Yalnız Kurt
Yasaklanmış
Türkiyedeki çizgifilmlere telif gelme ihtimali varmıdır arkadaşlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen yazılanlara bakma.aklına gelen içerikleri de forumda yazma.dene,kanalına yükle iki telifte sil gitsin.en fazla bir kaç kanal kaybedersin.kanallarda deneme yanılma yapmadan da bu işten kazanılmaz.Türkiyedeki çizgifilmlere telif gelme ihtimali varmıdır arkadaşlar
Arkadasa isterse hangi videolari atmasi gerektiginide soyliyelim ? Aticak bakicak geliyor mu gelmiyor mu..Buraya boyle konu acarsa,bende boyle cevap yazarim.Milletle bu şekilde dalga geçerek forum ruhunu bitiren kişilerden nefret ediyorum.
Kardeşim her türlü sahte ve gerçek telif yersin. Rahat bırakmazlar bu kategoride. Sürekli diken üstünde olursun. Bence yol yakınken başka kategorilere gözat.
Milletle bu şekilde dalga geçerek forum ruhunu bitiren kişilerden nefret ediyorum.
Kardeşim her türlü sahte ve gerçek telif yersin. Rahat bırakmazlar bu kategoride. Sürekli diken üstünde olursun. Bence yol yakınken başka kategorilere gözat.
Arkadasa isterse hangi videolari atmasi gerektiginide soyliyelim ? Aticak bakicak geliyor mu gelmiyor mu..Buraya boyle konu acarsa,bende boyle cevap yazarim.
Ayrica kimseyle dalga gectigimde yok,dalga gecmek hakkimda degil !
Milletle bu şekilde dalga geçerek forum ruhunu bitiren kişilerden nefret ediyorum.
Şu başlıktaki mesajları bi gez bakalım senden kategori isteyen olmuş mu? Olmamış değil mi? Senden bir yardım istenmiş ve sende dalga geçmişsin. Yolda giderken adres tarif edenlere de böyle yapabiliyor musun? "Hahaha, oldu olacak evinize kadar arabayla bırakalım, özel limuzin tutalım." falan diyor musun? Bilmiyorsan bilmiyorum dersin veya adam kendisi bulsun biz buraları öğrenene kadar az gezmedik gibi bencil bir düşünceye sahip olabilirsin. Sonuçta yardımcı olmayacaksan yoluna devam eder gidersin. Sen tutupta adamla dalga geçersen tepkiyi de görürsün. Burda alıntı yaparak beni yargılayamazsın. Çünkü ben sorulan soruyla ilgili olarak edindiğim tecrübeleri zaten bir önceki mesajımda vermiştim. Tartışmanın manası yok umarım bu mesajımla tartışmaya noktayı koymuşumdur.Bak bak bak laflara bak forum ruhunu bitirenlerden nefret ediyormuş o zaman söylesene çalıstıgın ve para kazandıgın katergorileri arkadasa niye söylemiyorsunda burda gelmişssin laf kalabalıgı yapıyorsun yok diken üstünde olurmussunda falan filan o zaman diyeceksinki kardesim çizgi filimde bir sürü serefsiz karaktersiz var millete sahte telif atıyorlar sen bırak çizgi filmi al sana xxxx kategori.
ben kayınçoma bile kategori söylemiyorum kanallarımı söylemiyorum söylemememin sebebi kazandıgım paranın azalacagından degil
bu işi bilmeyen birisi yüklese nolacak aynı videoları 1 ay bekleyecek benim 100 de 1 izlenimimi alamadan bırakacak o kategoriyi.Ben 1 seneden beri göbegim catladı 1000lerce kanal feda ettim bu kategorileri bulmak için şimdide parasını yiyorum ama o parayı bulana kadar neler yaptıgımı bir ben bilirim.
Ben kimseye su kategori yada sunu yükle demem (forumdan bir kaç kardesim hariç)
sebebide sudur diyelimki su anda adama dedim micky mouse yükle arkadas mikiyi yükledi 1 ay güzel para kazandı 1 ay sonra bütün miki videolarına elesen gelirse dım dızlak kalıcak ortada ama eger kendisi arastırır bulur denerse emin ol benim tavsiyemden 1000 kat daha fazla kazanacak ve elinde onlarca kategori olacak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.