Türk Oyun Kanalları Abone mi Satın Alınıyor ?

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
türkiyeden youtube hesabı açınca rakipsiz oldukları için ilk girişte youtube bunları öneriyor, o şekilde aboneleri uçup gidiyor.

türkiyeden youtube hesabı açınca rakipsiz oldukları için ilk girişte youtube bunları öneriyor, o şekilde aboneleri uçup gidiyor.

Hocam kim 1 milyondan fazla izlenen videonun yorumlarını ve beğenmesini kapatır ki ? acaba 1 milyon izlenipte en fazla bin beğeni alınca videoya izlenme hilesi kullandığını anlayacağı için mi oysaki biz yorumları açık bırakırız insanlar yorum yaptıkca daha çok kişinin dikkatini çeksin diye

Birde bu videoya bakalım

https://www.youtube.com/watch?v=JJ_YOSigx74

İzlenen sayısı 417 bin beğenme sayısı 1.871

Pewdiepieyi abone sayısından başka bir bilgin yok ikide bir pewdiepie ortaya atma pewdiepie insanlar takip etmiyor sebebi bir çok ünlüye kendini eminem gibi sanıp sürekli laflar atması oyun videosundan çok insanlarla uğraşıyor olması buda izlenme sayısını sürekli düşürdü git bi önce ünlülere laf attığı videoları izle.

İkinci konu kıskanabileceğim bir kanal değil ben 1 ayda 50 bin aboneyle arkadaşın 4 senede izlendiğinin yarısını 4 ayda izlendim kimseninde kıskanacağını sanmıyorum çünkü 12 yaş kitlesi dışında kimsenin oturup izleyeceği bir konuşma tarzıda yok arkadaşın evet hile hurda yaptığını 1 yıl boyunca 500 bin izlenmeden fazla olan 2 3 videosu bile yokken 2 ay önceki videoları bile 80 bin izlenmişken 350 bin abone kazanamayacağından anlıyorum merak etme

Ayrıca bunları sadece senin gibi hayatında hiç youtube kanalları takip etmemiş sadece iki üç video atıp kendini " Youtube Bilgini " sanan insanlar takdir eder devam edin.

Sen beni yanlış ben sadece empati yapmadı istedim elinde bir kanıt olmadan adama iftira atıyorsun halada devam ediyorsun.Hakkımda da hiçbir bilgin yok ama benim hakkımda da sallayıp tuttun yine canın sağolsun.Benden daha bilgili ol sorun değil öyle egolarım yok.Herşeyi bir kenara koy sadece çocuğun yerine kendini koy o zaman işler değişir.Kendini övmene gelince o çocuk senin gibi justin bieberin videosu koyup abone kasmıyor hepsi kendi emeği 45 dakikalık bir video editi yüklemesi ne demektir belki az çok bilirsin.Benim gözümde Senin 1 milyon abonen o çocuğun bir abonesine eşittir.

---------- Spam Engelliyici 00:54 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------

Hocam kim 1 milyondan fazla izlenen videonun yorumlarını ve beğenmesini kapatır ki ? acaba 1 milyon izlenipte en fazla bin beğeni alınca videoya izlenme hilesi kullandığını anlayacağı için mi oysaki biz yorumları açık bırakırız insanlar yorum yaptıkca daha çok kişinin dikkatini çeksin diye

Birde bu videoya bakalım

https://www.youtube.com/watch?v=JJ_YOSigx74

İzlenen sayısı 417 bin beğenme sayısı 1.871

Kardeşim kapat konuyu benim sinirimi bozdun.Elinde kanıt yok hala iftiraya devam ediyorsun.Aynısını ben sana yapsam demediğim laf kalmas yaptığın ayıp [MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ben böyle kıskançlık görmedim hepinizn yaptığı ayıp daha da yazmıyorum bu ülkede başarılı olmayacaksın arkadaş.Burak oyunda kardeşim Allah yardımcın olsun.

Sen beni yanlış ben sadece empati yapmadı istedim elinde bir kanıt olmadan adama iftira atıyorsun halada devam ediyorsun.Hakkımda da hiçbir bilgin yok ama benim hakkımda da sallayıp tuttun yine canın sağolsun.Benden daha bilgili ol sorun değil öyle egolarım yok.Herşeyi bir kenara koy sadece çocuğun yerine kendini koy o zaman işler değişir.Kendini övmene gelince o çocuk senin gibi justin bieberin videosu koyup abone kasmıyor hepsi kendi emeği 45 dakikalık bir video editi yüklemesi ne demektir belki az çok bilirsin.Benim gözümde Senin 1 milyon abonen o çocuğun bir abonesine eşittir.

Evet ben zekamı kullandım arkadaştan daha başarılı oldum hiç değilse bunu hile hurdayla yapmadan adam gibi kendim yaptım. Arkadaşında başarılı olabilmesi için önce hakkıyla yapması lazım. Ayrıca çok büyük emekmiş dediğin şey adamın günlük oyun ihtiyacı sırasında video çekip bunun 45 dakikasını editlemeden direk atması ve sürekli küfür etmesi ise emeğin kralını Yapıyor " HELAL OLSUN! "

---------- Spam Engelliyici 00:56 ---------- Önceki Mesaj 00:55 ----------

Evet ben zekamı kullandım arkadaştan daha başarılı oldum hiç değilse bunu hile hurdayla yapmadan adam gibi kendim yaptım. Arkadaşında başarılı olabilmesi için önce hakkıyla yapması lazım. Ayrıca çok büyük emekmiş dediğin şey adamın günlük oyun ihtiyacı sırasında video çekip bunun 45 dakikasını editlemeden direk atması ve sürekli küfür etmesi ise emeğin kralını Yapıyor " HELAL OLSUN! "

Kardeşim kapat konuyu benim sinirimi bozdun.Elinde kanıt yok hala iftiraya devam ediyorsun.Aynısını ben sana yapsam demediğim laf kalmas yaptığın ayıp [MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ben böyle kıskançlık görmedim hepinizn yaptığı ayıp daha da yazmıyorum bu ülkede başarılı olmayacaksın arkadaş.Burak oyunda kardeşim Allah yardımcın olsun.

Sanane be kardeşim istediğimi gelip burda sorarım seni ne ilgilendirir avukatıysan git mahkemeye ver kendine bi süs vermissin yok iftira yok başka birşey eğer bu konu bu kadar uzadıysa senin yüzündendir senden başkada burda kimsenin zoruna giden bir şey yok işine bak

kardeş sen bu konuyu stres atmak için mi açtın bu ne asabilik :D

Hocam Alltarafı türk oyun kanalları abone mi satın alıyor diye konu açayım dedim adam avukatı çıktı yazıyor yazıyor cevap veriyorum bu seferde banlayın diyor yorum kaldıramıyorsan yazma :D

---------- Spam Engelliyici 00:56 ---------- Önceki Mesaj 00:55 ----------

Sanane be kardeşim istediğimi gelip burda sorarım seni ne ilgilendirir avukatıysan git mahkemeye ver kendine bi süs vermissin yok iftira yok başka birşey eğer bu konu bu kadar uzadıysa senin yüzündendir senden başkada burda kimsenin zoruna giden bir şey yok işine bak

Çocuğun başarılı olma nedeni ne zaman youtube hesabı açsam burak oyunda nın önerilen kanallarda çıkıyor olmasıdır.Atıcağım linkte senin gibilere cevap vermiş izle derim.Son sözüm insanlara sezgilerine dayanarak, kanıt olmaksızın iftîra atma.Eğer konu zekaya gelirse milletin videolarıyla abone toplamana zeka diyorsan bu zaten zeka seviyeni gösteriyor.Allah ıslah etsin, yetersizler daima başarılıları kıskanır.Dilerim sen birgün iyî yerlere gelir kendi emeğinle sağlam başarılar elde edersin ama böyle senin gibi sana iftira atanlala karşılaşmazsın.Çünkü zordur insanın gururunu dokunur, sen çekme böyle şeyleri..

https://www.youtube.com/watch?v=0W6Pg4SZ7XQ

Çocuğun başarılı olma nedeni ne zaman youtube hesabı açsam burak oyunda nın önerilen kanallarda çıkıyor olmasıdır.Atıcağım linkte senin gibilere cevap vermiş izle derim.Son sözüm insanlara sezgilerine dayanarak, kanıt olmaksızın iftîra atma.Eğer konu zekaya gelirse milletin videolarıyla abone toplamana zeka diyorsan bu zaten zeka seviyeni gösteriyor.Allah ıslah etsin, yetersizler daima başarılıları kıskanır.Dilerim sen birgün iyî yerlere gelir kendi emeğinle sağlam başarılar elde edersin ama böyle senin gibi sana iftira atanlala karşılaşmazsın.Çünkü zordur insanın gururunu dokunur, sen çekme böyle şeyleri..

Hak hukuktan bahsediyorsunda peki bu çocuk 5 izlenme 5 abone dahi gidip hile ile almıssa ve sen burda yapmamış gibi bana laf atıyorsan sen bana bunun nasıl hesabını vereceksin hoca efendi ? Bu arkadaşda bir oyunun videosunu yaparak para kazanıyor bende bir Şarkıcının videosunu paylaşarak ee ne fark var be abicim ? He o 40 dakika konuşuyor aradaki fark bu yani ? Gerçekten konuşuyorsun ama sadece konuşuyorsun boşuna vakit kaybı hadi iyi geceler.

En basit örnek facebook beğeni sayısının abonelerinden az olması.Ülkemizde facebook daha çok kullanılıyor ama ne hikmetse abone sayılarının yarısı bile facebookta yok :)

Hak hukuktan bahsediyorsunda peki bu çocuk 5 izlenme 5 abone dahi gidip hile ile almıssa ve sen burda yapmamış gibi bana laf atıyorsan sen bana bunun nasıl hesabını vereceksin hoca efendi ? Bu arkadaşda bir oyunun videosunu yaparak para kazanıyor bende bir Şarkıcının videosunu paylaşarak ee ne fark var be abicim ? He o 40 dakika konuşuyor aradaki fark bu yani ? Gerçekten konuşuyorsun ama sadece konuşuyorsun boşuna vakit kaybı hadi iyi geceler.

Senle aynı noktadayız sadece ben kanıt olmaksızın kimseye iftira atmıyorum.Peki çocuk gerçellten emekleriyle bu noktaya gelmişse, hile hurdaya karışmamışsa senin dileceğim hangi özür attığın iftiraları temizleyebilir ? Boş konuşan sensin, millet emeğine iftara atanda.Haksız olduğunu bildiğin halde hala uzatıyorsun emek yada saygo hakkında en ufak bir fikrin yok hiçbir şey üretmemişsin başklarının videoalrını yüklemeye emek diyorsun bu konuyu açma nedeninde bu zaten gerçelktrn bir işe emek vermiş hiçkimse bu kadar kolay iftira atmaz cevap felan verme

Tartışmaya gerek yok açın addmefast.com'u youtube subscribe a tıklayın her 10 kanaldan 8 i ahmet oyunda mehmet oyunda. Kimseyi zan altında bırakmam istemem ancak abone kasan çok bu alanda.

https://www.youtube.com/watch?v=0W6Pg4SZ7XQ
yoruma güldüm
5mv26tE.png
:p:D:o

Burakın bota bulaştığını biliyorum ama çoğu abonesi organik. Neyse şimdi bota bulaştı ise ne olmuş onu anlamadım. Adamın bota bulaşması size ne kazandırıyor yada ne kaybettiriyor bunu anlamadım.

BİRBİRİNİZ İLE KARŞILIKLI LAF ATIŞMALARINA GİRMEYİN.

---------- Spam Engelliyici 01:25 ---------- Önceki Mesaj 01:24 ----------

Ayrıca kanalı çok eski olduğu için eski abonelerin çoğuda ölmüş oluyor. Mesela benim arkadaşımın 45k organik aboneli kanalı var izlenimleri 1k felan oluyor. Yani bot olmuş olmuyor illa :)

Burakın bota bulaştığını biliyorum ama çoğu abonesi organik. Neyse şimdi bota bulaştı ise ne olmuş onu anlamadım. Adamın bota bulaşması size ne kazandırıyor yada ne kaybettiriyor bunu anlamadım.

BİRBİRİNİZ İLE KARŞILIKLI LAF ATIŞMALARINA GİRMEYİN.

---------- Spam Engelliyici 01:25 ---------- Önceki Mesaj 01:24 ----------

Ayrıca kanalı çok eski olduğu için eski abonelerin çoğuda ölmüş oluyor. Mesela benim arkadaşımın 45k organik aboneli kanalı var izlenimleri 1k felan oluyor. Yani bot olmuş olmuyor illa :)

Hocam dediğim gibi sadece youtubede bir yabancı kanalın 20 bin aboneyle 100 bin burak oyundanında 750 bin aboneyle 50 bin izlendiğini gördüm oyun kanalları abone mi satın alıyor diye sordum sonrada arkadaş yok efendim almıyor diyince sanki babasının oğlu gibi korumaya gitmeside sinirime gitti olayı durduk yere alevlendirdi.

Kimsenin gunahina girmek istemem ama ben de oyle birseyler duydum.. Hatta suan populer cogu Turk kanali da ayni sekilde abonelerinin bir kisminin bot ile cogaltildigini soylemislerdi..

En büyük avantajları sektörde her yeni kayıt olana önerilen kanal olarak çıkmaları idi. öyle büyüdüler zaten

abi boş verin Türkçe içeriki artık şundan eminim 100 bin tr de izlenceğine 5-10 bin amerikadan izlensin bu kadar diyorum.

günlük kanalının 50 bin hiti olmadıktan sonra türkçe içerikte özgün olmak zor yani sabretmek ve zamanla abone toplayayım demek çok zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri