Türk Youtuberlar

Konuşmalarına dikkat et. Yaşına veriyorum. Öyle beyin meyin yakışmıyor. Sen kendin demişsin hepsi sonuna kadar hak ediyor sahte telifi. Sahtecisiniz işte. Video senin değilse telif hakkın yok diyor youtube. Bu bu kadar basit dostum. Yok 5 ay uğraştım 10 ay uğraştım demekle özgün kanalın olmuyor. Youtube 5 ay kanalındaki videoları editlersen o video senin oluyor gibi bir ibare mi kullanıyor ki konuşuyorsunuz boşuboşuna.

PewDiePie - YouTube (Bu kanal özgünmü) Oyunları bu adammı yaptı.

failarmy - YouTube (Ya bu kanal ) Bunların hepsini bu adammı çekti.

Git kanalını kopyala bakalım (Emek var kardeşim orda EMEK)

Dostum sana sonuna kadar katılıyorum. Spam kelimesinin daha anlamını doğru bilmeyen bir ton insan mevcut burada. Yok videoyu kendi mi çekiyorsun da sahte telif atıyorsun diyorlar. E ben o video eşleşen yemesin diye bin bir türlü işlem uyguluyorum. Her videoyu tek tek inceliyorum eşleşen yiyecek mi falan diye. Sonra ona açıklama etiket buluyorum özgün kendim hazırlıyorum. Sonra tek tek videoları bulup indiriyorum. E ben 100lerce 1000lerce video için bunları yapıyorum. Sen ne yapıyorsun ? İndiriyorsun programı çekiyorsun kanalımı bilgisayara sonra yüklüyorsun. Vds bilmem ne ile yapıyorsun bu işi benim 4-5 ayda uğraşıp yaptığım şeyi sen 4-5 gün sürmeden yapıyorsun.

Bizim emek verdiğimiz şey spam değildir. Spam demek özgün olmayan içerik demek değildir. Spam demek aynı şeyin tekrar tekrar yüklenmesidir. Ben torrent'den dizi sitelerinden youtubeye bir şeyler yüklüyorsam. Her yerden başka bir şeyler bulup hepsini kanalımda birleştiriyorsam. Onlara özgün etiket açıklama giriyorsam Eşleşen verince bunu düzeltip tekrar atıyorsam bu spama girmez.
Spam benim kanalımı kopyalayıp açıklama-etiketi bile çalıp. Hatta kanal logo ve ismini bile aynı yapıp video yüklemeye denir. Ve böyle yapan arkadaşlara da eğer en küçük emeğim varsa bu yaptığım işte hepsi haram zıkkım olsun. Hepsi sonuna kadar hak ediyor sahte telifi. Sonra da bir tim kuralım şu sahte telifcilere cart curt. Sen önce bir kendini düzelt. Kendi yaptıklarını görmez böyleleri. Hep başkaları suçlu zaten.
Çalma demiyorum ama bari tüm kanalı çalma be arkadaşım. Onu geçtim açıklama-etiketlerimi bile çalıyor. Beyin yok ki onları kendi ekleyecek kadar gerçi o da var.

Kullandığın kelimelere dikkat et.Bu kadar yazan kişi birbirine hakaret etmemiş sen nerden alıyorsun bu hakkı.

Konuşmalarına dikkat et. Yaşına veriyorum. Öyle beyin meyin yakışmıyor. Sen kendin demişsin hepsi sonuna kadar hak ediyor sahte telifi. Sahtecisiniz işte. Video senin değilse telif hakkın yok diyor youtube. Bu bu kadar basit dostum. Yok 5 ay uğraştım 10 ay uğraştım demekle özgün kanalın olmuyor. Youtube 5 ay kanalındaki videoları editlersen o video senin oluyor gibi bir ibare mi kullanıyor ki konuşuyorsunuz boşuboşuna.

Ben hayatımda kimseye sahte telif atmadım. Bilip bilmeden konuşma önce. Ama senin spamcı olduğun belli. Senin gibi hazıra konan tembeller değil mi bu kadar kuralcı yapan youtube'yi neyse girmeyeceğim buralara.
Evet o video benim olmuyor ama o açıklama-etiket kanal logosu benim. Sen üstüne alınma ben o özgün içeriklerimi çalan kişiliklerden bahsediyorum.
Sen bilemessin aylarca videoları uğraşmayı o yüzden böyle konuşman normal. Sen sadece bulur çalar ve yüklersin sizin olayınız bu

Kullandığın kelimelere dikkat et.Bu kadar yazan kişi birbirine hakaret etmemiş sen nerden alıyorsun bu hakkı.

Sadece bir anlık sinir kusura bakmayın düzeltildi.

Abicim sende içerik hırsızı oldugunu bukadar belli etme ne cok mualefet oldun burda neyin yazsak neyin yasak olmadığını bırak

Sence bu yapılan doğrumu onu soyle hayır kuyruk acın felanmı var onu çözemedim mantıklı dusunsen aslında herkesin atıcagı videoları youtube üzerinden kopyalamak yerine orjinal kaynagından indirip kendinin ayarlaması gerektigini bilirdin

Hayır merak ediyorum bizim gibi emek verenler bu işi bırakıp kopyalam işine geçse hangi içerigi kopyalıcaklar

Vay anasını sayın seyirciler adam kopyalamanın alasını yapıyor. Tom ve jery yi ben torentten indirip başlık etiket girdim, logo bastım diyerekten hak talebinde bulunuyor. Bu sahtecilik değil, kopyalama değil. Sanki çizgi film yapımcısı yahu. Güldürüyorsunuz beni valla. Sizlerde spamcısınız bunları unutmayın. Özgün dediğin alırsan eline kamera ya da pc başına geçersin açarsın web camı bir etkinlik yaparsın. Özgünlük budur.

Vay anasını sayın seyirciler adam kopyalamanın alasını yapıyor. Tom ve jery yi ben torentten indirip başlık etiket girdim, logo bastım diyerekten hak talebinde bulunuyor. Bu sahtecilik değil, kopyalama değil. Sanki çizgi film yapımcısı yahu. Güldürüyorsunuz beni valla. Sizlerde spamcısınız bunları unutmayın. Özgün dediğin alırsan eline kamera ya da pc başına geçersin açarsın web camı bir etkinlik yaparsın. Özgünlük budur.

Büyük konuşma kardeşim. Sizlerde diyemezsin. Ben spamcı değilim. Sana iki kanal vericem özelden birisine daha yeni özen göstermeye başladım, diğeri eski. Bu iki kanal sadece sana yeterli olacak.

Hayır merak ediyorum bizim gibi emek verenler bu işi bırakıp kopyalam işine geçse hangi içerigi kopyalıcaklar

Valla ben geçmedim. He büyük konuşmuyorum diğer arkadaşlar gibi. Fakat şundan eminim ki eğer kopyalama yaparsam yeminle 1000 lerce kişinin kopyaladığını kimin olduğu belli olmayanı kopyalıcam. Bu işe emek vermeyenlerin videolarını kopyalıcam.. Gidip Ruhi Çenet gibi ve onun gibi çalışanların videolarını kopyalamıcam..

Abi youtube başına vumuş senin ya ben anlatamıyorum yada sen anlamıyorsun :)
Benim emek verip hazırladıgımmm (Üstüne basarak söylüyorummm BASARAKKK) youtubede yuklu olan içerigi alıp yuklemek degil Kendi orjinal adreslerinden alıp bunları işleyip kendim yukluyorum ve bunu benden alıp kimyüklerse yüklesin telif yemeyi hak ediyor

Aynı işlemleri sen yaparasan senin yükledigin videolar içinde geçerlidir sizinle bizim aramızdaki fark bu işte ben youtube den alıp youtubeye yüklemiyorum sen bu yolu hiç denemedigin için sanırım burda sabaha kadarda tartışsak anlamayacaksın oyuzden daha fazla bişey yazmıyorum

Birinci kanal özgün ikincisi değil.
Bunu anlamıyorsan yapacak bir şeyim yok :)

Fazla konyu uzatmayacağım.

Özgün olmayan 2. kanalı kopyalamada özgürsün o zaman, adam sana haklı olarak telif gönderecektir. Geri bildirim yap bakalım youtube amcan ne diyecek :D

Benim emek verip hazırladıgımmm (Üstüne basarak söylüyorummm BASARAKKK) youtubede yuklu olan içerigi alıp yuklemek degil Kendi orjinal adreslerinden alıp bunları işleyip kendim yukluyorum ve bunu benden alıp kimyüklerse yüklesin telif yemeyi hak ediyor

Aynı işlemleri sen yaparasan senin yükledigin videolar içinde geçerlidir sizinle bizim aramızdaki fark bu işte ben youtube den alıp youtubeye yüklemiyorum sen bu yolu hiç denemedigin için sanırım burda sabaha kadarda tartışsak anlamayacaksın oyuzden daha fazla bişey yazmıyorum

Tamam işte. Video sana ait değilse telif atma yetkin yoktur. Ben de onu diyorum. İsterse videoyu youtube dışından al, nereden alırsan al. Video sana ait değilse telif gönderme hakkın yok.
Sanırım bu sefer anladın. :)

Birinci kanal özgün ikincisi değil.
Bunu anlamıyorsan yapacak bir şeyim yok :)

Sen daha özgünlük işini ayırt edemiyorsun hocam kusurabakma :) o oyunu kendisimi yaptı oyun firmasının oyununu oynamıs ve yuklemiş oyunu kendisi yapmamış senin burda 10 larca mesajdır anlattıgın olay yani :) oda oraya kendi videosunu eklemiş resimler koymu resimlere logo diyebilirsin :) hadi kurtlar vadisini alalım üstüne kendi görntümüzü yerleştirelim abuk subuk konusalım özgünmü olduk hayır olmuyor işte kendi söylediklerine ters düşme lütfen

Kendilerine neden spamcı denildiğini anlayamamış heralde bu arkadaş. ) Youtube'den alıp youtube'ye tekrar yüklüyor işte bu spamcılıktır.
Biz hiç bir videoyu youtube'den olduğu gibi çekip ezbere yüklemeyiz. O videoyu bizim yapmamız gerekmiyor içeriği kendimiz yapmamız gerekmiyor. Chaosangel'in gösterdiği örnekde ki gibi.
Milyonlarca abonesi olan kaza videoları yayınlayan kanallar var. Bunlar özgün olarak geçiyor. Ama o kazayı adam kendi geçirmedi ya. Ya da Dünyanın en ilginç 10 hayvanı diye kendi video hazırlayanlar. Orada ki hayvan resmini kendi mi çekti. O hayvanla ilgili özellikleri kendi mi yazdı hayır. Ya da oyun videoları yükleyenler oyunu kendileri yapmadı ya. İşin detayına girersen çıkamazsın. Ama illa uğraştırıyorlar. Sen 4-5 ay kanala emek vermenin her video ile uğraşmanın anlamını bilmeden gelip eleştirme bizi.

Sen daha özgünlük işini ayırt edemiyorsun hocam kusurabakma :) o oyunu kendisimi yaptı oyun firmasının oyununu oynamıs ve yuklemiş oyunu kendisi yapmamış senin burda 10 larca mesajdır anlattıgın olay yani :) oda oraya kendi videosunu eklemiş resimler koymu resimlere logo diyebilirsin :) hadi kurtlar vadisini alalım üstüne kendi görntümüzü yerleştirelim abuk subuk konusalım özgünmü olduk hayır olmuyor işte kendi söylediklerine ters düşme lütfen

Kendilerine neden spamcı denildiğini anlayamamış heralde bu arkadaş. ) Youtube'den alıp youtube'ye tekrar yüklüyor işte bu spamcılıktır.
Biz hiç bir videoyu youtube'den olduğu gibi çekip ezbere yüklemeyiz. O videoyu bizim yapmamız gerekmiyor içeriği kendimiz yapmamız gerekmiyor. Chaosangel'in gösterdiği örnekde ki gibi.
Milyonlarca abonesi olan kaza videoları yayınlayan kanallar var. Bunlar özgün olarak geçiyor. Ama o kazayı adam kendi geçirmedi ya. Ya da Dünyanın en ilginç 10 hayvanı diye kendi video hazırlayanlar. Orada ki hayvan resmini kendi mi çekti. O hayvanla ilgili özellikleri kendi mi yazdı hayır. Ya da oyun videoları yükleyenler oyunu kendileri yapmadı ya. İşin detayına girersen çıkamazsın. Ama illa uğraştırıyorlar. Sen 4-5 ay kanala emek vermenin her video ile uğraşmanın anlamını bilmeden gelip eleştirme bizi.

Neyse bu konu uzar gider. Bana gelen sahte telife anında karşı bildirimi gönderirim ben.

Evet bence de uzayıp gidecek konu.Sahte telif gelirse geri bildirim yaparız olur biter.

Tamam işte. Video sana ait değilse telif atma yetkin yoktur. Ben de onu diyorum. İsterse videoyu youtube dışından al, nereden alırsan al. Video sana ait değilse telif gönderme hakkın yok.
Sanırım bu sefer anladın. :)

Kusura bakma kardeşim lafın arasına girip duruyorum ama videoyu tek tek arıyorsam, önüne arkasına intro, logo vb. kısımlarını ayarlayıp videoyu düzenliyorsam, orjinal yayıncıdan başkası telif atamaz veya kanalım kopyalanamaz. Bu benim içeriğimdir. Ben 4 ayımı video seçerek paylaşım yapacağım ve dengesizin teki benim 300 videoluk kanlımı 10 dk da kopyalayacak. Bende başımın üstünde yerin var deyip bunu kabul edeceğim. (Bu zamana kadar öylede oldu) hiç telif göndermedim. (çoğu videom da benim olmamasına rağmen RESMI 'dir) Bundan sonra Resmi olan Videolarımdan telif göndermeye başlayacağım o zaman itiraz edersiniz.

NOT : [MENTION=88]capari_83[/MENTION] Sözüm meclisten dışarı, Senin mesajından alıntı yaptım. :D

Yahu tamam farkli yerlerden indirdiginiz videolara bi takim seyler uygulayip youtube'a atiyorsunuz. Peki o videolar sizin mi oluyor bu durumda? Afedersiniz, gercek hak sahibi sirketler telif attiginda, ben su su islemden gecirdim, logo bastim onu cikarttim bunu yerlestirdim video benimdir diyebiliyomusunuz? E peki haydi sahte telif attiniz, geri bildirim yediginizde nasil ispatlamayi dusunuyosunuz?

http://www.ytpara.com/youtube-ban/18130-para-kazanma-devre-disi-arkadaslar.html

Bu konu sana ders olmamis anlasilan Rigatomik? Tom ve Jerry icin ne hak iddaa etmeyi dusunuyosun?

Yahu tamam farkli yerlerden indirdiginiz videolara bi takim seyler uygulayip youtube'a atiyorsunuz. Peki o videolar sizin mi oluyor bu durumda? Afedersiniz, gercek hak sahibi sirketler telif attiginda, ben su su islemden gecirdim, logo bastim onu cikarttim bunu yerlestirdim video benimdir diyebiliyomusunuz? E peki haydi sahte telif attiniz, geri bildirim yediginizde nasil ispatlamayi dusunuyosunuz?

Bu konu sana ders olmamis anlasilan Rigatomik? Tom ve Jerry icin ne hak iddaa etmeyi dusunuyosun?

Onun aslı öyle değilmiş kardeşim bir kanalımda birden fazla topluluk kural ihlali nedeniyle kapanmış kanallarım Spor haberleri felakettir :)

Konuyu uzatmayalım bence de. Adminden uyarı aldık ) Bu konu böyle uzar gider. Sen spamcı olduğun ve sahte telif yediğin için kendini o yönde haklı görüyorsun. Ben kendi içeriğim olmasa da videolarımın çalındığı için kendimi haklı görüyorum. Yani bir nebi siyaset veya takım tutmak gibi. Herkes kendi olduğu tarafı savunur. Yarın bizim saf'a geçer kanalın kopyalanır bizi savunursun ya da biz yaparız bilinmez orası.

Konuyu uzatmayalım bence de. Adminden uyarı aldık ) Bu konu böyle uzar gider. Sen spamcı olduğun ve sahte telif yediğin için kendini o yönde haklı görüyorsun. Ben kendi içeriğim olmasa da videolarımın çalındığı için kendimi haklı görüyorum. Yani bir nebi siyaset veya takım tutmak gibi. Herkes kendi olduğu tarafı savunur. Yarın bizim saf'a geçer kanalın kopyalanır bizi savunursun ya da biz yaparız aynısını bilinmez orası.

[MENTION=4471]Mtkn58[/MENTION] Konuyu uzatmayalım saygımızı koruyalım.

Rakip arkadaşların son yorumlarını beğenerek tartışmadan çıktığımı belirttim artık devamında yaşanabilecek klasik olayları biliyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri