Türkçe Dublaj Yabancı Dizi Önerisi...

Bu dizilerin olayını ben de anlamış değilim mesela Agent Of Shild 3. Sezon 10. bölüme kadar var sonrası yok.. Sherlock'un 2. sezon 1. bölüme kadar var gerisi yok. Breaking Bad'in ilk 2 sezonu var sanırım. Yani tamamı yok ne yazık ki nasıl oluyor bende bilmiyorum ve merak ediyorum doğrusu..

Fringe ile Prison Break'in tamamı var..

sebebini tahminen ben söylim bazı dizileri normal tv ler alıyor ve yayınlıyor eğer reyting'i iyi gelirse devam ediliyor düşerse yayınlanmıyor böylece çeviri de olmuyor :)

Mesela Prison Break'ın ben hepsini sanırım tv den izlemiştim

Bir çoğuda CBC ile E2 de yayınlanıyordu sanırsam

DC's Legends of Tomorrow
Marvels Agents of S.H.I.E.L.D
Arrow
Gotham
Lucifer
The Tomorrow People

bu sıralar ben en çok bunları takip ediyorum,izliyorum.ben yıllık üyelik alıyorum vipdepo sitesinden ve bunların tr dublajları ekleniyor sürekli.

hocam lost 1. sezon finalinden sonra başlıyor zaten, tavsiye ederim tekrar baştan izleyin.

diğer önereceğim dizi ise Arrow.

LOST izleyebilirsin efsane dizidir sanırım 2. sezona kadar tr dublajı var dizi 6 sezon.
Şuan güncel devam edip türkçe dublajı olan dizi çok az önerebileceğim The 100 var hayatta kalma konulu bir dizi tr dublajı mevcut güncel olarak deva mediyor 3. sezonda şuan.
TR Dublaj kötü oluyor zaten bence orjinal dilde altyazılı olarak izleyin ilk başlarda sıkıntı olur ama daha sonra alışırsınız daha çok beğenirsiniz :D Game of Thrones şuan bir çok kişi için deva meden en iyi dizi bunada bakabilirsiniz.

Tr dublaj dizimi izlenir. Altyazı izleyin.

The Oz ... hapisane muhabbeti konulu dizidir. 😊

!!! mobildeyim !!!

Bu dizileri Türkçe dublaj izlersen diziyi anlarsın, karakterleri tanırsın, olayı kavrarsın ama kesinlikle diziyi yaşayamazsın hocam.

Belki kendi göre nedenlerin vardır orjinal dilinde izlememek için ama, diziden tat almak dizinin içine girmek istiyorsan mutlaka orjinal dilinde izle.

Neden Türkçe Dublaj izliyorsunuz ki ? Tüm efektler, orjinal sesler kısılıyor dublajlarda

Bende TR dublaj dan yanayım, en büyük sebebi bu dizilere zamanı yemek yerken veya başka şeyler yaparken izledigimden kaynaklanıyor, altyazı okurken birşeyler atistiramiyorum, sana tavsiyem depodepodan vip üyelik alman, oradaki tr dublajlı dizileri hiç bir yerde bulunmuyor yada aylar sonra bulunabiliyor

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arrow'a başladım kıyak diziymiş :D :D

Bu arada ingilzice diyen arkadaşlar benim yabancı dilim var ama yine de hoşuma gitmiyor tr dublaj en güzeli.. Hem her an sadece dizi ile ilgilenmiyorsun ki çoğu zaman birşeyler ile uğraşırken bir tarafran diziyi izliyorsun.. Yani en azından ben öyleyim o yüzden orj dilde hoş olmuyor ayrıca bir dünya ayrıtıyı da kaçırıyor ve anlamıyorsun ne kadar dil bilirsen bil.. Türkçe çevirilerin kalitesinden bahsetmiyorum bile :D :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri