Türk Malı Teen Wolf

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Dostum olay konusu ile ne alaksı var ? Bugun tum dunyada türk dizileri izleniyor taklit ediliyor, hele bizim o eski türk dizileri bilmeyen yok :D biz yaptıkmı sağlma yapıyoz insallah yaparız :)

Hee arap dünyası :D hocam bir arabistanda birde azerbaycanda izleniyor diğer ülkelerde en fazla turk vatandaşları izliyordur en basitinden 3 saatlik olmaları ters adamlara yabancı diziler 50 dakikayı geçmiyor genelde :D

Hee arap dünyası :D hocam bir arabistanda birde azerbaycanda izleniyor diğer ülkelerde en fazla turk vatandaşları izliyordur en basitinden 3 saatlik olmaları ters adamlara yabancı diziler 50 dakikayı geçmiyor genelde :D

sırbistan bulgaristan rusya slav ülkelerinin hepsi izliyor :)

Beyler reklamdır bu ne dizisi sinan güler ne ara dizide oynayacak idmandan sonra sete mi gidecek adam.

TEEN WOLF isimli yabancı dizinin Türkiye uyarlaması olan ''Bana Bak'' 9 Aralık'da başlıyor. Fakat dizinin hangi kanalda yayınlanacağı hala açıklanmadı.

Merak ettim inş yaparlar :D

Çok garip bir kadro olmuş, meraklandım iyice şimdi..

Türk boldur orada :D

1-2 Günlüğüne bir sırbistana gitim, sınırı geçtikten sonra bir otele girdik dinlenmek için , eşyları bıraktım laptopbumu açtım, arkadaş uyudu bende fazla sessiz ortamda duramıyorum televizyonu açtım ve ilk gordugum sey çılgın bebiş adlı dizi sırbca alt yazı ile yayınlanıyordu :) oradan çıktım, sırb bir aradaşım vardı evine davet etti evine gittim ailesi ile tanıştım vs yemek yedik, sonra kadın dizim baslıyor dedi bir açtı muhtesem yüzyıl :) Türkiye dizi sektöründe Özelliklede dramatik konu içeren dizilerimiz tümyada bilmiyen yok, gir google yurt dısındaki dizi kanlarına bak hepsinin alt yazılısı bulursun, Türkiye bu sektörde amerika ile kafay kafaya gidiyor, sen amaerikan dizisinden baska bir ispanyol dizisi veya yununan veya alman hata ve hatta fransız dizsi izledinmi hiç? Bence izlemedin birçok kişi izlemedi, sen nasıl amerikan dizileri sana çok çekici geliyorda diğer ülkelerdede türk dizileri buakdar çekici geliyor, bu konuda Dünya çapında iyi bir yere sahibiz :) araştırırsan eğer bu sölediklerimi görebilmen mumkun :)

Amerika yapınca oluyorda biz yapınca nie olmasın? :)

Son düzenleme:
şu anda yayınlanan dizilerin çoğu uyarlama zaten. bunu da uyarlasalar güzel olur. bu tutmayabilir ama şöyle gizemli bi polisiye dizisi tutabilir diye düşünüyorum. mentalist tarzı ;)

1-2 Günlüğüne bir sırbistana gitim, sınırı geçtikten sonra bir otele girdik dinlenmek için , eşyları bıraktım laptopbumu açtım, arkadaş uyudu bende fazla sessiz ortamda duramıyorum televizyonu açtım ve ilk gordugum sey çılgın bebiş adlı dizi sırbca alt yazı ile yayınlanıyordu :) oradan çıktım, sırb bir aradaşım vardı evine davet etti evine gittim ailesi ile tanıştım vs yemek yedik, sonra kadın dizim baslıyor dedi bir açtı muhtesem yüzyıl :) Türkiye dizi sektöründe Özelliklede dramatik konu içeren dizilerimiz tümyada bilmiyen yok, gir google yurt dısındaki dizi kanlarına bak hepsinin alt yazılısı bulursun, Türkiye bu sektörde amerika ile kafay kafaya gidiyor, sen amaerikan dizisinden baska bir ispanyol dizisi veya yununan veya alman hata ve hatta fransız dizsi izledinmi hiç? Bence izlemedin birçok kişi izlemedi, sen nasıl amerikan dizileri sana çok çekici geliyorda diğer ülkelerdede türk dizileri buakdar çekici geliyor, bu konuda Dünya çapında iyi bir yere sahibiz :) araştırırsan eğer bu sölediklerimi görebilmen mumkun :)

Amerika yapınca oluyorda biz yapınca nie olmasın? :)

Vayy ama ispanyol dizisi izledim hocam :D Star veriyordu gençlik dizisi bir tane adını hatırlayamadım ama böyle futbollu filan bir diziydi

Yok artık. Türk dizi sektörünün Dibe vurduğu andır. Ağlamak istiyorum :'(

Vampir Çocuk: kanını içiceğim ğıaarrr
Kız: Bizim mezhebimize göre kan almak caiz değildir dinden çıkarsın bak.
Vampir Çocuk: WTF ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri