Burda seni bir konuda uyarmak istiyorum spam hiç bir emek vermeden doğrudan başkasının içeriğini alıp kendine atmak ile alakalı bir durum Burda bir emek var ben bundan bahsediyorum
240 Eposide olan bir tom ve jerry çizgi filiminin torrent üzerinden 20 gb bir kota sonucu indirilmesi ve dünya engelinin aşılıp yüklenmesi her video için yaklaşık olarak 20 dk emek harcanması bunun sonucunda tom ve jerry yuklemek isten bir kişin gelip kanalı begenmesi aa dur bende atıyım diyip botla 10 dk da kendine cekmesi yok be hocam sen spam cok yanlış anlamışsın kusura bakamda burda 2 haftalık bir emek söz konusu bu emegide öyle 3 5 çapulcuya yedirtmem yani butun içerikler düzenlenmiş hali ilemde bulundugu içinde hiç bir sorun teşkil logoyu kaldırım yazıyı kaldırrım baska yazı ve logo eklerim ben bu kadar caba harcayıp böyle bir arşiv olusturuyorsam kendine bunu kimsenin kopyalam lüxu yok
Dünyaca unlu funny kanallarına bakalım o zaman içerikler onlarınmı hayır yaptıkları tekşey üzerine logo basmak düzenlemek ve izlenebilir hale getirip yayınlamak o zaman onlarda spmacı hatta ve hatta kendi içerigini kendi elleriyle çekmeyen herkes spamcı bunumu demek istiyorsun kusura bakma kardeşimde onlar emek hırsızları spamcılık seri bir şekilde baska kaynaklardan videoları alıp hiç vakit kaybetmeden basaka videoları bulup yükleyen kişilere diyoruz yani ona deniliyor

yani hiç bir emek harcamadan begen bagla bota yukle bir video üzerinde 5 dknızı harcamak bile sizi spamcılıktan cıkarır bunu böyle bil uzun zamandır spam ile hırsızlıgı karıstırıyor forum
---------- Mesaj saat 20:02:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:02:09 civarında gönderildi. ----------
Bu yorumunda seninde tipik bir içerik hırsızı oldugunu anlamak zor degil kardeşim