizi esirgemeyin.Ne yapmam gerekiyo?

Bana da güncel çalışmayı öğretir misin? :D sorun için bir fikrim yok ne yazıkki

Videoları liste dışı yada özel yüklüyorsan bundan kaynaklı olabilir.

Videoların geç index alması genel birşey olabilir.Benim videolarda geç index alıyor.

Index siteleri harbiden ise yariyo mu arkadaslar deneyen oldumu.mesela benm bi kanalimi indexledim izlenmiyo dogru durust.diger bi kanali indexlemedim izleniyo.

Arkadaşlar sorun index almaması değil, indexi aldıktan sonra aramalardan kaybolması.Sorun devam ediyor.

---------- Spam Engelliyici 03:49 ---------- Önceki Mesaj 03:48 ----------

Hocam bu kesin bilgi mi? Videoları özel yüklüyorum sonra herkese açık yapıyorum.İndex alıyor ama indexten düşüyor belli müddet sonra (yaklasık 40-45 dk sonra)
Videoları liste dışı yada özel yüklüyorsan bundan kaynaklı olabilir.

Seo mantigi ile dusunursek yorumlarla alakali olabilir. Yani videonun guncel kalmasi lazim olabilir.

Seo mantigi ile dusunursek yorumlarla alakali olabilir. Yani videonun guncel kalmasi lazim olabilir.

Doğru ayrıca videoların kendiliğinden görüntülenme almasını bekleme 50 100 görüntülenme gönder cesaret varsa 300 den fazla gönder ama organik olması lazım. 100 izlenme 30 beğenme 10 yorum 2 beğenmeme bi şekilde sağla (Bu ve katları). Eğer başarısız olursan kanal çöp olur orası başka ama kuralına uyarsan video listede yerini alır üstlerde.

Sorun devam ediyo!! Siz böyle bir şeyle karşılaşmıyor musunuz merak ediyorum

Bende bir sorun yok.
İndex alınca indexten düşmüyor ama index almıyor bazen.
:D

Son birkaç haftadır rekabeti yüksek nichelerde videolarım aramalarda çıkmıyordu indeks alıyor fakat aramalarda çıkmıyor.

Son youtube kanal kapanmalarından sonra videolar attığım zaman aramalarda çıkıyor fakat birkaç saat sonra kayboluyor.

Sorunun yoğun yükleme yapılan kelimelerde olduğunu düşünüyorum fazla yükleme youtube sıralama algoritmasını bozuyor olabilir.

Valla artık kendimiz bi şekilde önlem alıcaz buna.Çünkü her videoda mı böyle olur arkadaş.Dedicated kullanıyorum temiz ip ler temiz kanallar.Şimdi bir şey denedim tekrar index aldı görünür vaziyete geldi :D Umarım tesadüfi değildir.

Ölü Backlinklere Ekleyerek Sizi İndexten Düşürüyorlardır Hocam

Yani Senin Kanalına Sahte Telf Atmıyolar Flag Atmıyolar Çünkü Senden Video Alıyor Kanalın Kapanmasın Die Sen Uğraşıyosun Renderliyosun Yüklüyosun
Onlar Videoyu Senden Alıp Seni İndexten Düşürüyolar. Onlar İzleniyo Sen İzlenmiyosun

Son düzenleme:
Bazen sundan da kaynaklanabiliyor spamlayan kisi sadece spamlamakla kalmiyor sizle ayni basligi ve ayni aciklamayi giriyor bu da sizi indexten dusuruyor

Suan bu sikintiyi yasamiyorum ama basliga her zaman 1-2 tane sembol koyuyorum

Aynen durum bu hocam.Videoyu kimden alıyorlarsa aldıkları kişinin videosu indexten düşüyor.Gerçi şimdilik geçici bir çözüm buldum.Ama youtube un buna kökten bi çözüm bulması gerekiyor.Bi videonun başında da her defasında 2-3 saat bekleyemeyiz ya.(indexlere tekrar cıksın diye)
Ölü Backlinklere Ekleyerek Sizi İndexten Düşürüyorlardır Hocam

Yani Senin Kanalına Sahte Telf Atmıyolar Flag Atmıyolar Çünkü Senden Video Alıyor Kanalın Kapanmasın Die Sen Uğraşıyosun Renderliyosun Yüklüyosun
Onlar Videoyu Senden Alıp Seni İndexten Düşürüyolar. Onlar İzleniyo Sen İzlenmiyosun

Videoları özel`den yükleyip tekrar genel yapıyorsan indexten ya düşüyor yada index almıyor.Ben genelde toplu etiket ve toplu açıklama giriyorum yükleme varsayılanlarından sonra atıyorum toplu olarak 1,2 dk sonra index alıyor genelde ama sizin sorununuza anlam veremedim.Siz bir yerde yanlış yapıyorsunuz ve google botları indexten düşürüyor olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri