Türk beklenilendir: Vefalı Türk geldi yine...

Bu gece bunu izleyin. Irkcılıgın çok yanlış olduğunu anlıycaksınız
18409531.jpg

Şii bana bi anlatsana Arap gibi yaşamak nedir nasıl birşey dır Arap givi yaşanan türkler nasıldır acaba , ve tabi TÜRK nedir nasıl TÜRK olunur TÜRK ün kültürü nedir bi açıklarmısın ne olur lütfen rica ediyorum :)
bu senin görevin bu yaşa kadar öğrenemediysen benden birşey bekleme

Arap diye bir ırkı küçümseyemezsin. Benim Peygamberim bir Arap. Az çok anlıyorum, anlıyoruz niyetini. Türk'üm deyip de yunan gibi ingiliz gibi isveçli gibi yaşayanlar da var onlara da lafın yok mu!?
Bu olayıda mı dine bağladınız ne alakası var şimdi ? Eğer bu olayı da dine bağlayacaksan bende sana şunu sorayım neden Kur'ân-ı Kerim'de ismi geçen peygamberlerin hemen hepsi arap coğrafyasından çıkmış bana bunun sebebini söyle haklısın diyim. Hepiniz niyet okumayı da pek seviyorsunuz çünkü herkesi kendiniz gibi art niyetli sanıyorsunuz belki. Arapçılıkta fayda yok şunu bir anlasanız keşke. Neyse eğitim seviyesi bir yükselsin bugünlerde geçer.

Bundan sonrada cevap vermeyeceğim herkes okuyarak öğrensin. burada laf anlatacağıma 2 video atarım daha iyi.

Hahahahahahahah ulan varya biliyordum böyle bir mesajın gelecegini yav boş boş yazıyorsun ne dediğini sende bilmiyorsun aileden etraftan okuldan duyduğunu yazıyorsun hani sadece yazıyorsun açıklaması yok arap nedir türk nedir bilmeden konuşuyorşunuz tahmin edip arap diyince ve Arap givi yaşayan türkler diyince kesin aklına gelen sarık cübbe şalvar çarşaf geliyordur klasik bunları giyiyorsan türk olsanda arap gibi yaşıyor olursun :D hani yalansa yazdıklarım rica ediyorum forumca senin arap gibi yaşayan türkler nasıl birşey dır açıklamanı bekliyor :)

Hahahahahahahah ulan varya biliyordum böyle bir mesajın gelecegini yav boş boş yazıyorsun ne dediğini sende bilmiyorsun aileden etraftan okuldan duyduğunu yazıyorsun hani sadece yazıyorsun açıklaması yok arap nedir türk nedir bilmeden konuşuyorşunuz tahmin edip arap diyince ve Arap givi yaşayan türkler diyince kesin aklına gelen sarık cübbe şalvar çarşaf geliyordur klasik bunları giyiyorsan türk olsanda arap gibi yaşıyor olursun :D hani yalansa yazdıklarım rica ediyorum forumca senin arap gibi yaşayan türkler nasıl birşey dır açıklamanı bekliyor :)
Sabaha kadar cevap yazıcam sabaha kadar hakkımda atıp tutacaksın yok ailenden okuldan duydun falan filan :D kendi kendine şalvar çarşaf diye de birşeyler yazmışsın Kültür kavramını giyim kuşamla sınırlamış birine ne anlatsak boş. Bu son mesajım bu konuda.

Ne diyelim yani ?? Türkiye'nin askeri... TÜRK askeri.. ne diyelim.. tek tek ayırtmı edelim şimdi.. sen laz sın, sen çerkezsin, sen tatarsın, senin deden ermenidi, baban kürttü, yok ninen çingeneydi, senin köken araptı vs..Tek tek askerleride ayrıştırlarımmı.
Neden rahatsız oluyor birileri ? Rahatsızlıgı anlamak çok zor... Bu ülkede biz özgürce yaşıyoruz kardeşçe. Ha beyenmeyen varsa gitsin, gidecek yeri varmı başka topraklarda ? anında o dost bildiği ırk tarafından yok edilir, sömürülür, dışlanır, ezilir, bak etrafımızdaki komşu ulkelere, kendi kendileri ile mücadele halinde yıllardır. çoluk cocuk sivil vs. aç susuz 1 dilim ekmek yok haftalardır evinde .

O bakımdan bizi bir yapan değerlere sıkı sıkı sarılıpda kendi içimizde ayrışmayalım lütfen. Bir olmazsak, yok oluruz. Yok olursak hiç oluruz. Örnekler Tarihimizde mevcuttur çok fazla hemde.
Sen dışarıdan bakıldığında, dış güçlerin gözünde TÜRKSÜN, Türkde ingilizin, abd linin, rusyanın, hatta dost bildiğin arapların bile düşmanıdır, geçmişte pek dostumuzda yoktur malesef.. yüzyıllardır böyle.

Sabaha kadar cevap yazıcam sabaha kadar hakkımda atıp tutacaksın yok ailenden okuldan duydun falan filan :D kendi kendine şalvar çarşaf diye de birşeyler yazmışsın Kültür kavramını giyim kuşamla sınırlamış birine ne anlatsak boş. Bu son mesajım bu konuda.

Ya bak çevirme yalandan :D kısa ve öz diyorum sen dedin ki arap givi yaşayanlar ben türkum demesin bana burda ne demek istediğini anlat ben ve emin birçok arkadas anlamadı sen arap gibi yaşayan türkler derken ne kast ettin bunu acikla sonra son mesajın o olsun lütfen :)

Bu olayıda mı dine bağladınız ne alakası var şimdi ? Eğer bu olayı da dine bağlayacaksan bende sana şunu sorayım neden Kur'ân-ı Kerim'de ismi geçen peygamberlerin hemen hepsi arap coğrafyasından çıkmış bana bunun sebebini söyle haklısın diyim. Hepiniz niyet okumayı da pek seviyorsunuz çünkü herkesi kendiniz gibi art niyetli sanıyorsunuz belki. Arapçılıkta fayda yok şunu bir anlasanız keşke. Neyse eğitim seviyesi bir yükselsin bugünlerde geçer.

Bundan sonrada cevap vermeyeceğim herkes okuyarak öğrensin. burada laf anlatacağıma 2 video atarım daha iyi.

Arap diyorsun gene. Ortadoğu de sen şuna. Kur'an ı Kerim de geçen peygamber sayısı ile toplam gönderilen sayıya bakarsan Araplara gönderilen az bile.

Ha desen Hadis ler de geçer inanmam. Andolsun ki biz her ümmete, Allah'a kulluk edin ve Şeytan'dan uzaklaşın diye bir peygamber gönderdik. Nahl süresi 36. Ayet.
İki video atacağına aç iki kitap oku.

Son düzenleme:
Arap diyorsun gene. Ortadoğu de sen şuna. Kur'an ı Kerim de geçen peygamber sayısı ile toplam gönderilen sayıya bakarsan Araplara gönderilen az bile.

Ha desen Hadis ler de geçer inanmam. Andolsun ki biz her ümmete, Allah'a kulluk edin ve Şeytan'dan uzaklaşın diye bir peygamber gönderdik. Nahl süresi 36. Ayet.
İki video atacağına aç iki kitap oku.

bekleyin arkadaş çevrimiçi olunca lafı kıvırarak 1 cevap vericek size

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri