Türkçe İçerik Çalışanlar

evt benim yarı Türkçe yarı farklı ülkeler...İngilizce değil bu diller.25 bin izlenim ortamam 19 binde kapadı.Asıl bugünü görmek lazım sanırım 10 bin filan devam ederim.Yabancı ülkelere ağırlık vericez.Bazı videolarımda başlıklara diğer dilleride ekledim....

Normaldir düşmesi Türkiye'ye kapandıya youtube :)

goruntulemede %60 kadar dusus bekliyorum.. goruntuleme az oldugu icin tbm yukselebilir, gozunuzu boyamasin..

Umarım dns,vpn,proxy ve bunun gibi yöntemlerle izleyenlerin tıklamaları bir sorun çıkartmaz adsense ve youtube açısından :mad:

Yine diyorum bugün muhtemelen eskiye oranla düşüş olsada düne göre toparlanacaktır. Türkiyeden erişim sağlayan kullanıcılarda 3.parti uygulamalar ile yurtdışı bağlantı ile bağlandığı için sanırım tbm oranlarında da yükselişler olacaktır genel itibari ile. Bakacak ve göreceğiz.

peki arkadaşlar Türkçe olan dizileri, atıyorum çalıkuşu bu diziyi kendisi gerçek yt kanallarında yayınlayamayacak mı artık ? Resmi olarak yayınlamaması gerekiyor değil mi ?

% 50lik bir düşüş mevcut bunada şükür

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

düşüş yok. tbm arttı :D kazanç çogaldı
içerik haber

Ben turkce hiç çalışıyorum ne olur ne olmaz

%40 gibi bir düşüş yaşadım zamanlama çok kötü oldu

TBM artacaktır. Yani kayıp olacak elbette ama çok kökten bitmez yani. Bir süre böyle gider. Geçici yayın yasağı olduğunu söyledi yetkililer zaten. 1 hafta içinde açılmasını ümit ediyorum açıkcası.

Yasak kısa süre içerisinde kalkarsa izlenimlerde artış olacağını tahmin ediyorum. Bizim milletimiz yasaklı şeyleri sever daha da merak eder. Yasak kalktı diye haberler yapıldıktan sonra bu kayıplarımızı kapatırız inşallah. Tabi bu dediğim şey yasak kısa süreli gerçekleşirse mümkün olur. 1 haftadan kısa sürmesi gibi.

izlenim düştü tbm fırladı :) Millet yurt dışından falan girince galiba ona göre reklamlarmı çıkıyor ne 1 tl ye kadar tbmlerim var :D

vpn kullanarak girenler olucagı için reklam gelirleri artabilir :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri