Türk ekipten yeni oyun "Rise Of One"

cabastro

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

uzun süredir üzerinde çalıştığımız, 8 kişilik bir arenada yaşayan son kişi olmak için mücadele edilecek çoklu oyunculu bilgisayar oyunumuz Rise of One yakında steam de yayınlanacaktır. :)

https://www.youtube.com/watch?v=vnK9Afg8WXw

https://www.youtube.com/watch?v=CQ2If0_SmrQ

Umarım beğenirsiniz. Oyunumuz sadece çevrimiçi çoklu oyuncu modunda oynanabildiğinden yayınlanmadan önce az da olsa oyuncu kitlesi yaratabilmek için başlangıçta bir çok key dağıtımı yapmayı planlıyoruz. Sizin desteğiniz de bizi çok mutlu eder.

Website: Rise Of One – Coming Soon
Facebook: https://www.facebook.com/RiseOfOneTr/

başarılar hocam, satış fiyatını ne kadar düşünüyorsunuz

bu tür lol tarzı strateji oyunlarını sevmem ama efektler görüntü falan iyi olmuş. başarılar.

bende key alırım :), oyunun videolarını izledim güzele benziyor oynanabilir mp olcağı içinde güzel olur seviye level ekstra güç vs tarzında şeyler olucaksa

Güzel olmuş iyi duruyor şuan. Hem tebrik ederim hemde başarılar dilerim :)

grafikler leş,trailer desen sinematik ekran koyar insan alıcı çeksin diye maximum çıkacağı fiyat 5-10 tl arası olacaktır yoksa alan olmaz,bu yorumu objektif olarak yapıyorum kimse milliyetçilik duygularıyla beni irdelemeye çalışmasın.

grafikler leş,trailer desen sinematik ekran koyar insan alıcı çeksin diye maximum çıkacağı fiyat 5-10 tl arası olacaktır yoksa alan olmaz,bu yorumu objektif olarak yapıyorum kimse milliyetçilik duygularıyla beni irdelemeye çalışmasın.

Henüz erken erişim oyunu olduğumuzdan eksiklerimizi tavsiyeler üzerine geliştirmeye çabalayacağız. Beğenmediğiniz görsellik özel bir obje için mi geçerli? Video yüzünden görüntülerde %80 lik bir bitrate kaybı var.

doku tasarımlarını path of exile oyununa benzettim ancak bu tabi çok daha basiti ve oynanış birkaç oyundan karma yapılmaya çalışılmış gibi geldi, başarılı ancak gelişmesi lazım ve tasarlanan kapışma arenası biraz fazla boş geldi

Henüz erken erişim oyunu olduğumuzdan eksiklerimizi tavsiyeler üzerine geliştirmeye çabalayacağız. Beğenmediğiniz görsellik özel bir obje için mi geçerli? Video yüzünden görüntülerde %80 lik bir bitrate kaybı var.

tek bölüm tek arena tarzı değil dimi oyun birden fazla bölüm vs. olucak mı ? ne zaman çıkıcak toplu key tedarik etme şansınız var mı(arkadaş çevresi vs. için) vs bunları yazabilirmisin

Aksiyon oyunu sanırım. Onunla ilgili özel ilgi alanıma girmediği için yorumlar yapamam. Ancak steam platformuna Türk ekibi olarak oyun sokmanız ve yayınlamanız bu durumda başarılı olduğunuzu gösteriyor. Tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.

tek bölüm tek arena tarzı değil dimi oyun birden fazla bölüm vs. olucak mı ? ne zaman çıkıcak toplu key tedarik etme şansınız var mı(arkadaş çevresi vs. için) vs bunları yazabilirmisin

Dota2, LeagueOfLegends, CS:GO gibi ana menüden oyun arattığımızda 8 kişi eşleşip 20-30 dakikalık bir maça başlamış oluyorsunuz.

Henüz tek bir haritamız ve 4 farklı karakterimiz var. Aynı zamanda oyun modumuz şuan bireysel bir mücadeleye dayalı, ama yakında takım savaşlarını da eklemeyi düşünüyoruz.

Yeni harita ve 5. karakteri geliştirme sürecine başladık.

Oyun keylerini kendi facebook sayfamızda ve oyuncu kitlesine sahip olan sayfalarda çekiliş yoluyla dağıtmayı planlıyoruz.

Şuanda Avrupa ve Amerika sunucularını yapılandırıyoruz, bunların bitmesiyle çıkış tarihini yayınlayacağız. Facebook sayfamızdan son gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Gayet başarılı olmuş tebrikler key dağıtım konusunda ben yardımcı olmak isterim kabul ederseniz

5 adet internet cafemiz var ve bağlantı kurabileceğim türkiyenin her bölgesinden 2500 adet internet cafe var buralarda reklam olanağı sağlarım size

bizdeki makine 185 adet

düşünürseniz bana özelden ulaşın lütfen

oyun güzel görünüyor.Geliştirmeler ile dahada güzel yapabilirsiniz hocam.Başarılar dilerim.Çıkar çıkmazda alıcam ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri