Türk Youtuberlar

Sahte telifçiler için skypta grup kurdum. Şu an 2 kişiyiz. İsteyen olursa skype adresimi eklesin. İsteyen istediği gibi hak sahibi olan videoları alıp editlesin sonra da telif atsın.

Onun aslı öyle değilmiş kardeşim bir kanalımda birden fazla topluluk kural ihlali nedeniyle kapanmış kanallarım Spor haberleri felakettir :)

Sirf kanalda topluluk yada telif var diye kanal kapanmaz. Suan hala acik olan 2 topluluk yada 2 telif yemis kanallarim duruyor oyle. Zaten deneme icin kullaniyorum genelde. Senin kanalinin kapanmasinin sebebi sahte telifte bulunman. Karsi bildirim yedigindede kanalin direk kapanmis. Istiyosan kendin bile deneyebilirsin :) Kendi kanalini kopyala ve telif at, ardindan telife itiraz et ve sonucu gor. Tamam milletin videolari kopyalamasi yanlis ama sizin hak sahibi olmadiginiz videolara telif atmanizinda hakli bi yani yok malesef. Isin sonunda birbirinizi yiyorsunuz yani. Sen birilerine telif atip kanallarini kapattiriyorsun, aradan isi bilen biri telife itiraz edip senin kanalinin kapanmasina sebep oluyor, olay bu.

Sirf bu sebeptendir ne turkceyle ugrastim nede bizim turklerin ulasabilecegi bi icerikle. Sunuda unutmamak lazim, logo, intro yada yazi dedigin seyi o botlarda basiyor malesef.

---------- Mesaj saat 02:55:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:52:07 civarında gönderildi. ----------

Konuyu uzatmayalım bence de. Adminden uyarı aldık ) Bu konu böyle uzar gider. Sen spamcı olduğun ve sahte telif yediğin için kendini o yönde haklı görüyorsun. Ben kendi içeriğim olmasa da videolarımın çalındığı için kendimi haklı görüyorum. Yani bir nebi siyaset veya takım tutmak gibi. Herkes kendi olduğu tarafı savunur. Yarın bizim saf'a geçer kanalın kopyalanır bizi savunursun ya da biz yaparız aynısını bilinmez orası.

Rakip arkadaşların son yorumlarını beğenerek tartışmadan çıktığımı belirttim artık devamında yaşanabilecek klasik olayları biliyorum :)

Spam calismiyorum oncelikle, ve youtube'da olan videolari kopyaladigimda yok. Anlatmak istedigim kanalinizin kopyalanmasi ne kadar yanlissa, sizin hak iddaa edip telif gondermenizde o kadar yanlis. Turklerin ulasamayacagi seyler bulun arkadas, cok zor degil. Ayrica biri senin kanalini kopyaladi diye senin izlenimini calacak degil ya? Ha tutar sana sahte telif atarsa o zaman halledersin isini.

Biz burada bu işler (Sahte Telif, Spam ) ile meşgul iken, elin gavuru malı götürüyor. Aklınızı başınıza alın artık... "Telif konsun gelecek olursak, kimsenin emeğinde, ekmeğinde gözümüz yok"

"Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki; paran bittiğinde, şerefin de bitmesin".

Anlayana

özgün kısa filmler çekiyordum türkçe.kendi filmime telif gönderdiler videolarımı anında kopyaladılar.pes ettim yabancı dile geçtim mutluyum.

Bir elime gecirirsem zaten
Leonardo-Dicaprio.gif

Bende bu konularda yeniyim ce kendimce sıralama videoları yapmaya çalışıyorum. Tabi bunun özgünlüğü tartışılır ama amacım biraz bu işlerde tecrübe edinmiş olmak ve piyasayı daha iyi analiz edebilmek. Videoları kendim yapıyorum, bilgileri topluyorum, telifsiz müzik buluyorum videoya uygun vs vs bu bile uzun iş gerçekten uğraştırıcı. Neyse velasıl kelam bu işlerde çok çok çok yeni ve tecrübesiz olduğumu belirterek öncelikle, forumda bir çok değişik konu var, toplu video indirme, bunları toplu şekilde youtube kanalınıza yükleme gibi gibi gibi anlamadığım bir ton şey serverlar bilmem neler. Abi özünde baktığınızda zaten site de spamı destekliyor. Bence siteden spam yapmakla alakalı bütün konular vb şeyler engellenmeli. Sonuçta tek tek yükleyemecek kadar çok özgün video üretebilen yoktur kanımca, ha kanalını başka bir kanala taşıyan olabilir amenna ama bence spamcıların komple siteden uzaklaştırılması en mantıklısı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri