Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaş aralığı 7-13 olunca böyle oluyor sanırsam![]()
Abone felan satın aldıkları yok bahsettiğin kanal günde 400k izlenim alıyor o zaman pewdiepieye bak 34 milyon abonesi var her videosu 34m mi izleniyor.Benimde 20 k özgün kanalım var attığım videolar bir haftada 3-4 k izleniyor
Sen neyin kafasını yaşıyon hacı ? 2 hafta önce attığı videolar bile 294 bin izlenmiş son 3 gündür attığı videoların toplamı 400 bin etmiyorken günlük 400 bin diyen kafanada hayran kaldım
biz her gmail alırken otomatik abone oluyoruz galiba burakoyunda vs kanallara
Hocam önce bir üslubunu düzelt ben bizzat türk kanallarını araştırıyorum yazın günlük 350k izlenim alıyordu.Sana yeni istatislikleri atayım
Bu dünki :http://i.hizliresim.com/120MXG.jpg
Buda bugünki:http://i.hizliresim.com/N9JrmY.jpg
Dün iki gününki toplam atılmıştı kanalda toplam 525 video var 5 videoya bakıo kanalın günlük izlenimini hesaplamak, kalan 520 videoyu hiç hesaba katmamak asıl neyin kafası ? Amacım tartışmak değil adama kalkıp abone satın alıyor demeden önce bir düşün taşın öyle kolay değil bu işler bana inanmıyorsanda yarın kendin bak dediğime geliceksin 700k bir kanal günlük 700 k izlenir normaldir
anlamak ıcın genelde addmenfast ekleyın yt kanalın url sını bu kanal daha once eklenmiş hatası verdı bende1-2 kanal denedım boyle turk
Arkadaşım kimse oturup 525 videoyu izlemez kimsede oturup 525 videonun toplam izlenmesine bakmaz bende sana 525 video atıp hepsine 100 bin çeker 500 milyon izlenmiş olarak gösteririm önemli şuandır bizim için VEVO gibi bütün şarkıları elinde tutan bir şirket bile 24 saat içinde en çok ne kadar izlendiklerine bakıp ona göre ödül veriyorsa bende bu kanalın 700 bin abonesi olup nasıl olurda günde attığı bir videoyu 50 bin kişi izliyor diye gelip burda sorarım ki adama bir saldırıdada bulunmadın abone alıp almadığını sordum ? ayrıca burada 475 bin aboneye ulaşan türk kanal diye konuyuda ben açtım ama günde 50 bin izlenen adamın 7 ay gibi bir sürede 375 bin abone yapmasınında imkansız olacağını anladım
Kimseyi zan altında bırakmam istemem ama hile hurda ile nasıl gelipte biz çok iyi oyun kanallarıyız diyorlar anlamıyorum
Kardeşim ben burağın avukatı değilim tanımam etmem ama adama resmen hile hurda ile kanalı büyüttü diyorsun bu yaptığın resmen kıskançlıktan başka bir şey değil elinde belge varsa koyarsın.Diğer yorumlarıda okudum şunu anladım " kimse arkandan konuşmuyorsa, henüz daha bir başarın yok demektir." Çocuk benden yaşça küçük ama bu kadar iftira atıldığına göre demek ki büyük bir başarıya sahip takdir ettim bu lafım önce soru sorman daha sonra emin olmadan yukardaki cümleyi sarfetmen.
Senin mantığına göre pewdiepiede botçu 34 milyondan attığı video 2 milyon izleniyor.Bir siz akıllısınız youtube aptal bu kanal sahipleri ne kadar aptal ki bu aboneye rağmen bot kasılıyot bırakın kendiniz yapamıyorsanız başaranlara laf atmayın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.