Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizde bu var memnunuz. https://www.akakce.com/kahve-makinasi/en-ucuz-beko-bkk-2300-beyaz-turk-fiyati,4744453.htmlBugünlerde türk kahvesine çok bağlandım. sabah kalkıncada sigarayla bi tane gidiyor. önerdiğiniz bi makina varmı. birde telvesininde nerden alındıgı çok önemlimi. hiç anlamam![]()
Bugünlerde türk kahvesine çok bağlandım. sabah kalkıncada sigarayla bi tane gidiyor. önerdiğiniz bi makina varmı. birde telvesininde nerden alındıgı çok önemlimi. hiç anlamam![]()
ben de kahve içmeyi severim ama dişlerin rengini bozduğu için içmemeye çalışıyorum bunun la ilgili önerisi olan varsa alabilirim.
Günde 1 defa dişlerimi fırçalarım 2 defa diş beyazlatma yaptırdım
cezvede soğuk suyla yapcaksınız hocam, kısık ateşte mis gibi oluyor
ben de kahve içmeyi severim ama dişlerin rengini bozduğu için içmemeye çalışıyorum bunun la ilgili önerisi olan varsa alabilirim.
Günde 1 defa dişlerimi fırçalarım 2 defa diş beyazlatma yaptırdım
hocam boya katilmis uyduruk caylar daha cok dis boyuyor, kahve yaninda daha hallice. ama yine de cok kahve icmemek lazim zira susatip sistemi bozabiliyor.
gunde 1 kere dis fircalamak pek yeterli degil malesef. ama dis isi genetik bir durum, genetik mirasiniz iyi ise sizi daha uzun bir sure goturebilir.
dis ipi ve dis ara yuz fircasi kullanmanizi tavsiye ederim. bana tavsiye eden olmadigi icin dislerin hepsini tamir ettirdikten sonra acisini cekerek ogrenmek zorunda kaldim.
hocam benim de bi ara dişlerim baya kötü durumda idi allah tan erkenden dişciye gittim yaptırdım şuanda rahatım ama benim diş minelerim çabuk sararıyor ve sararınca da hiç bir macun geçirmiyor anca dişci özel bi kimyasal ile geçiriyor.
Uzun zamandır günde 1 defa fırçalıyorum alışkanlık olmuş
Marka çaylardada aynı durum var mı acaba umarım yoktur
hocam diş taşı mı oluşuyor yoksa sararma mı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.