tüm videolarınıza ping atıyomusunuz

• Kullanıcı Kimbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Kimbo

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben kanal açıorum çokda video atıorum ama abi izlenim alamıyorum güzel kategorilerde buluyorum tbmde yana sıkıntı yok ama yüklediğim kanalların çoğu nerdeyse hiç izlenim almıyor ama ben ping atmıyorum aceba siz yükler yüklemez videoalara ping atomusunuz yada izlenmesi için + bşeyler yapıomusunuz (tabiki yaptığınız işi bana söyleyin demiyorum ama sorun nerede onu bulmaya çalışıyorum aceba ping atmıyorum diyemi :) )

ben sahsen atmiyorum,bu konuda arkadaslar ikiye bölünmüs durumda.Bir taraf ping önemli,atilmali diyor,Diger taraf ping kanal kapattirir diyor.Galiba ben ikinci guruptayim cünkü bu ise basladigim ilk zamanlar ping attigim 3 kanal kapanmisti,odur budur ping atmam.

bende atmıyorum ama ping kanal kapatıyorsa demekki işe yarıodur izlenim alıyosun e 20 kanalım var diyelim şöyle güzel izlenen videolara pin atsam 10 tane kanlım gitse 10 tane güzel izlenmli kanalım olur diye düşünüyorum :)

ping falan hikaye tek gerçek var o da açıklama.

Önceden açıklama ile vurgunu yapanlar yaptı. Hatta hala yapan var risk alırım diyorsan en iyi şey açıklamadır.

ping falan hikaye tek gerçek var o da açıklama.

Önceden açıklama ile vurgunu yapanlar yaptı. Hatta hala yapan var risk alırım diyorsan en iyi şey açıklamadır.
evet kesinlikle,ama bence icerik iyiyse etiketsiz bile patliyor video

Ben Attığım Bütün Videoları Pinglerim ve Açtığım Her Kanal 1. Sayfada Var Olmuştur. Bunda Pinglemenin Etkisi Var mıdır Bilemiyorum. Bugüne Kadar da Spamdan Kapanan kanalım Olmadı. Telif ve Topluluk Haricinde Kapanma Yaşamadım Çok Şükür. İşin Özeti Pinglemenin İşe Yarayıp Yaramadığını Hala Anlamış Değilim. El Alışkanlığı Olduğundan Attığım her Videoyu Pingliyorum...

Ping attigim butun kanallar gidiyor ben artik ping isinide aciklama isinide biraktim

açıklama yöntemi nedir acaba? biri açıklayabilir mi

massping.com topluping.com indexkings.com bunlara atıyorum 1 video sadece

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri