Türk Jetleri, Sınır İhlali Yapan Savaş Uçağını Vurdu

1157827_4b59f63ae45a6c60abc558d089fffa73.jpg

tsk vermiş sınır ihlali ile ilgili

Paraşütle atlayan rus uçak pilotu Türkmenler tarafından esir alındı,Olay sonrası bölgeye gelen 4 helikopterle Rus timleri indirilirken 1 rus askeri daha Türkmen kuvvetleri tarafından gebertildi.yayınlanan fotoğraflar iddiaları doğruluyor.Ayrıca an itibari ile Rusya BM'yi acil toplantıya çağırmış

D6klW6.jpg

m78Gg1.jpg

Son düzenleme:
savaş çıkmasın da ne olursa olsun. klavyeden memleket kurtarmaya benzemez savaş. o kadar meraklısı varsa ücretli askerlik var. gitsin katılsın güneydoğuda askerlik yapsın.

savaş çıkmasın da ne olursa olsun. klavyeden memleket kurtarmaya benzemez savaş. o kadar meraklısı varsa ücretli askerlik var. gitsin katılsın güneydoğuda askerlik yapsın.

Savaş Çıksın diyen yok zaten Çıkarsa da merak etme KOŞA KOŞA GİDERİZ.

Bak sen o şekilde diyosun sovuyolardır diye onlar o şekilde savaşmasaydı belki bi ülkemiz bile yoktu tamam mı onlar allah rızası için savaştılar cihad ettiler eğer biz onlar gibi gibi yapmayıp kaçıp gidersek bu ülkeyi kim savunacak gelip elin adamı niye ülkemizi savunsun biz savunacagız anladın mı gereğirse öleceğiz vatanımız için benim kızdığım nokta bize müslümanlara türk'lere kesinlikle kaçmak kelimesini yakıştırmıyorum anladın mı mesajlarını ona göre yaz kurtuluş savaşından örnek verdim ecdadımız orda bizim için savaştı onuruyla.

Hocam Allah razı olsun onlardan gerek olduğunda elbet savunuruz ama dediğim gibi biz millet olarak artık iflah olmayız.Hocam birbirini dolandırmaya çalışan,başkası üzerinden rahat yaşamaya çalışan,imkanı olsa birbirlerini doğrayacak insanlarla dolu bir ülke olarak artık ilerisi bizim için hiç parlak değil.

Mezhep çatışmaları,siyasi çatışmalar,her konuda ayrımcılık bu kadar tavan yaptığı bir millet bütünlüğü olarak şimdi ben nasıl diyeyim ki bu millet 90 yıl önceki gibi yine bir bütün olur diye?Keşke,keşke ama keşke.Yemin ediyorum Allah göstermesin savaş ortamı oluşsa ilk önce bizim millet birbirini öldürür.Gezi parkında gördük 2 ayrı tarafın birbirine olan öfkesini yani bu 2 taraftaki uç noktaların imkanı olsa birbirlerini doğrayacaklar.

Allah razı olsun savundular,canlarını feda ettiler de şimdi içleri rahat mı sizce hocam?Şu son 20-30 senede ülkede yaşanmayan şey kalmamış ki.Hatta daha gerisinde bile yaşanmış sürüyle kötü olaylar,davranışlar var.Bakın bunları siyasi bir amaç güderek yazmıyorum sadece bizim gibi bir milletin nelere göz yumduğunu açıklamak,göstermek maksadıyla yazıyorum.

Masum onlarca insanı yardım gemisinde bombalanması (pardon vurulması kafam nedense bombalamaya gitmiş) sonucu sessiz kalan bizler,askerlerimizin başına çuval geçirilirken yerimizde duran bizler şimdi bize bunları yapanların oluşturduğu cemiyete güvenerek Rusya'ya savaş açacaksak vay halimize.Dostumuz falan yok.

Ne yazık ki tablo böyle bir haldeyken ülkede savaş oluşması durumunda yok olmaktan başka kaçışımız yok ama bu konuda korkum yok.Bu kadar sömürülen bir milleti hayatta yok etmezler.3-4 ayda bir deli paralara araba,telefon alan.Sonra o aldıkları için aylarca çalışıp kredi ödeyen.Bir telefon çıktığında sıraya giren.Çıktığı günden 3-4 bin lira para verip alan bir milleti yok edecek zenginlerin aklından şüphe duyarım.

Son düzenleme:
Savaş Çıksın diyen yok zaten Çıkarsa da merak etme KOŞA KOŞA GİDERİZ.

nerde askerlik yaptınız nasıl bir kahramanlık gördünüz ya da yaptınız. insanlar tek değil aileleri var. savaş basit bir şey mi Allah aşkına. rusya ile savaşa girince ilk önce gaz gider. ardından gazla ürettiğimiz elektrik gider. tükiye eletrikğin en büyük kısmını gaz ile karşılıyor. Bunları düşünmek lazım. Topla tüfekle savaş mı kaldı. Dünya küreselleşti artık. Rusya 2 hafta gazı kessin türkiye zaten biter

nerde askerlik yaptınız nasıl bir kahramanlık gördünüz ya da yaptınız. insanlar tek değil aileleri var. savaş basit bir şey mi Allah aşkına. rusya ile savaşa girince ilk önce gaz gider. ardından gazla ürettiğimiz elektrik gider. tükiye eletrikğin en büyük kısmını gaz ile karşılıyor. Bunları düşünmek lazım. Topla tüfekle savaş mı kaldı. Dünya küreselleşti artık. Rusya 2 hafta gazı kessin türkiye zaten biter

Bak Yazmıyım diyorum yazıyorum ya siz anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz konu Savaş olsun hemen gidelim değil mesajları iyi oku allaha şükür askerliğimi 15 ay yapıp geldim Kaçmadım askerlikten anlıyacan bu kaçarım ederim avrupa ya götürürüm ailemi falan filan yazanlar çogu askerliğini bile yapmıyan adamlar benim demek istediğim konu EĞER savaş başa gelirse kaçmak olayına ayar oldum anladın mı ben hemen savaş çıksın gidelim demiyorum o duruma gelirsek KAÇMAK vs TÜRK'lere yakışmaz müslümanlara yakışmaz diyorum yok baş edemeyiz yok rusya çok güçlü siz böyle düşünürseniz zaten türk milleti gelişmez kafanızda o ezikliği atmanız lazım biraz tarihin varsa bilirsin Abdülhamid Han 33 yıl osmanlıyı savaşa sokmayıp dünyayı oynatmış bir Padişah. Kısaca Savaş Geleceksede Allah'tan. Korkmanın Kaçmanın bi anlamı YOK .

Quiz Grup artık açık kanalları da ödemez:) . Bu arada kimse savaş meraklısı değil ama orası babalarının çiftliği değil. 2 aydır uyarıyorduk iplemediler. Vurmak zorundasın. Adam dibinde türkmen köylerini bombalıyor. Uçakları fink atıyor dibimizde. Bundan sonra her yaklaşanı vuracaksın. Gazı babasının hayrına vermiyor keserse kessin. Hiç bir şey yapamaz.

Red Alert oynamıyoruz, Savaş çıkmaz boşuna burda muhabbetini döndürmeyin.
:D

Konu ile alakasız ama Türkiyede toplam kaç savaş uçağı var acaba merak ediyorum

Bak Yazmıyım diyorum yazıyorum ya siz anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz konu Savaş olsun hemen gidelim değil mesajları iyi oku allaha şükür askerliğimi 15 ay yapıp geldim Kaçmadım askerlikten anlıyacan bu kaçarım ederim avrupa ya götürürüm ailemi falan filan yazanlar çogu askerliğini bile yapmıyan adamlar benim demek istediğim konu EĞER savaş başa gelirse kaçmak olayına ayar oldum anladın mı ben hemen savaş çıksın gidelim demiyorum o duruma gelirsek KAÇMAK vs TÜRK'lere yakışmaz müslümanlara yakışmaz diyorum yok baş edemeyiz yok rusya çok güçlü siz böyle düşünürseniz zaten türk milleti gelişmez kafanızda o ezikliği atmanız lazım biraz tarihin varsa bilirsin Abdülhamid Han 33 yıl osmanlıyı savaşa sokmayıp dünyayı oynatmış bir Padişah. Kısaca Savaş Geleceksede Allah'tan. Korkmanın Kaçmanın bi anlamı YOK .

ya öyle kaçma gitme gibi bi lüks yok. onu düşünenler biraz hayal kırıklığına uğrar. ama elin kolun bağlı. diyrum bak gazını rusyadan alıyorsun. marmaradaki elektriği o gazla ısınmayı o gazla sağlıyorsun. savaş durumu olsa o gaz gider. marmara da elektrik ve doğalgaz olmazsa ne olur? millet acından ölür zaten. istanbulun her gün ne kadar gıda ya ihtiyacı var. ne kadar gaz ve elektriğe ihtiyacı var biliyor musun? Savaş çıkınca zaten herkes mecbur savaşıyor istese de istemese de.

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:15 ----------

Konu ile alakasız ama Türkiyede toplam kaç savaş uçağı var acaba merak ediyorum

Global Firepower - 2015 World Military Strength Rankings

Hımm Türkiyede toplam 223 savaş uçağı 443'de saldırı helikopteri varmış Rusyada 1305 savaş uçağı 1120 saldırı helikopteri varmış

[MENTION=8216]greenleaf54[/MENTION]

Tamam o konuda Haklısınız Zaten Birşey diyen yok Ama o Konu oraya gelirse zaten gerekeni Devlet zaten gerekeni yapar biz öyle basitce diyoruz keserler falan diyoruz ama o dogalgazı kesmesi falan olayıda kolay bi konu değil Ha diyince Rusya kesemez.

Arkadaşlar ben iyimser düşünemıyorum putın olanustu toplantıya çaırmıs hem kendı adamları hemde birleşmiş milletlerı adamlar besbellı saldıracaklar Şimdi sankı saldırmak için plan yapıyorlar ve kılıf uydurmaya urasıyorlar Sınır ihlalı yapmadık demelerı bunada ispat bence Karşımızda rus var Yüce Allah devletimizin ve milletimizin yardımcısı olsun Türkiye Türk dünyası ve İslam dünyasının umut ışığıdır Ben kendı adıma bu işığın sönmemesi için elımden gelenı yapacaığım Rusa da seslenıyorum ben ölürüm ama yanımda iki tanede rus haklarım

rus forumları yokmu ya birazda ordaki yorumları okusak bizmi rusyayı cok büyütüyoruz acaba gözümüzde?
Onlar bizim hakkımızda ne düşünüyor merak ediyorum.

Arkadaşlar ben iyimser düşünemıyorum putın olanustu toplantıya çaırmıs hem kendı adamları hemde birleşmiş milletlerı adamlar besbellı saldıracaklar Şimdi sankı saldırmak için plan yapıyorlar ve kılıf uydurmaya urasıyorlar Sınır ihlalı yapmadık demelerı bunada ispat bence Karşımızda rus var Yüce Allah devletimizin ve milletimizin yardımcısı olsun Türkiye Türk dünyası ve İslam dünyasının umut ışığıdır Ben kendı adıma bu işığın sönmemesi için elımden gelenı yapacaığım Rusa da seslenıyorum ben ölürüm ama yanımda iki tanede rus haklarım

Rahat ol hocam savaş çıkmaz ,Türkiye Nato ülkesi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri