Türk Pump Grubumuzu Kuruyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pump ları buraya yazarsanız daha çok destek gelir...

Hocam şuan 315 kişiyiz. En az 1000 kişi olmadan pump girişimi yapmak istemiyoruz , şuan bile adı sanı bilinmeyen bi çok koine pump yapabiliriz. Grubun hacminin 80-100 btc arasında olduğunu düşünüyorum en az. Ama bu tarz koinlerin bulunduğu borsalar pek bilinmeyen güven vermeyen yerler. O sebepten şuan sadece sayımızı arttırmaya odaklıyız.

Gruptaki bi çok arkadaş , farklı farklı yabancı pump gruplarını ve birçok twitter hesabını takip ediyo ve faydalı olabilecek paylaşımları haber veriyolar. Bunlara pump sinyalleri de dahil.

Youtube'ta 12000 abonesi olan bi kanalla anlaştık , 1-2 gün içinde video yayınlayacak. Yani sanırım beklediğimizden daha kısa sürede istediğimiz rakamlara ulaşacağız.

Kendisi nokta atisi bir post yazmis. Twitter'da sozum ona "CotW" falan yazanlara dikkat edin, patlama olmus veya* bitmis coinlere yazarlar. Haberleri, tweetleri dikkatli edin. Altta kalanin cani ciksin metodudur bu :).

pump gruplari genelde coini belirleyene kazandirdigi icin cok kisa surede dagilir. Hangi altcoin alinacagina karar verecek kisiler ornegin a coini icin 1000den alin 1300ten satin diye paylasim yapmadan once dusukten alacaktir, ornegin coin o anda 900lerdeyse, pump icin girenler de aldikca fiyat yukselecektir, adminler 1300 olmadan satisa gececektir, pump yapanlar 1300e kadar yukseltmeyi dusunecegi icin, arada birkac kisi de 1300de birden satis gelir diye biraz alttan kacacaktir, kisacasi karar verenler kazancli cikacak, pumpa katilanlarin bir kismi kazancli cikar, kalanlar zararli cikar, gruptakilerin parasi bir cepten digeri gecmis olur. kazanan olmasi icin kaybeden de gerekiyor, pump grubunda kaybedenler uyaninca da grup dagilir.

Kendisi nokta atisi bir post yazmis. Twitter'da sozum ona "CotW" falan yazanlara dikkat edin, patlama olmus veya* bitmis coinlere yazarlar. Haberleri, tweetleri dikkatli edin. Altta kalanin cani ciksin metodudur bu :).

ee kardeş? başka ne biliyosun bu piyasayla ilgili ? madem bu gruplar kimseye kazandırmaz , madem hemen dağılır.. 30 bin , 50 bin kişilik gruplar niye dağılmıyo? Madem sadece 1 kişi kazanır neden herkes bu pump haberlerini takip ediyo? Bi siz akıllısınız di mi.. Boş yapmayın.. Devam edin..

Böyle saçma sapan konuşuyosunuz gıcık olmamak mümkün değil. Gelmeyin kardeşim size silah mı dayıyorum ben gruba geliceksiniz diye? 330 kişi var grupta şuan , mal dimi bunların hepsi bi sen akıllısın? Sen pump gruplarının sinyallerini takip ettin mi hiç ? Ne güzel ya canım sıkıldı yazıym oraya buraya.. Vay efendim altta kalanın canı çıksınmış.. Ne zaman aldın ilk coinini? Kaç yaşındasın? Siz hoşlanmadığınız şeylere kötü yorum yapmak zorunda mısınız kardeşim?

Bi gir bak pump mı yapılıyomuş grupta ? Kaç tane pump yapmışız ? Yapalım diyenlere ne diyomuşuz gir bi bak ondan sonra konuş.

Son düzenleme:

Mukemmel bir uslup. "Tam bir kazanc kapisi."

Ne yasim, ne yaptigim is sizi alakadar etmez. Reddit, Venturebeat gibi tum dfc sitelerinde isteyenler arayip, dezavantajlarini bulabilirler.

Global saat, para birimi, ulkesel coin donusumu gibi unsurlar girdiginiz grupta cakistigi an "Altta kalanin cani cikar.".

Bu tarz sistemlere biz "Sanal Saadet Zinciri" diyoruz.

Ikinci olarak konu basligi "Turk Pump Grubu" ucuncu olarak "Biz pump mi yapiyoruz, pump yapalim diyenlere ne yanit veriyoruz gel gor" demissin. Saglicakla.

Oncelikle ;

VII. Düşünce ve kanaat hürriyeti

MADDE 25. – Herkes, düşünce ve kanaat hürriyetine sahiptir.

Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz.

VIII. Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyeti

MADDE 26. – Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmî makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.

(Değişik: 3.10.2001-4709/9 md.) Bu hürriyetlerin kullanılması, millî güvenlik, kamu düzeni, kamu güvenliği, Cumhuriyetin temel nitelikleri ve Devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünün korunması, suçların önlenmesi, suçluların cezalandırılması, Devlet sırrı olarak usulünce belirtilmiş bilgilerin açıklanmaması, başkalarının şöhret veya haklarının, özel ve aile hayatlarının yahut kanunun öngördüğü meslek sırlarının korunması veya yargılama görevinin gereğine uygun olarak yerine getirilmesi amaçlarıyla sınırlanabilir.

(Üçüncü fıkra mülga: 3.10.2001-4709/9 md.)

Haber ve düşünceleri yayma araçlarının kullanılmasına ilişkin düzenleyici hükümler, bunların yayımını engellememek kaydıyla, düşünceyi açıklama ve yayma hürriyetinin sınırlanması sayılmaz.

(Ek: 3.10.2001-4709/9 md.) Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyetinin kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunla düzenlenir.

Ve ikinci olarak ;

Bilinmeyen bir kaynaktan çıkan, kişiden kişiye ve ondan da öteki kişilere olmak üzere pek çok yere para, yazı vb. gönderilmesi ve pek çok yerden para, yazı vb. alınması biçiminde oluşturulan gönderi zinciri.

Bu konuyla alakali bir baska yorum yazmayacagim. Isteyen pm atip tum link ve detaylari alabilir. Herkes her seyi yapmakta ozgurdur.

Son düzenleme:
Global saat, para birimi, ulkesel coin donusumu gibi unsurlar girdiginiz grupta cakistigi an "Altta kalanin cani cikar.".

Bu tarz sistemlere biz "Sanal Saadet Zinciri" diyoruz.

Ikinci olarak konu basligi "Turk Pump Grubu" ucuncu olarak "Biz pump mi yapiyoruz, pump yapalim diyenlere ne yanit veriyoruz gel gor" demissin.

Pump sinyalinden 10 dk sonra o coini almaya çalışırsan evet canın çıkar. İkincisi saadet zinciri ne demek git bi öğren. Siz olarak öyle diyomuşsunuz ama yanlış öğrenmişsiniz. Saadet zincirinde kişiden kişiye para döner. Kimden para almışız. Kimin parasını çalmışız açıkla. Açıklayamazsan bütün söylediklerin havada kalır.. Evet grupta şuan pump hariç herşey yapılıyo. Çünkü bunu şuan yaparsak başarısız olunca asıl o zaman insanların günahına gireriz. Tavsiyelerini , hakarete varan bizi hırsızlıkla insanları sömürmekle suçlayan yorumlarını da kendine sakla güzel kardeşim.

Son düzenleme:
Geçenlerde çok büyük bi grubun pumpına katıldım. Coini verip buy sell oranlarını da attıktan sonra saniyesinde binanceda o coinin sayfasına girdim lakin 10 dk boyunca açılmadı sayfa aşırı yüklenilmekten. 2 dk içinde 3 katına çıktı coin ve 10 saniye sonra satışlar geldi buy oranından bile daha az seviyeye indi coin. Yani bu ne demektir ? Coini vermeden önce bu coine karar verenler çok yüklü miktarda alım yapıyor ve verdiği buy oranıda aslında onların alımlarından şişmiş bir buy oranı oluyor. Verdikleri sell oranından 2-3 seviye altta duvarı kuruyorlar ve paaat.

Pump grupları sadece coine karar verenlerin kazandığı birşey maalesef. Öncesinden buy edip, sell orderları koyuyorlar sonra coine pumping atıp arkalarına yaslanıyorlar. Çok küçük şanslı azınlıkta ufak miktarlarda kar ediyor ama ezilip zarar edenlerin sayısı onlardan daha fazla maalesef.

Son düzenleme:
Geçenlerde çok büyük bi grubun pumpına katıldım. Coini verip buy sell oranlarını da attıktan sonra saniyesinde binanceda o coinin sayfasına girdim lakin 10 dk boyunca açılmadı sayfa aşırı yüklenilmekten. 2 dk içinde 3 katına çıktı coin ve 10 saniye sonra satışlar geldi buy oranından bile daha az seviyeye indi coin.

Pump grupları sadece coine karar verenlerin kazandığı birşey maalesef. Öncesinden buy edip, sell orderları koyuyorlar sonra coine pumping atıp arkalarına yaslanıyorlar. Çok küçük şanslı azınlıkta ufak miktarlarda kar ediyor ama ezilip zarar edenlerin sayısı onlardan daha fazla maalesef.

DGD coin:D

o pis iş ters pozisyonda kaldın mı kasanın anası ağlar

Geçenlerde çok büyük bi grubun pumpına katıldım. Coini verip buy sell oranlarını da attıktan sonra saniyesinde binanceda o coinin sayfasına girdim lakin 10 dk boyunca açılmadı sayfa aşırı yüklenilmekten. 2 dk içinde 3 katına çıktı coin ve 10 saniye sonra satışlar geldi buy oranından bile daha az seviyeye indi coin.

Hocam ezilmek ne ya allah aşkına :D tutturmuşsunuz bi ezilmek , altta kalmak , canı çıkmak , siz dediniz demiyorum eleştiren arkadaşların yorumları böyle. Yani herhangi bi coine parasını yatırıp o coin 10 katına çıkınca pump sayesinde kazananlar şanslı , karlı oluyo. Coinin değeri düşeceğini bile bile pump yemiş coini alan insanlar altta kalmış canı çıkmış mı oluyo ? Sigortalı bi sektör mü bu? Emek mi veriyo insanlar da canı çıkıyo falan?

Coinin değeri düşerse kaybedersin çıkarsa kazanırsın bu kadar basit. Neden bu kadar duygusala bağlıyosunuz anlamıyorum. Herhangi bi sebepten kaybedenlere ne diyoruz o zaman ? Ezilmiş mi ? Canı çıkmış mı ?

Geçen gün binance'den poloniex e transfer yapıcam , ikisinin arasında ortak bi coin buldum , fiyatı acayip artıyo.. Neyse almak zorunda kaldım , daha transfer edemeden 40 cent düştü. 2,23 ten düştü. Şimdi ben pump gruplarını mı suçlayayım? Binance i mi suçlayayım?

Kaybedince niye birini suçlama ihtiyacı duyuyoruz ben bunu anlamıyorum. girdiğimden beri o kadar para kaybettim. Birine kızmama gerek var mı? Ezilmiş mi oluyorum şimdi ben? Hayır.. Pump grubunun mantığını anlamayan girmesin zaten.. Kimse demiyo ki kardeşim sen 30 dk sonra al yine kazanacaksın. Pump'ın çıkardığı coinin çok hızlı düşeceğini herkes bilir.

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:35 ----------

DGD coin:D

o pis iş ters pozisyonda kaldın mı kasanın anası ağlar

Hay ağzın bal yesin hocam , ne güzel yorum bak. Ters pozisyonda kalmak..

2 dk da 2 ye katlayan coini alırsan tabi ki terste kalırsın..

13 Ocak saat 23:00 de pompa var takip ederiz:D

Hocam ezilmek ne ya allah aşkına :D tutturmuşsunuz bi ezilmek , altta kalmak , canı çıkmak , siz dediniz demiyorum eleştiren arkadaşların yorumları böyle. Yani herhangi bi coine parasını yatırıp o coin 10 katına çıkınca pump sayesinde kazananlar şanslı , karlı oluyo. Coinin değeri düşeceğini bile bile pump yemiş coini alan insanlar altta kalmış canı çıkmış mı oluyo ? Sigortalı bi sektör mü bu? Emek mi veriyo insanlar da canı çıkıyo falan?

Coinin değeri düşerse kaybedersin çıkarsa kazanırsın bu kadar basit. Neden bu kadar duygusala bağlıyosunuz anlamıyorum. Herhangi bi sebepten kaybedenlere ne diyoruz o zaman ? Ezilmiş mi ? Canı çıkmış mı ?

Geçen gün binance'den poloniex e transfer yapıcam , ikisinin arasında ortak bi coin buldum , fiyatı acayip artıyo.. Neyse almak zorunda kaldım , daha transfer edemeden 40 cent düştü. 2,23 ten düştü. Şimdi ben pump gruplarını mı suçlayayım? Binance i mi suçlayayım?

Kaybedince niye birini suçlama ihtiyacı duyuyoruz ben bunu anlamıyorum. girdiğimden beri o kadar para kaybettim. Birine kızmama gerek var mı? Ezilmiş mi oluyorum şimdi ben? Hayır.. Pump grubunun mantığını anlamayan girmesin zaten.. Kimse demiyo ki kardeşim sen 30 dk sonra al yine kazanacaksın. Pump'ın çıkardığı coinin çok hızlı düşeceğini herkes bilir.

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:35 ----------

Hay ağzın bal yesin hocam , ne güzel yorum bak. Ters pozisyonda kalmak..

2 dk da 2 ye katlayan coini alırsan tabi ki terste kalırsın..

Simdi hocam sistem şöyle mı işliyor X kişisi XYZ coinine 100k Dolar basıyor örneğin 0.15 fiyatı 100k basınca 0.18 diyelim fiyatı , diyorki gruba XYZ coinine basın 0.30 dan satın ama garanti olsun diye kendisi 0.25den satıyor.
Bu durumdan sonra kesin kar eden coini belirleyen gibi duruyor.
Arada kalanlar kar edemezmi edebilir tabi verdiğim örnekte başlarken bile coini belirleyene göre 3 kuruş zararlı başlıyor ama örneğin 0.18 den alıp 0.20 kusurlerde satarsa kâra geçer ama şöyle de birşey var para sürekli grupta cepten cebe değişecek sadece coini belirleyen hariç

Simdi hocam sistem şöyle mı işliyor X kişisi XYZ coinine 100k Dolar basıyor örneğin 0.15 fiyatı 100k basınca 0.18 diyelim fiyatı , diyorki gruba XYZ coinine basın 0.30 dan satın ama garanti olsun diye kendisi 0.25den satıyor.
Bu durumdan sonra kesin kar eden coini belirleyen gibi duruyor.
Arada kalanlar kar edemezmi edebilir tabi verdiğim örnekte başlarken bile coini belirleyene göre 3 kuruş zararlı başlıyor ama örneğin 0.18 den alıp 0.20 kusurlerde satarsa kâra geçer ama şöyle de birşey var para sürekli grupta cepten cebe değişecek sadece coini belirleyen hariç

Bi kaç eksik nokta haricinde haklısınız hocam.. cepten cebe transfer'den ziyade , win-win mantığı gibi düşünmek biraz daha sağlıklı sanırım. Bence daha doğrusu.. Veya şimdi bazı arkadaşlar diyo ya steem için , karşılıklı takip edelim fav atalım para kazanalım gibi.. Evet coini belirleyenler daha çok kazanır bunda da haklısınız. Ama erken giren herkes kazanır. 5. dk da görüp girerseniz tabi ki doğal olarak kaybedersiniz. Pump riskli bi iş hocam. Ama coin 2 katına çıktıysa siz sonuna yetiştiyseniz %10 kazanç allah bereket versin diyip devam edebilirsiniz. kii bi çok kişi bunu yapıyo..

Bu tür gruplara kesinlikle girmeyin elinizdeki 3-5 kuruş parayıda yok edersiniz parahı her zaman ilk giren kazanır birileri kaybedecek ki onlar kazansın bunu unutmayın.Bu tür grupların reklamını da yapmayın ilerde başınız agrır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri