3 kanali falan istemiyorum artik bos bos yazip duruyorsun şimdiye kadar mail aldigim arkadaslarda hic sorun cikmadi ilk defa sizin maillerinizi aldiktan sonraki gün videoyapa şuradan bağlarken 5.6.7 nolu kanalların kapali oldugunu farkettim o gün yazdim size siz sabaha kanallara videomu attiniz diye skyptan yazdiniz ayni gün video atmis olsaydim iade istemeyecegimi söyledim ama bir daha hic cevap alamadim simdi buraya gelip hala hakli olduğunu ispatlama amacindasin.Neyse 3 kanalda sizde kalsin.
Sorunu hala 3 kanal olarak değerlendiriyorsunuz. Burada sorun 3 kanal değil 3 kanal değil 30 kanal veriyim buradaki sorun 3 kanal için yaptığınız yorumlar. 3 Kanal için Tunahan06 nickini kirletmenizdir. Çok saçma bir durum demi 3 ₺ lik bir ticaret için konusu açılmışken sizde vurmuşsunuzda vurmuşsunuz satış konum aktif sistem arızası olayını tam olarak bilmiyorsunuz herhalde ki aradan 24 saat dilimi geçmeden bile sizin 3 ₺ nizin üzerine yattım düşünüyorsunuz. Bunu hiç bir yorumda belirtmedim ama günlük 200 tane mail satan birisi sence sizin 5 ₺ lizemi 3 tane mailinizemi ihtiyacı olucak