Türk insanı ile ticaret yapılmaz!!!

kamunik

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yıllardır bu sektörün içindeyim, Türk insanıyla gerçekten ticaret falan yapılmaz. Hırsızlık konularını gecicem ancak ben hayatımda bu kadar ölücü bir millet görmedim ederinin altında sattigin hesaplara bile daha alt limit cekiyorlar bu tipler yüzünden piyasada düzgün ticaret yapamıyoruz! 2 aydır yabancı forumlarda başka milletlerle satış yapiyorum. Hiç kimse dolandirmadi, para istedim tak hesaba geçtiler önce hesabı ver yada trade muhabbeti yapmadılar. 350 k bot Instagram hesabına r10da bile 700-800 TL gibi absürt teklifler geliyodu ve 1 ay satamadim adamlar utanmasa 500 TL'ye ver diyecek hepsinin ağzında tek laf bu kadar etmez bu. Yabancı forumda bu hesabı tam 3500 TL'ye sattım türk parasıyla bu saatten sonra sosyal medyada hep yabancılarla calisicam sizlere tavsiyem budur. Para kazanması açık kanalları bile bu oluculer yüzünden 1200 TL'ye satamiyoruz haftalarca aylarca. Yabancı adama satiyorum dakikasında alıyor bide üzerine varsa başka hesapta ver diyor.

Arkadaşlar yıllardır bu sektörün içindeyim, Türk insanıyla gerçekten ticaret falan yapılmaz. Hırsızlık konularını gecicem ancak ben hayatımda bu kadar ölücü bir millet görmedim ederinin altında sattigin hesaplara bile daha alt limit cekiyorlar bu tipler yüzünden piyasada düzgün ticaret yapamıyoruz! 2 aydır yabancı forumlarda başka milletlerle satış yapiyorum. Hiç kimse dolandirmadi, para istedim tak hesaba geçtiler önce hesabı ver yada trade muhabbeti yapmadılar. 350 k bot Instagram hesabına r10da bile 700-800 TL gibi absürt teklifler geliyodu ve 1 ay satamadim adamlar utanmasa 500 TL'ye ver diyecek hepsinin ağzında tek laf bu kadar etmez bu. Yabancı forumda bu hesabı tam 3500 TL'ye sattım türk parasıyla bu saatten sonra sosyal medyada hep yabancılarla calisicam sizlere tavsiyem budur. Para kazanması açık kanalları bile bu oluculer yüzünden 1200 TL'ye satamiyoruz haftalarca aylarca. Yabancı adama satiyorum dakikasında alıyor bide üzerine varsa başka hesapta ver diyor.
Bu konuyu açmak için üye olmuşun galiba:) Merak ettim hangi yabancı forum bu? Burdan alıp yabancı forumlarda satanlar var. Ama burda dolandırılırsak dava açabiliyoruz, yabancı forumda dolandırılırsak napıcaz?

Türkleri şikayet edip yine Türklere mi tavsiye veriyorsun komik çocuk

arkadaşlar yıllardır bu sektörün içindeyim, türk insanıyla gerçekten ticaret falan yapılmaz. Hırsızlık konularını gecicem ancak ben hayatımda bu kadar ölücü bir millet görmedim ederinin altında sattigin hesaplara bile daha alt limit cekiyorlar bu tipler yüzünden piyasada düzgün ticaret yapamıyoruz! 2 aydır yabancı forumlarda başka milletlerle satış yapiyorum. Hiç kimse dolandirmadi, para istedim tak hesaba geçtiler önce hesabı ver yada trade muhabbeti yapmadılar. 350 k bot ınstagram hesabına r10da bile 700-800 tl gibi absürt teklifler geliyodu ve 1 ay satamadim adamlar utanmasa 500 tl'ye ver diyecek hepsinin ağzında tek laf bu kadar etmez bu. Yabancı forumda bu hesabı tam 3500 tl'ye sattım türk parasıyla bu saatten sonra sosyal medyada hep yabancılarla calisicam sizlere tavsiyem budur. Para kazanması açık kanalları bile bu oluculer yüzünden 1200 tl'ye satamiyoruz haftalarca aylarca. Yabancı adama satiyorum dakikasında alıyor bide üzerine varsa başka hesapta ver diyor.
güzel hocam sen boşver milleti sen bana nerde sattığının bilgisini verirsen çok makbule geçer

evet bende isterim nerden satış yapıyorsun şu kur farkının kaymağını bizde yiyelim.

Sen kimin klon üyesisin onu bir deyiverde.
Üye olmuş açtığı konuya bak.
Hangi eski banlı üyenin, yeni üyeliğisin?

haklısın dostum yabancılarla ticaret yapalım ama nerede yapıcaz skype eklersen sevinirim [email protected]

vallaha hocam size iyileri denk gelmiş ben iran fas cezayir bulgar ve bir çok avrupa ülkeyle farklı işler yapıyorum adamların hepsi dolandırıcı. adamlar benden hesabı alıyorlar şifreyi değiştiremeyince mailli değiştiriyor hesaba çöktüğünü sanıyor 5 dk sonra adamın mailli ni bulup alıncada bi daha yazmıyor.

not: yt işi değiş farklı hesap türevleri

Tamam Kardeş, Hadi git yabancılara sat sanki kimin umurunda. Anladık yabancılara satıyorsun, bu arada dünyada dolandırıcılık çalınmış hesapları dahi satan siteler varken bizim TÜRKLERE ticaret yapılmaz yaftasını burada söyleyemezsin, hadi şimdi buradan git bir postun var o da değersiz. Ben ne alıcı nede satıcıyım boş yapma.

tr de dolandırıldığım oldu Allaha havale ettim. Ama arkadaş hiç hintli birine rast gelmemiş gibi gelseydi diz çöküp tövbe isterdi. Irkçılık olarak algılamayın hintlilerin olduğu bir çok sayfadan bölgeden hep uzak durmuşumdur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri