Tunahan06 Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 kanali falan istemiyorum artik bos bos yazip duruyorsun şimdiye kadar mail aldigim arkadaslarda hic sorun cikmadi ilk defa sizin maillerinizi aldiktan sonraki gün videoyapa şuradan bağlarken 5.6.7 nolu kanalların kapali oldugunu farkettim o gün yazdim size siz sabaha kanallara videomu attiniz diye skyptan yazdiniz ayni gün video atmis olsaydim iade istemeyecegimi söyledim ama bir daha hic cevap alamadim simdi buraya gelip hala hakli olduğunu ispatlama amacindasin.Neyse 3 kanalda sizde kalsin.

Sorunu hala 3 kanal olarak değerlendiriyorsunuz. Burada sorun 3 kanal değil 3 kanal değil 30 kanal veriyim buradaki sorun 3 kanal için yaptığınız yorumlar. 3 Kanal için Tunahan06 nickini kirletmenizdir. Çok saçma bir durum demi 3 ₺ lik bir ticaret için konusu açılmışken sizde vurmuşsunuzda vurmuşsunuz satış konum aktif sistem arızası olayını tam olarak bilmiyorsunuz herhalde ki aradan 24 saat dilimi geçmeden bile sizin 3 ₺ nizin üzerine yattım düşünüyorsunuz. Bunu hiç bir yorumda belirtmedim ama günlük 200 tane mail satan birisi sence sizin 5 ₺ lizemi 3 tane mailinizemi ihtiyacı olucak

Para iadesi istememiştim, kapalı çıkanların yerine yenilerini talep etmiştim melih hocam size yönlendirmişti, 1 veya 2 kanal verdiniz arkası gelmedi ondan sonrada zaten yanılmıyorsam satış konusu kapandı. :D

eee bende diyorumki normal bir kapanma değildi bu resmen kıyım vardı kanallarıda biirileri açıyor agaca ekip toplamıyoruz hasat zamanı sana melih o dönem hastanede oldugu için bana yönlendirdi bende kendisine bu kadar çok kanalının zararını benim karşılamamın mümkün olmadıgını söledim şikayetin varsa konusunu açarsın bunca ay konu açmayıp bişey yapmayıp burda devrecilik yapıcaksınız diye ben kendimi ezdirmem hiç kusura bakma

@Tunahan06 bak yanlış konusuyorsun konuyu açan benim bana pmden özür dileyip burdan beni suçlu çıkarmana müsade etmem benim için agzından çıkan laf önemli bu konuyu uzatırsan gerçekden hiç satış yapamıcaksın bu forumda sana bu kadar diyorum daha fazla uzatma istersen

Ben sizden tekrar özür dilerim tekrar kusura bakmayın size karşı zaten haksızım ben sadece ben lekenen ismimi nasıl düzeltebilirim onu düşünüyorum. Konuda sizinle ilgili hiç birşey yok zaten

Sorunda burada sistem arızasından bahsettim paypalımdan para gönderemediğimden bahsettim açıklama yapıldı pm yolu ile skype ile buna rağmen hangi zihniyetle o yorumları o cevapları verdi bilmiyorum.

Benim her sordugumda 1 saat sonra teslim edecem demeseydiniz ben sormazdım size siz o açıklama yaptıgınız konusmayı buraya atın skype dan yazdıgınız (sorun cıktı gönderemiyorum tarzında ) tamam dicem bu konuyu kapatıcam.

AMA

sorun burda zaten siz bir açıklama bile yapmadan ne sorularıma cevap verdiniz ne önemsediniz bir yazdıgımda kardeşim dediniz bir yazdıgımda sizi UNUTTUM!!! dediniz arkadaşın şikayet konusu açılınca mecbur kaldınız cevap yazmaya.

SİZ HİÇBİR ZAMAN BANA AÇIKLAMA YAPMADINIZ SKYPE ÜZERİİNDEN ! ŞİKAYET KONUSU ACILINCA PARA TALEP ETTİM OZAMAN DA SKYPE KONUSMALARINI DİGER KONUYA KOYDUM ZATEN ve siparişimin üzerinden 2 gün degil şuan 6. günündeyiz.

eee bende diyorumki normal bir kapanma değildi bu resmen kıyım vardı kanallarıda biirileri açıyor agaca ekip toplamıyoruz hasat zamanı sana melih o dönem hastanede oldugu için bana yönlendirdi bende kendisine bu kadar çok kanalının zararını benim karşılamamın mümkün olmadıgını söledim şikayetin varsa konusunu açarsın bunca ay konu açmayıp bişey yapmayıp burda devrecilik yapıcaksınız diye ben kendimi ezdirmem hiç kusura bakma

Seni ezen yok :rolleyes:

Ben sizden tekrar özür dilerim tekrar kusura bakmayın size karşı zaten haksızım ben sadece ben lekenen ismimi nasıl düzeltebilirim onu düşünüyorum. Konuda sizinle ilgili hiç birşey yok zaten

sen ödemeyi yaptıgında ben konu açıcam merak etme benim açtıgım şikayet konusu ne kadar popüler olduysa o konuda okadar olur

sen ödemeyi yaptıgında ben konu açıcam merak etme benim açtıgım şikayet konusu ne kadar popüler olduysa o konuda okadar olur

Konunun popiler olması hiç sorun değil sizinle bir sorunum yok forumda beni banlatıcağınızı birdaha satış yaptırmayacağınızı söylemişsiniz oda hiç sorun insanlar dolandırıcı olmadığımı bilsinler yeter.

Skypeden özel mesajdan gelen mesajlarda konunun ana sayfada çok kaldığını ve herkesin gördüğünü söyledir. Açıklama yapma gereği duydum.

Bu zamana kadar forumda bildiğim hatırladığım 10k üzeri ticaretim olmuştur adsense, kanal, mail v.s. Hiç kimseyle bir sorunum olmadı ticaret konusunda 3 gün önce aldığım 200 Kanal siparişinde sistem arızamın siparişi olan kişiye denk gelmesiyle birlikde 25 adet mail teslim edebildim ve 12 saat sonra dolandırıcıdır konum açıldı. Yorum atarak ortalığı kızıştıran değişik yorumlar atanlar bunu neye dayanarak yaptı bilmiyorum. Yani 48 saat dahi beklenmeden herkes birşeyler attı tuttu

@zztrk arkadaşın 5 ₺ sinin iadesi yapılmadığından dolayı ki açıklama yapıldı paypalmda sorun olduğunun güvenlik hatası verdiğinin arayıp düzelttirmem gerektiğini söyledim. 5 ₺ için yaptığı yorumlara hiç birşey demiyorum.

@BöcekBaşı arkaşında 3 tane kanalı kapanmış benden aldığı ikisi birleşip yazmışlarda yazmışlar.

4000 den fazla mail satışındada sadece @BöcekBaşı ile 3 adet kanalım kapandı şikayeti gelmiştir yani bu zamana kadar kanalım kapandı v.s şikayetleri sadece 1 kere aldım.

Yani anlaşıcağı üzere bende 5 ₺ si ve 3 maili kalan 2 arkadaş @zztrk @BöcekBaşı hakkımda değişik söylentiler çıkarmıştır. Skype ve foruma girmem beklenmeden yani 24 saatten daha bir kısa süre içerisinde
ben senden gayet memnunum forumda çok ortalık karıştıranlar var kulak arkası yap geç :)

Sorunu hala 3 TL 3 kanal sanıyorsunuz sorun cevap verme tenezzulunde bulunmamaniz ben 3 TL ile batmam şikayet konumuz acilmis bende bana bu şekilde olduğunu yazdim ki siz o konuda gene umursamaz tavirla cevap vermediniz.
Cikmis hala şov yapiyorsunuz şikayet konusu acilmis şikayet etmişler beni diyorsunuz.İşinizi iyi yapsaydibiz boyle konular acilmazdi nickinizde kirlenmezdi.(Nokta)

Sorunu hala 3 TL 3 kanal sanıyorsunuz sorun cevap verme tenezzulunde bulunmamaniz ben 3 TL ile batmam şikayet konumuz acilmis bende bana bu şekilde olduğunu yazdim ki siz o konuda gene umursamaz tavirla cevap vermediniz.
Cikmis hala şov yapiyorsunuz şikayet konusu acilmis şikayet etmişler beni diyorsunuz.İşinizi iyi yapsaydibiz boyle konular acilmazdi nickinizde kirlenmezdi.(Nokta)

Bazıları hala konunun para konusu oldugunu sanıyor bir üst mesajda belirttim o kişi
pmden veya skype dan bilgilendirme mesajını buraya koyarsa bu konu kapanır
5 tl ne beni ne onu zengin yapar.

ben senden gayet memnunum forumda çok ortalık karıştıranlar var kulak arkası yap geç :)

Hep öyle yapıyordum ama kendi ismim geçince öyle olmuyor işte :) Bu forumun nasıl bir yer olduğunun daha insanlar farkına varamamış

Konudada belirttiğim gibi nickimi kirleten sizsiniz ki zaten benim şuanda mail müşterim bana yeter ben günde 200 mail satan birisiyim ve hala sipariş almayan bir insanım ki bu zamana kadar hiç bir şekilde sizin dışınızda şikayet gelmedi ki zorumada bu gidiyor bu zamana kadar 1 kişinin 3 kanalı kapanmış 10k dolandırılmış yorumlar yapmış.

45 yaşında bir abiniz olarak bu konunun uzamamasını sizden rica ediyorum.
Birileri hata yapmış olabilir ama bu hatayı telafi etmek için çabaladığını görüyoruz.
Bu forumda hepimizin birbirine ihtiyacı var.

Hadi barışın artık

Kolay gelsin

Bazıları hala konunun para konusu oldugunu sanıyor bir üst mesajda belirttim o kişi
pmden veya skype dan bilgilendirme mesajını buraya koyarsa bu konu kapanır
5 tl ne beni ne onu zengin yapar.

Bende onu diyorum işte günde 200 tane mail satan bir insanın 5 ₺ yüzünden neden 10k parası kalmış gibi üzerinde yorumlar yapılması. Eğer konuda velvele yapmak yerine skypeden cevap bekleseydiniz böyle olmadı bu durum

Hep öyle yapıyordum ama kendi ismim geçince öyle olmuyor işte :) Bu forumun nasıl bir yer olduğunun daha insanlar farkına varamamış

Konudada belirttiğim gibi nickimi kirleten sizsiniz ki zaten benim şuanda mail müşterim bana yeter ben günde 200 mail satan birisiyim ve hala sipariş almayan bir insanım ki bu zamana kadar hiç bir şekilde sizin dışınızda şikayet gelmedi ki zorumada bu gidiyor bu zamana kadar 1 kişinin 3 kanalı kapanmış 10k dolandırılmış yorumlar yapmış.
Sorunun para oldugunu anlamamak istemiyorsun Çünkü hiçbir açıklama yapmadın bunuda biliyorsun hala konuyu paraya çekiyorsun o yüzden.

Neyse Artık birşey yazmak istemiyorum. Lütfen ne ben sizin birdaha mesajınızı hedef alarak yazıyım nede benimkini siz hedef alarak yazın. Konu benim için kapanmıştır.

45 yaşında bir abiniz olarak bu konunun uzamamasını sizden rica ediyorum.
Birileri hata yapmış olabilir ama bu hatayı telafi etmek için çabaladığını görüyoruz.
Bu forumda hepimizin birbirine ihtiyacı var.

Hadi barışın artık

Kolay gelsin

Sorun orda abi 5 ₺ ve 3 ₺ için biz senin ismini 10k dolandırdın gibi kirlettik demiyorlar hala üste çıkıyorlar. Olayın farkında değiller benim bu forumda her zaman ticaretim var

Sorun orda abi 5 ₺ ve 3 ₺ için biz senin ismini 10k dolandırdın gibi kirlettik demiyorlar hala üste çıkıyorlar. Olayın farkında değiller benim bu forumda her zaman ticaretim var

5 tl ve 3 tl sorunun olmadıgını uzunca acıkladım pm attım bin kere sorun para degil diye yazmama ragmen hep konuyu paraya getiriyorsun daha. Lütfen anla artık sorun PARA DEGİL !

son mesajım.

Durduk yere şikayet konusu açıldıysa bende oraya durduk yere yazdıysam adminlerden ricam beni banlasınlar.Son mesajımdır bir daha alıntı yapmayın ve etiketlemeyin.

@zztrk
@BöcekBaşı

Buda benim son mesajımdır bu konuda sizin bu forumda hiç birşey olduğunuzu bildiğim halde konuyu uzattım sıradan bir üyesiniz işte size birşey olmadı forumda gereksiz 2 üye için olan benim nickime oldu

@zztrk
@BöcekBaşı

Buda benim son mesajımdır bu konuda sizin bu forumda hiç birşey olduğunuzu bildiğim halde konuyu uzattım sıradan bir üyesiniz işte size birşey olmadı forumda gereksiz 2 üye için olan benim nickime oldu

İşte tam burda bu kişinin satış ahlakını ögrenmiş olduk.

.

not : Belkide kardeşi yazmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri