Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pump ları buraya yazarsanız daha çok destek gelir...
pump gruplari genelde coini belirleyene kazandirdigi icin cok kisa surede dagilir. Hangi altcoin alinacagina karar verecek kisiler ornegin a coini icin 1000den alin 1300ten satin diye paylasim yapmadan once dusukten alacaktir, ornegin coin o anda 900lerdeyse, pump icin girenler de aldikca fiyat yukselecektir, adminler 1300 olmadan satisa gececektir, pump yapanlar 1300e kadar yukseltmeyi dusunecegi icin, arada birkac kisi de 1300de birden satis gelir diye biraz alttan kacacaktir, kisacasi karar verenler kazancli cikacak, pumpa katilanlarin bir kismi kazancli cikar, kalanlar zararli cikar, gruptakilerin parasi bir cepten digeri gecmis olur. kazanan olmasi icin kaybeden de gerekiyor, pump grubunda kaybedenler uyaninca da grup dagilir.
Kendisi nokta atisi bir post yazmis. Twitter'da sozum ona "CotW" falan yazanlara dikkat edin, patlama olmus veya* bitmis coinlere yazarlar. Haberleri, tweetleri dikkatli edin. Altta kalanin cani ciksin metodudur bu.
VII. Düşünce ve kanaat hürriyeti
MADDE 25. Herkes, düşünce ve kanaat hürriyetine sahiptir.
Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz.
VIII. Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyeti
MADDE 26. Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmî makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
(Değişik: 3.10.2001-4709/9 md.) Bu hürriyetlerin kullanılması, millî güvenlik, kamu düzeni, kamu güvenliği, Cumhuriyetin temel nitelikleri ve Devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünün korunması, suçların önlenmesi, suçluların cezalandırılması, Devlet sırrı olarak usulünce belirtilmiş bilgilerin açıklanmaması, başkalarının şöhret veya haklarının, özel ve aile hayatlarının yahut kanunun öngördüğü meslek sırlarının korunması veya yargılama görevinin gereğine uygun olarak yerine getirilmesi amaçlarıyla sınırlanabilir.
(Üçüncü fıkra mülga: 3.10.2001-4709/9 md.)
Haber ve düşünceleri yayma araçlarının kullanılmasına ilişkin düzenleyici hükümler, bunların yayımını engellememek kaydıyla, düşünceyi açıklama ve yayma hürriyetinin sınırlanması sayılmaz.
(Ek: 3.10.2001-4709/9 md.) Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyetinin kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunla düzenlenir.
Bilinmeyen bir kaynaktan çıkan, kişiden kişiye ve ondan da öteki kişilere olmak üzere pek çok yere para, yazı vb. gönderilmesi ve pek çok yerden para, yazı vb. alınması biçiminde oluşturulan gönderi zinciri.
Global saat, para birimi, ulkesel coin donusumu gibi unsurlar girdiginiz grupta cakistigi an "Altta kalanin cani cikar.".
Bu tarz sistemlere biz "Sanal Saadet Zinciri" diyoruz.
Ikinci olarak konu basligi "Turk Pump Grubu" ucuncu olarak "Biz pump mi yapiyoruz, pump yapalim diyenlere ne yanit veriyoruz gel gor" demissin.
Geçenlerde çok büyük bi grubun pumpına katıldım. Coini verip buy sell oranlarını da attıktan sonra saniyesinde binanceda o coinin sayfasına girdim lakin 10 dk boyunca açılmadı sayfa aşırı yüklenilmekten. 2 dk içinde 3 katına çıktı coin ve 10 saniye sonra satışlar geldi buy oranından bile daha az seviyeye indi coin.
Pump grupları sadece coine karar verenlerin kazandığı birşey maalesef. Öncesinden buy edip, sell orderları koyuyorlar sonra coine pumping atıp arkalarına yaslanıyorlar. Çok küçük şanslı azınlıkta ufak miktarlarda kar ediyor ama ezilip zarar edenlerin sayısı onlardan daha fazla maalesef.
Geçenlerde çok büyük bi grubun pumpına katıldım. Coini verip buy sell oranlarını da attıktan sonra saniyesinde binanceda o coinin sayfasına girdim lakin 10 dk boyunca açılmadı sayfa aşırı yüklenilmekten. 2 dk içinde 3 katına çıktı coin ve 10 saniye sonra satışlar geldi buy oranından bile daha az seviyeye indi coin.
Pump grupları sadece coine karar verenlerin kazandığı birşey maalesef. Öncesinden buy edip, sell orderları koyuyorlar sonra coine pumping atıp arkalarına yaslanıyorlar. Çok küçük şanslı azınlıkta ufak miktarlarda kar ediyor ama ezilip zarar edenlerin sayısı onlardan daha fazla maalesef.
DGD coin
o pis iş ters pozisyonda kaldın mı kasanın anası ağlar
13 Ocak saat 23:00 de pompa var takip ederiz![]()
Hocam ezilmek ne ya allah aşkınatutturmuşsunuz bi ezilmek , altta kalmak , canı çıkmak , siz dediniz demiyorum eleştiren arkadaşların yorumları böyle. Yani herhangi bi coine parasını yatırıp o coin 10 katına çıkınca pump sayesinde kazananlar şanslı , karlı oluyo. Coinin değeri düşeceğini bile bile pump yemiş coini alan insanlar altta kalmış canı çıkmış mı oluyo ? Sigortalı bi sektör mü bu? Emek mi veriyo insanlar da canı çıkıyo falan?
Coinin değeri düşerse kaybedersin çıkarsa kazanırsın bu kadar basit. Neden bu kadar duygusala bağlıyosunuz anlamıyorum. Herhangi bi sebepten kaybedenlere ne diyoruz o zaman ? Ezilmiş mi ? Canı çıkmış mı ?
Geçen gün binance'den poloniex e transfer yapıcam , ikisinin arasında ortak bi coin buldum , fiyatı acayip artıyo.. Neyse almak zorunda kaldım , daha transfer edemeden 40 cent düştü. 2,23 ten düştü. Şimdi ben pump gruplarını mı suçlayayım? Binance i mi suçlayayım?
Kaybedince niye birini suçlama ihtiyacı duyuyoruz ben bunu anlamıyorum. girdiğimden beri o kadar para kaybettim. Birine kızmama gerek var mı? Ezilmiş mi oluyorum şimdi ben? Hayır.. Pump grubunun mantığını anlamayan girmesin zaten.. Kimse demiyo ki kardeşim sen 30 dk sonra al yine kazanacaksın. Pump'ın çıkardığı coinin çok hızlı düşeceğini herkes bilir.
---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:35 ----------
Hay ağzın bal yesin hocam , ne güzel yorum bak. Ters pozisyonda kalmak..
2 dk da 2 ye katlayan coini alırsan tabi ki terste kalırsın..
Simdi hocam sistem şöyle mı işliyor X kişisi XYZ coinine 100k Dolar basıyor örneğin 0.15 fiyatı 100k basınca 0.18 diyelim fiyatı , diyorki gruba XYZ coinine basın 0.30 dan satın ama garanti olsun diye kendisi 0.25den satıyor.
Bu durumdan sonra kesin kar eden coini belirleyen gibi duruyor.
Arada kalanlar kar edemezmi edebilir tabi verdiğim örnekte başlarken bile coini belirleyene göre 3 kuruş zararlı başlıyor ama örneğin 0.18 den alıp 0.20 kusurlerde satarsa kâra geçer ama şöyle de birşey var para sürekli grupta cepten cebe değişecek sadece coini belirleyen hariç
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.