Tüm Yeni Haberleri Buradan Paylaşın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hulusi akar olayını hala anlamadım, ee kurtarılmamışmıydı ? Şimdi daha yeni operasyon düzenlendi diyo. Tv çıkıp bi açıklama bile olmadı
Kesin bu adama bişey yaptılar saklıyorlar

Ehliyet sinavida ertelendi haberi olmayan vardır diye yazıyım dedim

Hulisi akar öldürülmüş olabilir

---------- Spam Engelliyici 10:37 ---------- Önceki Mesaj 10:24 ----------

Asker, Akıncı'daki 4. Ana Jet Üs Komutanlığına operasyon düzenleyerek Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ı kurtardı.
Orgeneral Hulusi Akar'ın güvenli bir yere götürüldüğü bildirildi.

Mehmet Müezzinoğlu: 'Darbecilere idamı masaya getireceğiz'

twit saati 00:34 milliyet yeni atmış gibi haber yapmış

Resmi twitter hesaplarında 30 dk diyor.

b6627b78208f450e8c46525491e01d2b.png

Bir tane asker teslim olmuş, adamın boğazını kesmişler.

CneVXFEXgAAOcbz.jpg:large

Şu hale bakın, askerleri kemerle dövüyorlar. Twitter'da yazmışlar, güzel yazmışlar.

"Bu adamların amacı darbe olsaydı, o kemerle vuran orospu çocuğunu mermi manyağı yaparlardı" diye.

[MENTION=36529]Gmail[/MENTION] boğzaı kesilen asker tankla milleti doğradı üstüne sürdü

[MENTION=36529]Gmail[/MENTION] onlar bizim askerimiz değil parelel yapının askeri içimize sızanlar boş yapma hadi

[MENTION=36529]Gmail[/MENTION] onlar bizim askerimiz değil parelel yapının askeri içimize sızanlar boş yapma hadi

CnerxSLWIAAIuIx.jpg:large

Sen şu hale bakıyor musun? Ben olsam o kemerle bana vurana silahı sokardım.

Şu küçük beyninle bi düşünmeye çalış "ya darbe olsaydı, asker yönetime gerçekten el koysaydı halk dışarı mı çıkardı yoksa evde tir tir titrer miydi" diye. Darbe olacak ve asker silahsız halktan kemerle dayak yiyecek. Geç bunları hadi işine bak bir daha alıntılama beni de.

Bir tane asker teslim olmuş, adamın boğazını kesmişler.

CneVXFEXgAAOcbz.jpg:large

Şu hale bakın, askerleri kemerle dövüyorlar. Twitter'da yazmışlar, güzel yazmışlar.

"Bu adamların amacı darbe olsaydı, o kemerle vuran orospu çocuğunu mermi manyağı yaparlardı" diye.

valla boş konuşuyosun. Ölen sivil halka bak boş ypama şimdi

Eee boğazı kesilmesi meşrulaştı mı?

Salak salak konuşma adamın yaptini gordum mu ortalin a .s.. ******** en az 100 aracın üründen geçti 9 kişi öldü ve bi çok kişinin bacakları elleri gövdeleri koptu klavye başında insanlık dersi verme

Adam bizim önümüzden de geçti

Kemiğini attıklarım toplandı yine. Alıntılamayın olum mal mısınız?

[MENTION=36529]Gmail[/MENTION] darbe yapamadılar çünkü sokağa döküldük gücümüzü hafife aldılar

Ya alıntılama yazma diyorum hala darbe yapamadılar gücümüzü hafife aldılar diyosun. Kesinlikle darbeyi desteklemiyorum ben, ama eğer darbe yapılsaydı eğer o kemerle vuranın yarısını burdan yarısını 300 metre öteden topluyor olurduk. Olurduk diyorum ben de halktanım çünkü. Siz caniliği "tankı üstüne sürdü" diyerek meşrulaştırıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri