Tunahan06 Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tunahan06

Yasaklanmış
Skypeden özel mesajdan gelen mesajlarda konunun ana sayfada çok kaldığını ve herkesin gördüğünü söyledir. Açıklama yapma gereği duydum.

Bu zamana kadar forumda bildiğim hatırladığım 10k üzeri ticaretim olmuştur adsense, kanal, mail v.s. Hiç kimseyle bir sorunum olmadı ticaret konusunda 3 gün önce aldığım 200 Kanal siparişinde sistem arızamın siparişi olan kişiye denk gelmesiyle birlikde 25 adet mail teslim edebildim ve 12 saat sonra dolandırıcıdır konum açıldı. Yorum atarak ortalığı kızıştıran değişik yorumlar atanlar bunu neye dayanarak yaptı bilmiyorum. Yani 48 saat dahi beklenmeden herkes birşeyler attı tuttu

@zztrk arkadaşın 5 ₺ sinin iadesi yapılmadığından dolayı ki açıklama yapıldı paypalmda sorun olduğunun güvenlik hatası verdiğinin arayıp düzelttirmem gerektiğini söyledim. 5 ₺ için yaptığı yorumlara hiç birşey demiyorum.

@BöcekBaşı arkaşında 3 tane kanalı kapanmış benden aldığı ikisi birleşip yazmışlarda yazmışlar.

4000 den fazla mail satışındada sadece @BöcekBaşı ile 3 adet kanalım kapandı şikayeti gelmiştir yani bu zamana kadar kanalım kapandı v.s şikayetleri sadece 1 kere aldım.

Yani anlaşıcağı üzere bende 5 ₺ si ve 3 maili kalan 2 arkadaş @zztrk @BöcekBaşı hakkımda değişik söylentiler çıkarmıştır. Skype ve foruma girmem beklenmeden yani 24 saatten daha bir kısa süre içerisinde

Son düzenleme:
Skypeden özel mesajdan gelen mesajlarda konunun ana sayfada çok kaldığını ve herkesin gördüğünü söyledir. Açıklama yapma gereği duydum.

Bu zamana kadar forumda bildiğim hatırladığım 10k üzeri ticaretim olmuştur adsense, kanal, mail v.s. Hiç kimseyle bir sorunum olmadı ticaret konusunda 3 gün önce aldığım 200 Kanal siparişinde sistem arızamın siparişi olan kişiye denk gelmesiyle birlikde 25 adet mail teslim edebildim ve 12 saat sonra dolandırıcıdır konum açıldı. Yorum atarak ortalığı kızıştıran değişik yorumlar atanlar bunu neye dayanarak yaptı bilmiyorum.

@zztrk arkadaşın 5 ₺ sinin iadesi yapılmadığından dolayı ki açıklama yapıldı paypalmda sorun olduğunun güvenlik hatası verdiğinin arayıp düzelttirmem gerektiğini söyledim. 5 ₺ için yaptığı yorumlara hiç birşey demiyorum.

@BöcekBaşı arkaşında 3 tane kanalı kapanmış benden aldığı ikisi birleşip yazmışlarda yazmışlar.

4000 den fazla mail satışındada sadece @BöcekBaşı ile 3 adet kanalım kapandı şikayeti gelmiştir yani bu zamana kadar kanalım kapandı v.s şikayetleri sadece 1 kere aldım.

5 tl için kaç gün bekleten düşünce yapısına bende inanamıyorum!
Ben seni ne diye bekleyecem ortada açıklama yok birşey yok gelip birde burda bilmem kac tl için yorumlara bak diye . 5 tl için ne diye bekletiyorsun ozaman sende bunu açıkla ben seni niye bekleyim? Mail açamıyorsan öde paramı geri başkasından alıyım bu kadar basit ne diye bekletiyon 5TL için !

Bu zamana kadar forumda bildiğim hatırladığım 10k üzeri ticaretim olmuştur adsense, kanal, mail v.s. Hiç kimseyle bir sorunum olmadı ticaret konusunda 3 gün önce aldığım 200 Kanal siparişinde sistem arızamın siparişi olan kişiye denk gelmesiyle birlikde 25 adet mail teslim edebildim ve 12 saat sonra dolandırıcıdır konum açıldı. Yorum atarak ortalığı kızıştıran değişik yorumlar atanlar bunu neye dayanarak yaptı bilmiyorum.

bu konudan bende çok sıkıldım konunun daha fazla uzamasını istemiyorum arkadas adsenseden ödeme aldıgında paramı geri iade edeceğini söylemiş 6 gün daha beklicez umarım bu sefer yanıltmaz beni benim ilk mesajımda zaten arkadasa dolandırıcıdır die bir laf etmedim sadece maduriyetimi dile getirdim arkadasın bana karşı terbiyesizce bir konusması olmadıgı için bende sürekli olarak sakin kalmaya çalıştım benim için konu şimdililk gereginden fazla uzamıştır 22sinden sonra herşey gün yüzüne çıkıcaktır

5 tl için kaç gün bekleten düşünce yapısına bende inanamıyorum!
Ben seni ne diye bekleyecem ortada açıklama yok birşey yok gelip birde burda bilmem kac tl için yorumlara bak diye . 5 tl için ne diye bekletiyorsun ozaman sende bunu açıkla ben seni niye bekleyim? Mail açamıyorsan öde paramı geri başkasından alıyım bu kadar basit ne diye bekletiyon 5TL için !

Size paypalımda bulunan sorundan bahsettim ve şuan hala kalan 40 kuruşunuzu gönderemiyorum

[MENTION=13806]zztrk[/MENTION] ve [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] bana paypal iletin, zztrk'ün 5 tl'sini, mixnews'in de 200 tl'sinin 150 tl'sini ödeyeyim. sonra [MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] bana öder

[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] yazımı yanlış yönlere çekmenizi istemem, zamanında sizde beni meğdur etmiştiniz ben konu falan açıpta mesaj yazmadım sağa sola, sineme çektim yapacak birşey yok dedim. Cybertr den devraldığınız iş sizde de sorun olmuştu. Sineye çekin demiyorum, arkadaş durumunu izah etmiş zaten. Biraz daha ılımlı yaklaşmanızı isterim, [MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] bu arkadaşıda tanımam etmem alışverişimde olmadı.

Madem hata var ozaman parasını iade et çokmu zor ? aradan kaç gün geçmiş 5 tl için yaptığına bak diyosun hala utanmıyosun

Son düzenleme:
[MENTION=13806]zztrk[/MENTION] ve [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] bana paypal iletin, zztrk'ün 5 tl'sini, mixnews'in de 200 tl'sinin 150 tl'sini ödeyeyim. sonra [MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] bana öder
Sıkıntı para değil o kişi satış ahlakından yoksun hareket ediyor ne bir özür dileme beklettin dem3 nede birşey diyor sonrada gelip senin paran ne kadar diye çıkışıyor ben parasında değilim

@zztrk ve @mixnewss bana paypal iletin, zztrk'ün 5 tl'sini, mixnews'in de 200 tl'sinin 150 tl'sini ödeyeyim. sonra @Tunahan06 bana öder

Abi çok teşekkür ederim ama hiç gerek yok diğer arkadaşlara parası gönderildi 200 ₺ de 22 sinde gönderilecek. Arkadaşla konuşuldu anlaşıldı

Madem hata var ozaman parasını iade et çokmu zor ?

Sorun burada para değil ben mail satıcısıyım forumda ismimin kötülenmesini istemem bu arkadaşlar post kasmak için mi veya başka bir sebepden dolayımı böyle yaptılar bilmiyorum yada yaptıkları şeyin bu forum'un nasıl biryer olduğunun farkında değiller

Abi çok teşekkür ederim ama hiç gerek yok diğer arkadaşlara parası gönderildi 200 ₺ de 22 sinde gönderilecek. Arkadaşla konuşuldu anlaşıldı

Sorun burada para değil ben mail satıcısıyım forumda ismimin kötülenmesini istemem bu arkadaşlar post kasmak için mi veya başka bir sebepden dolayımı böyle yaptılar bilmiyorum yada yaptıkları şeyin bu forum'un nasıl biryer olduğunun farkında değiller

Hocam tamamda bu senin açındanda çok daha iyi olcaktır. alışverişlerde sıkıntı olduğu an hemen yapcaksın para iadesini bi şekilde..yoksa adın çıkar böyle işte. bi müşteri memnuniyetsizliği 1000 müşteriye bedel olur

vay arkadaş ne bitmez şikayetmiş, olay iyice show'a döndü sabah akşam bu mevzu

[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] yazımı yanlış yönlere çekmenizi istemem, zamanında sizde beni meğdur etmiştiniz ben konu falan açıpta mesaj yazmadım sağa sola, sineme çektim yapacak birşey yok dedim. Cybertr den devraldığınız iş sizde de sorun olmuştu. Sineye çekin demiyorum, arkadaş durumunu izah etmiş zaten. Biraz daha ılımlı yaklaşmanızı isterim, [MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] bu arkadaşıda tanımam etmem alışverişimde olmadı.

kardeş senin bu yaptıgın şey yanlış yöne çekilmeyecek bir şey değil ben 24 saat bile tutmadım okonuyu kendimde ve o gün ve bir önceki gün benden maıl alımı yapan herkesin iadesi yaptım 12 saatlik hadi bilemedim 18 saatlik konunun üzerinde [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION]'nin 1 ayda yaptıgı 6000 7000 arası kanalın iadesini benim yapabilmem mümkün değildi zaten bana parası gelipde benden parasını alamayan kimse yok Allaha şükür

3 kanali falan istemiyorum artik bos bos yazip duruyorsun şimdiye kadar mail aldigim arkadaslarda hic sorun cikmadi ilk defa sizin maillerinizi aldiktan sonraki gün videoyapa şuradan bağlarken 5.6.7 nolu kanalların kapali oldugunu farkettim o gün yazdim size siz sabaha kanallara videomu attiniz diye skyptan yazdiniz ayni gün video atmis olsaydim iade istemeyecegimi söyledim ama bir daha hic cevap alamadim simdi buraya gelip hala hakli olduğunu ispatlama amacindasin.Neyse 3 kanalda sizde kalsin.

Hata zaten paypalda diyor adam. Anlaşılması ne kadar zor bir durummuş. Adam paranın üstüne yatıp kayıplara karışsaydı bu konu bu kadar uzamazdı.

Sorunda burada sistem arızasından bahsettim paypalımdan para gönderemediğimden bahsettim açıklama yapıldı pm yolu ile skype ile buna rağmen hangi zihniyetle o yorumları o cevapları verdi bilmiyorum.

Hocam tamamda bu senin açındanda çok daha iyi olcaktır. alışverişlerde sıkıntı olduğu an hemen yapcaksın para iadesini bi şekilde..yoksa adın çıkar böyle işte. bi müşteri memnuniyetsizliği 1000 müşteriye bedel olur

Siparişin verilme süresi zaten 24-48 saat arasıdır bunu herkes biliyordur bence. Konu zaten aradan bu kadar bir zaman dilimini geçmeden açıldı ve benimde bir insan olduğum hiç düşünülmedi herhalde benimde evden çıkmam gerekiyor işlerim oluyor v.s bu adam skype girmiyor forumda online olma saati zaten yazıyor bunlara bakılmadan veya beklenmeden dolandırıcı damgası vurulması beni kızdırdı sadece.

kardeş senin bu yaptıgın şey yanlış yöne çekilmeyecek bir şey değil ben 24 saat bile tutmadım okonuyu kendimde ve o gün ve bir önceki gün benden maıl alımı yapan herkesin iadesi yaptım 12 saatlik hadi bilemedim 18 saatlik konunun üzerinde [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION]'nin 1 ayda yaptıgı 6000 7000 arası kanalın iadesini benim yapabilmem mümkün değildi zaten bana parası gelipde benden parasını alamayan kimse yok Allaha şükür

Para iadesi istememiştim, kapalı çıkanların yerine yenilerini talep etmiştim melih hocam size yönlendirmişti, 1 veya 2 kanal verdiniz arkası gelmedi ondan sonrada zaten yanılmıyorsam satış konusu kapandı. :D

Siparişin verilme süresi zaten 24-48 saat arasıdır bunu herkes biliyordur bence. Konu zaten aradan bu kadar bir zaman dilimini geçmeden açıldı ve benimde bir insan olduğum hiç düşünülmedi herhalde benimde evden çıkmam gerekiyor işlerim oluyor v.s bu adam skype girmiyor forumda online olma saati zaten yazıyor bunlara bakılmadan veya beklenmeden dolandırıcı damgası vurulması beni kızdırdı sadece.

[MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] bak yanlış konusuyorsun konuyu açan benim bana pmden özür dileyip burdan beni suçlu çıkarmana müsade etmem benim için agzından çıkan laf önemli bu konuyu uzatırsan gerçekden hiç satış yapamıcaksın bu forumda sana bu kadar diyorum daha fazla uzatma istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri